MAIA TEXTY

ČISTÝ ZÁMĚR – Rychlá cesta zviditelnění tužeb

Záměr je silné rozhodnutí, kterým směřujete cíleně svou energii.

Jasným záměrem umožníte veškerému dobru, které je pro vás vytvořené, manifestovat se ve vašem světě k vašemu použití.

Bez tohoto souhlasu, kterým „záměr“ je nemůže vaše „Přítomnost JÁ JSEM“ konat.

Jak jsem již v některých textech upozornila, Světlo potřebuje váš souhlas, aby se nevměšovalo do vaší Svobodné vůle.

Váš ZÁMĚR vyjadřuje vaši svobodnou volbu. Proto má tak obrovskou Sílu a Moc.

Záměr je podstatou toho, jak Vesmírné Zákony fungují.

Věděli to Mistři před námi a znají to Mistři i dnes.

Způsoby naučeného automatického myšlení se občas lidem do jejich záměrů pletou. Pro mnoho z nich je matoucí vytvořit si vlastní, čistý záměr.

A tak když lidem položíte otázku, jaký záměr by si dali (což je pro mnohé novinka, jelikož většina lidí v běžném životě funguje bez jakéhokoliv záměru), nevědomě začnou nabízet oba konce vibrace – toho, co chtějí a zároveň toho, co nechtějí.

Protože se oba konce vibrace odpuzují … příjem toho, co lidé chtějí, se vzdaluje. Někomu až do konce jeho života, když to připustí.

Ezoterický svět má pro tento stav svůj fígl… „nechtít nic a zbavit se tužeb“. 🙂

A tak lidé na otázku „záměru“ odpovídají např.:

„Zbavit se starého a nepotřebného a vítat nové.“

Směřování energie poplyne k tvoření toho, čeho je potom zapotřebí se zbavovat – tudíž, tento záměr obsahuje obě vibrace. Když se chcete něčeho zbavovat, již v tu chvíli na to zaměřujete svou pozornost, a to potom zákonitě roste.

„Uzdravit se.“

I zde se nabízí oba konce vibrace, protože slovo „uzdravit se“ vyjadřuje to, že jste právě nemocní a je z čeho se uzdravovat. Když se chcete uzdravit, současně v tu chvíli zaměřujete pozornost na to, že váš stav není zdraví a  je zapotřebí to napravit a takto nabízíte vibraci zdraví a nemoci současně. Tento záměr automaticky používá mnoho lidí a jejich nemoci neodcházejí. Spíše naopak.

„Zbavit se dluhů a mít větší příjem“.

Opět se nabízí obě polarity. Zbavování se čehokoliv je stav, kdy to, čeho se chcete zbavit, k sobě naopak vážete. A tak přicházejí podmínky, které budou požadovat neustálé splácení nějakých, někdy i rostoucích dluhů.

Těmito malými příklady chci ukázat, jak často lidé v dobré víře vytvořit pro sebe záměr toho, co chtějí, velmi často směřují svou energii na to, co nechtějí. Je to způsobeno automatismem myšlení a nevědomostí významu slov. A kde je slovo, tam je vibrace. To, jak se vyjadřujeme, jaký čas sloves přitom používáme, jak skládáme svá vyjádření, souvisí s tím, jakým způsobe máme tendence se zaměřovat a v co věříme a očekáváme to.

Síla čistého záměru (rozumějte čistě vibračního) je obrovská.

Čistý záměr organizuje energii a Moc vaší větší nefyzické části (JÁ JSEM Přítomnosti) tak, že rychle zviditelňuje každou vaši touhu, jež je záměrem nesena.

Pokud tedy volíte „vyléčit se“, oblékáte čistou energii Přítomnosti do nedokonalosti toho, co musí být zviditelněno, abyste mohli, dle svého přání, procházet procesem „léčení“.

Pokud volíte „splatit dluhy“vážete na sebe podmínky toho, aby vaše dluhy s vámi byli a vy jste dle svého přání mohli dluhy splácet tak dlouho, dokud „dluhy“ budete vibračně vyzařovat. 

Vesmírné Zákony pracují velmi přesně a vždy reagují na vaši žádost, která je nesena vaší vibrací. Ta je tvořena tím, kam zaměřujete svou pozornost, jaká slova volíte a jak se cítíte.

To je důvod, proč mnoho lidí visí v pocitu, že přání se neplní. Protože vibraci toho, co chtějí, míchají s vibrací toho, co nechtějí – toho, co nabízí jejich okolí.

Jedním z nejlepší a nejčistších záměrů pro začátek může sloužit nastavit si jasné rozhodnutí „cítit se dobře“.

Nejlépe ihned po ránu, jakmile se nacházíte těsně po probuzení, jasně a okamžitě vytvořit jednoduché a krátké rozhodnutí“ Dnes mám ZÁMĚR cítit se jen dobře!“

Nebo můžete použít trošku delší vyjádření:

„Dnes, bez ohledu na to, co budu dělat, bez ohledu na to, s kým to budu dělat, mám záměr se zaměřovat jen na to, z čeho mám dobrý pocit. Když se cítím dobře, jsem v přitahování toho, co mě těší, když se cítím dobře, jsem v harmonii s nejvyšším Dobrem a když se cítím dobře, je mi báječně. „

Poté pokračujte ve svých dalších prohlášeních nebo rituálech, psaní pozitivních aspektů, psaní Vesmírného manažera (jež organizuje celý den), představování si, meditaci apod.

Je to ve skutečnosti vaše jediná „práce“…nabízet vibraci.

Vše ostatní se udělá za vás samo.

Tento způsob každodenního vstávání zorganizuje energii, která vám do života vnese zviditelnění vašich přání, přivede vám více radostné aktivity, a ještě více souladných myšlenek a podnětů, na které můžete zaměřit svou pozornost.

Obcházíte tím naučené vzorce myšlení

a zaměřování se na rozlaďující věci.

Text + fotografie: Maia Špačková

——————————————————————————————————————————————

Každý článek, který vám naše stránky nabízí, je malým dílem, jež si žije vlastním životem. 

Doprovází jej vždy autorské fotografie, které vám dotváří náladu. 

Záleží nám na tom, abyste se při čtení dobře cítili a měli při tom úžasný zážitek. 

Stránky provozujeme na kvalitním serveru a naši technici pečují o to, 

abyste mohli kvalitu zažívat z většiny vašich zařízení. 

Pokud se vám stránky líbí, můžete přispět na jejich provoz. 

Měsíčně je potřeba nejméně 4600,-Kč na zajištění technického provozu stránek. 

Vaše finanční příspěvky nám můžete posílat na účet 1029737000/2700,  VS 888

 IBAN 

CZ1927000000001029737000

SWIFT: BACX CZ PP

2 komentářů

  • Avatar photo

    Katerina

    Jeee, to je báječné. Jdu opět pooprášit dříve dost často používanou formulku “ „Dnes, bez ohledu na to, co budu dělat, bez ohledu na to, s kým to budu dělat, mám záměr……“ Děkuji, Maio, za připomenutí.