Abraham,  PENÍZE

HOJNOST PENĚZ – Abraham Hicks

Host: Chtěla bych se zeptat… a moje sestra mi říkala, “Na to se neptej”. Pak jsem nad tou otázkou přemýšlela a dostali jste otázku, proč psi vystrkují hlavu z okna v autě. A stejně se vás na to ten člověk zeptal. Tak jsem si řekla, že se zeptám.

Abraham: Proč pes vystrkuje hlavu z okna a riskuje, že se mu do očí dostanou brouci? 

My říkáme: protože ta cesta za to stojí.

Host: Ano, to se mi líbí. Poslední dobou jsem přemýšlela a snažila se manifestovat peníze a hojnost peněz. V tom smyslu, že si s ničím nemusím dělat starosti kromě cestování a dělání toho, co chci. Odejít z práce, kterou nemůžu vystát, je prostě odporná.

Abraham: Můžeme vám ušetřit spoustu potíží a říct vám, že s takovým postojem bohatsví nedosáhnete.

Host: Ne, to chápu.

Abraham: Nejsme si jisti, jestli ano. Kdybyste to skutečně chápala, byla byste bez mluvení o práci, kterou nenávidíte, ze které musíte odejít. Ani byste se o tom nezmínila. Protože to je proti proudu a to vás zpomaluje. Každou chvíli, kterou v té práci strávíte, se váš vibrační depozitář stává jasnější a plnější o hojnost, které chcete dosáhnout. A kdykoliv o té práci mluvíte, tak si neumožňujete jít po proudu.

Host: Dobře. Mojí otázkou bylo: Jak si můžu zhmotnit výherní čísla loterie?

Abraham: S tímto postojem se vám to nepodaří. Prostě to nepůjde. Jde o to, můžete si zhmotnit výherní čísla. Ale to nejzajímavější na tom je to, že když… Tohle vy říkáte a takto se to vibračně projevuje. Řekla jste: “Chci spoustu peněz.” To je jako říct, že chcete sníst všechno jídlo, které dnes sníte. 

A my na to: Všimněte si, jak následující věta obsahuje menší odpor: “Chci, aby ke mně peníze proudili v hojnosti, kterou si mohu pohodlně užívat.” Je to jemnější tvrzení. 

Ale když říkáte: “Chci spoustu peněz,” a nedokážete uvěřit, že k vám přijdou, pak věta, “Chci spoustu peněz” tomu odporuje.

Ještě u toho chvíli zůstaneme, abyste to cítila, protože je to pro mnohé z vás důležité téma. Nabídneme vám nějaká slova pod jistými podmínkami, a názorně vám ukážeme, jestli jde o pocit proti nebo po proudu. Převážně se budeme soustředit na vaši vibraci, ale neliší se tolik od vibrace ostatních v místnosti. Takže to bude prospěšné pro všechny. “Chci vyhrát loterii.” To bylo pochopitelně tvrzení proti proudu, protože to v podstatě znamená, že, “Chci něco, co nemám, a nevidím proveditelný způsob, jak to získat. Tak chci, aby to přišlo skrze tuto metodu, která podle mě je proveditelná, ale pravděpodobnost, že se mi to podaří, jsou mizivé.”

Když jste řekla, že chcete vyhrát loterii, tak takovou jste vysílala vibraci. Je to proti proudu, a tudíž to brání všem pěnezům, které už máte stvořené!Když to pocítíte ve svém břiše. Kupujete si losy do loterie? Někdo z vás? Když si je kupujete, cítíte euforii, jak za ně platíte? Pokud při tom cítíte euforii, pak v tom pokračujte pro zábavu. Většinou ale u těch, kteří jsou v Las Vegas nebo kteří vydávají peníze za loterii, vidíme, že to jsou činy proti proudu.

Je vzácné potkat někoho, kdo si jen tak užívá života a najednou se ho zmocní pocit nadšení a má intenzivní nutkání si koupit sázkový los. Pokud to někdy zažijete, běžte si koupit sázkový los. Ale pokud takový pocit necítíte… Lidé pak říkají, “Abrahame, nejsem si jistý, co cítím”. 

My říkáme: to je přesně to, co se tady celý den snažíme říct. Máte v sobě aktivovaný mix vibrací, na které jste si zvykli, a většina z vás si není dobře vědoma toho, pokud je váš pocit proti proudu nebo po proudu.Protože jste jednou dole a pak nahoře, a tak dále. Nezaměřujete se na něco dost dlouho na to, abyste cítili toho pocit.

Naše přítelkyně, která před vámi tady mluvila, byla v souladu se Zdrojem dost dlouho, že cítila skutečnou extázi. Pokud by se takto cítila, kdyby myslela na sázkový los, pak by si ho měla jít koupit a vyhrála by – neděláme si srandu.

Ale když ho kupujete z naděje, nebo když jste znudění nebo protože nechcete jít domů a umýt nádobí nebo si ho kupujete, protože… Jinými slovy – lidé kupují sázkové losy v různých vibracích, které jim nepřinesou to, po čem touží.

Neříkáme vám, že sázkové losy nejsou dobrý způsob, skrze který se k vám dostane vaše hojnost. Jen chceme říct, nekupujte si los, dokud si nesladíte energii. Nekupujte si los, dokud si nesladíte energii. 

A když si sladíte energii, nebudete potřebovat los! Protože když si sladíte energii, vesmír vám tu hojnost pošle skrze tuto cestu nejmenšího odporu a tuto, tuto a tuto.

A z ničeho nic vám do života budou proudit peníze a budete se smát, jakými úžasnými cestami za vámi přijdou. Cestami, na které jste nespoléhala, které jste neplánovala, na kterých jste nepracovala z hlediska činů. A to vše jen díky tomu, že si sladíte vibraci a přestanete dělat to, co vás udržovalo mimo proud peněz.

Host: Přijde mi dost zábavné… představovala jsem si, jak mám hojnost peněz, a že si s ničím nemusím dělat starosti. Vtipné na tom je, že ke mně proudí malé věci. Tu a tam. Třeba moje sestra dostala zpět slušné množství peněz. Můj přítel z ničeho nic získal velké množství peněz. Všechno se to manifestuje kolem mě, ale ne konkrétně pro mě.

Abraham: To vše pro vás je. Vidíte tak, jak se to děje. Pokud trochu poodstoupíte, chceme najít cestu do vašeho systému přesvědčení, povíme vám pár příběhů, abychom se do něj dostali. Na celém tomto světě existují lidé, kteří v nepoměru s činy, které nabízí, přijímají tolik peněz, že byste si ani nedokázala představit, jaké bohatství k nim proudí. Ani byste si to nedokázala představit.

Většina lidí je zvyklá vykonávat čin a přijímat za něj finanční odpověď. Vykonávat čin a přijímat finanční odezvu. Když je váš příjem závislý na činu, tak množství peněz, které můžete příjmout, je úměrně tomu mizivý. A my bychom loterii zařadili do stejné kategorie.

Když něco chcete uskutečnit pomocí činu, jste limitována svými přesvědčeními o času a prostoru. Říkáte: “Vydělávám za hodinu jen tolik peněz a ve dnu je jen tolik hodin.” Můžete pracovat přesčas, můžete pracovat dvojnásob, můžete pracovat navíc, můžete svůj čas využít různě. Ale dokud nevyužijete soulad, tak spadáte do kategorie společně s milióny dalšími lidmi, kde se toho nic moc nestane.

Ale pokud řeknete: 

“Dobře, jsem ochotná tu hru hrát jinak. Jsem ochotná přijmout, že Abraham má pravdu, a že všechno mé úsilí vložilo do mého vibračního depozitáře spoustu peněz. A jsem ochotná věřit tomu, že tento vesmír je hojnost, a že pro mě existuje otevřený průchod, skrze který mohu přijímat hojnost. Jsem ochotná s tím souhlasit. A jsem ochotná, že chvíli se podle toho budu řídit. Namísto abych ve vztahu k pěnezům uvažovala o činu, budu uvažovat o emoci. Jaký mám z peněz pocit? Jaký mám z peněz pocit? Využiju emoci raději než fyzický čin.”

To neznamená, abyste se vším přestala. 

Choďte do práce, dělejte, co potřebujete. 

Ať k vám to ubohé a průměrné množství peněz proudí. Nechcete se od toho odříznout. Ať k vám proudí, ale zatímco k vám ty peníze proudí, oceňujte je, těšte se na ně. Zatímco k vám proudí, pochvalte se a pochvalte ostatní. Hrajte to jako energetickou hru, zatímco žijete hru akce a činu. 

Můžete hrát obojí, nemusí se navzájem vylučovat. 

A pak si začnete všímat… Když změníte svou vibraci o penězích.

Abraham Hicks- Esther Hicks, footgrafie: Maia Špačková

2 komentářů

  • Avatar photo

    Marie Mádrová

    ,, od teď umožňuji , aby ke mě proudilo vše , tak jak je pro mě připravené a Vesmír se raduje, že mi to manifestuje,,