Transformace,  Zdraví a Krása

MOHOU VYRŮST DALŠÍ ZUBY?

HOST: Abrahame. Měl jsem hodně problémů s mými zuby a asi před 15 lety jsem se rozhodl, že si nechám vyrůst třetí chrup. Tak jsem informoval mého zubaře  a on mi řekl, abych mu dal vědět až se to stane. To se stalo asi 15 lety, a já jsem nevytvořil dokonce ani ještě malé jádro jakéhokoliv zubu.

ABRAHAM: Dobře, jak často to kontrolujete? Díváte se každý den? 

HOST: Jo. Dívám se do zrcadla na ten zoubek, a všímám si, že tam ještě není.

ABRAHAM: Je to legrační poslouchat, jak nabízíte svou touhu skrze moře pochybností.Nemůžete vypustit ani maličkou částečku rakety touhy v prostředí „lidských realistů“ kteří to, jako váš zubař, zesměšňují tím, co říkají „Dobře, dej mi vědět jak to člověče dopadne.“ Ale my Vám řekneme,  jestliže máte schopnost si to přát, máte schopnost toho dosáhnout  – – za předpokladu, že zarovnáte vaši energii –  s vaší touhou. Všechny věci jsou možné.  

Někdy lidé chtějí ukazovat na to co je špatné. Dobře, v tom případě jste právě teď v mrtvé vodě pokud to začnete dělat,  protože nyní jste tlačeni proti těm, kdož jsou pochybovační Tomášové, což znamená,  nyní jste součástí této pochybovačné vibrace.  

Musíte nechat vaši touhu vybudovat – – a potom musíte najít vibrační harmonii s touto touhou. A proto ti, kdo to udělali, před tím, než byly vynalezeny všechny ty věci jež by splnily ty touhy jednodušší cestou. A tak jsou zde všechny druhy zubů. Můžete si je koupit z regálů už nyní. 

HOST: Hmm, ne, ne, ne, musí vyrůst. Když si je koupíte, tak nejsou moc pohodlné, podle toho, co jsem slyšel. 

ABRAHAM: Když řeknete,  „Já chci toto, protože já nechci toto, „ nemůžete se dostat odtud tam. Tak hovořte s námi  o tom, co chcete a proč to chcete. 

HOST: Dobře, všechny tyto dentální práce, které mi dělali, byly bolestivé… 

ABRAHAM: Teď stále mluvíte o tom, co  ne-chcete.  Mluvte s námi o tom, co chcete a proč to chcete. Mluvte s námi podrobněji o zubech, a proč je chcete. 

HOST: Já chci velké zuby, které vypadají tak dobře, že se necítím rozpačitě.

 

ABRAHAM: Teď stále mluvíte o tom, co ne- chcete. Nemůžete se dostat tam, kde chcete být z vibrace toho, co nechcete. Zákon přitažlivosti říká, že musíte najít Pocitový tón toho, co chcete. A to je důvod, proč nedostáváte ani malé jádro zubu. A to je důvod, proč to většina lidí nedostává – protože většina z vás je si tak velmi vědoma toho, kde je. 

Jestli byste mohl vejít každý den do nějakého snícího postoje po 10 nebo 15 minut…a když se lidé zeptají, kam jdeš? Odpovězte,  „Chystám se jíst oběd s mými novými zuby.“ Neříkejte to každému, kdo není připraven, aby rozuměl, ale to je věc, kterou bychom my řekli. „Chystám se jíst oběd s mými novými zuby.“ A potom, jen vstupte do vašeho snového stavu, zavřete vaše oči, dostaňte se do vašeho místa rozjímání a pociťujte vaše vynikající, silné, nádherné, silně odolné zuby. Ciťte energetické pulsování skrze vaše dásně. Ciťte je, a potom s nimi jezte jablko. A potom jezte něco opravdu lepkavého, jezte karamel a potom jezte, jezte a  jezte … 

Prociťujte vesele vaše zuby (jaká je s nimi zábava), vaše zuby, které jsou tak silné a jsou ve vašich ústech. A potom se usmívejte  ve vašem imaginárním zrcadle, a prociťujte vděčnost a uznání za vaše zuby. A potom běžně pokračujte se zbytkem vašeho dne. Ale každý den jděte a vychutnávejte vaše nové zuby. Najděte pocitové místo vašich perfektních zubů. Jak se stane vibrace důvěrně známá  – – buňky vašeho těla mají regenerující kvalitu, aby produkovala výsledek, který jste si vyfantazírovali. 

Představte si vaši fyzickou dokonalost.

Žádný stav ve vašem těle, jestliže máte schopnost si představit dokonalost (i když je nějaké onemocnění nyní velmi zvýrazněné), jestli se můžete dostat do tohoto místa – – vesmír vám to musí dodat. 

To je zákon. 

Požádejte a dostanete. 

Otázka je, „Umožňuji v tomto momentu?“ 

Vy jste žádal, ale bral jste současně i opak.  

Jestli  chci něco, co nenastává, jen to znamená jednu věc. Já se vibračně zarovnávám se starou vírou, ale ne s mou novou touhou. Jestli má vibrace odpovídá mé touze – – pak se to děje.  

Jestli řeknete, „Chystám se bavit  v této vizi. Chystám se bavit v tomto snu. Já jsem tam. Já jsem ta vibrace, a jestli já jsem ta vibrace, musím být tam z hlediska manifestace, „ to musí být. 

Manifestace vždy následuje zarovnání energie – – to vždy dělá.

 

Odkud se vzala Země? 

Jak myslíte si, že se vzalo všechno toto zde? 

Jak myslíte si, že byla vaše těla vytvořená? 

Jak si myslíte, že bylo toto pódium vytvořené? 

Jak si myslíte, že vznikla pevnina? 

Odkud to pochází? 

Je to iluze? 

To není iluze, je to realita! 

Realita, která existuje, protože mnoho myslitelů někde sedělo a přemýšlelo o „nové Zemi“. Někdo ji v duchu viděl. Před tím, tou věcí, která je hmatatelná a rozeznatelná vašimi fyzickými senzory, tam byl myslitel, v tomto případě mnoha myslitelů a ti to v duchu viděli, představovali si a věděli a shledali to důvěrně známým – – před tím, než nastala manifestace.

Vy, zde na náběžné hraně myšlenky, pokračujete ve zkušenosti vašeho fyzického života,  nejste odlišní od Ne – fyzických tvůrců, kteří předně nastavili vaši zemi do pohybu. Vy, v další úrovni vašeho bytí, jste tvůrci. A zde, ve fyzickém těle, pokračujete v tomto procesu. 

Vy jste tvůrci, vidíte? 

Vy máte přístup k energii, která vytváří světy! 

My myslíme, že můžete vytvořit i nějaké zuby.

(Abraham-Hicks, překlad + foto: Maia Špačková)

One Comment