MAIA TEXTY

NOVÁ VERZE ZEMĚ

Tento text byl poprvé publikován 15.4.2012 na mých prvních stránkách. Je v něm popsána má představa o vyšší úrovni existence lidstva, ke kterému tento vývoj událostí směřuje. Neznamená to, že se to stane za rok či za pár let, ale vzhledem k tomu, že se nacházíme ve speciální době, která ve svém výsledku pozvedne Zemi a Život na ní do zcela nové úrovně bytí, nemusí se lidská společnost k podobné verzi způsobu života a spojení s Bohem uvnitř sebe dopracovávat staletí, možná ani dlouhá desetiletí. 

V historii lidstva existují velmi zajímavá místa. 

Některé změny nepřicházely pozvolně, ale přímo skokově a nesmírně rychle. A v této době k nám přichází výhoda, jež je Plánem přímo od Stvořitele. Tou výhodou je velká změna DNA. Ta se reorganizuje, Světlo se zabudovává do tělesných systémů a ti, co jsou schopni toto Světlo integrovat, zažijí expanzi vědomí a svých schopností a informace k nim budou proudit přímo ze Zdroje, i kdyby je vnější svět na dočasnou dobu odpojit od internetu, aby upevnil pozici falešných bohů.

Nechte se tedy při čtení unést svou fantazií a vnímejte, jak ta slova cítíte. 

A pamatujte, každá věc na této planetě byla nejdříve „myšlenkou“. Pak opakovanou, dobře pociťovanou myšlenkou, která se rozvinula do nadšení. A to způsobilo, že se věci zorganizovaly tak, že se hmota zarovnala do Božského řádu „projevení“.

Především začnu tím, že se všichni lidé stravují živou stravou ať už ve formě vitariánství, nebo frutariánství a někteří také žijí ze Světla (bez stravy), jelikož si jsou dobře vědomi toho, že jen takto mohou zachovat stále svá těla mladá a zdravá a spojení s Bohem v nejčistší podobě, což je pro lidstvo tou nejvyšší hodnotou.

Vzhledem k tomu, že celoroční teplota na celé planetě je 20-25 °C, je dostatek potravin pro všechny. 

Více než dostatek, vlastně přebytek a o mnoho plodů se dělíme i se zvířaty, která jsou velmi krotká a přátelí se s námi. Z tohoto důvodu nikdo nechová domácí „vězně“, čemuž se dnes říká „domácí mazlíček“.

Všichni existují v harmonii, všechna zvířata, jež jsou v souladu s touto melodií světa, jsou vegetariáni.

V této nové formě existence nejsou žádná parazitující stvoření, jelikož nevyhovují této nové vibraci a lidé nemají potřebu zrcadlit si svůj nepořádek v sobě, jelikož mají zvládnuté techniky pro svůj pravidelný vnitřní úklid.

Neexistují žádné zákony a nařízení, protože si je lidé nastavili přirozeně sami v sobě a zároveň z vnějšku cítí od ostatních velmi silnou podporu ve svém kreativním projevu a svobodě existence.

Všichni se rodí doma, ve svém energetickém prostředí, takže děti jsou od mala klidné, spokojené a velmi rychle se vyvíjí. Je běžné, že už mluví a chodí na půl roce a velmi rychle se vše učí. Jenomže na rozdíl od této civilizace, si mohou vybrat své zaměření a školu až dovrší 20-30 let. Do té doby jen jsou, pozorují svět a učí se dle svého chtění a cítění.

To vůbec neznamená, že jsou negramotní, naopak, učí se jednoduše, sami, protože je to baví. Což je společné i s dnešními dětmi. Já sama jsem uměla psát, číst, počítat a krásně malovat, než jsem šla do školy, protože mě ohromně bavilo učit se to sama. Zato škola mi mé chtění, učit se nové věci, „dost utlumila“.

Takže tyto děti-spíše už dospělí, než se rozhodnou, co budou studovat, už dávno vědí, po čem jejich duše touží.

Školy nejsou prostředím, kde se děti učí bez přemýšlení opakovat obecně uznaná data a kde jsou neustále upozorňovány na chyby. 

Více slouží k tomu, aby se mohli lidé shromažďovat za účelem diskuzí, předávání informací v rámci oborů, které si daný člověk vybral.

Na těchto místech se neučí data zpaměti (vzhledem k tomu, že si každý umí prostřednictvím své aktivované živé knihovny sáhnout pro jakákoliv data), ale hledají se nová řešení a nové možnosti v rámci okruhů zájmů.

Co se tedy asi tak učí?

Třeba jak ještě lépe aktivovat svou živou knihovnu, jak komunikovat s nehmotným světem, jak se propojit s nefyzickými bytostmi z vyšších dimenzí a jak s nimi v harmonii kooperovat.

Jak používat své schopnosti tvoření k budování krásnější přírody, zahrad a různorodosti plodů k potěšení chutí, jak lépe využít zakřivení světla při architektonických stavbách, jak komunikovat se Zemí pro rovnoměrné zavlažování rostlin či umění ovládat čas nebo chodit si pro zkušenosti do jiných realit.

V neposlední řadě se někteří učí kreativitě osévání nových planet a tvorby jejich životního prostředí.

Lidé se do svých škol, nebo na místa v přírodě či na společenská setkání, dopravují lehkými vznášedly a ti, co jsou mnohem dále, se jednoduše teleportují.  Učí se také cestování mezihvězdnými dimenzemi využitím „hvězdných bran“.

Každá rodina vlastní krásný, rozlehlý dům, aby bylo možné ctít soukromí každého člena.

Obydlí jsou součástí rozlehlých zahrad a jsou postaveny pomocí technologie „zakřivení světla“.

Takovéto budovy nestárnou a nebortí se, a současně se v nich neudržuje špína a stagnující energie. Jako stavební materiál se užívá přírodní kámen, křišťál a konopí. 

Lidé se naučili zvládat jednoduché technologie, které jsou schopné z konopí vytvořit obrovskou škálu věcí od stavebního materiálu, nábytek, každodenní potřeby až po oblečení.

Oblečení je velmi kreativní a lidé věnují úpravě svého zevnějšku velikou péči.

Současně se učí technice vylepšování svých rysů a tvarů pomocí myšlenek, což je běžně akceptovaný fakt.

Nikdo nikomu nenařizuje, jak vysokého věku se má dožívat.

Mezi běžnými lidmi to činí 1000 a více let, ale někteří zůstávají v jednom těle i desetitisíce až statisíce let. 

Vám to přijde možná z vašeho pohledu neskutečné, ale tito lidé znají výhodu „zachování živé knihovny“ a proces NANEBEVZESTOUPENÍ je stále častější a přístupnější, až se jednoho dne stane běžnou volbou.

Pokud se ale někdo rozhodně zemřít, pak je to bráno jako jeho svobodná volba a nikdo „netruchlí“. Takovýto člověk si je vědom technik plně vědomého opuštění svého fyzického těla a s tímto také odchází. 

Stává se to ale stále méně častým úkazem, jelikož vědomí o NESMRTELNOSTI je mnohem více ukotvováno.

Lidem se stále více líbí žít na této překrásné a barevné planetě, protože je tu neustálá možnost kreativního vyjádření a zaznamenávání nových zkušeností do Akáši.

A do lidských těl vstupují stále nové bytosti z vyšších dimenzí, které skrze lidi zažívají své zkušenosti a na oplátku lidem předávají své schopnosti a informace, takže se tímto procesem a vzájemným sdílením lidé stávají „nadlidmi“.

Neexistují nemoci, jelikož si je nikdo elektromagneticky nepředává. 

Myšlenkové vzorce již tomuto schématu nejsou uzpůsobeny.

Lidé pochopili, že je jednodušší a méně namáhavé být zdravý, mladý a krásný než nemocný, starý a plný utrpení.

Úrazy se stávají velice zřídka, a pokud přeci, pak je zde okamžitá mentální a energetická léčba a zároveň láskyplná pomoc při procesu chápání „volby této události“.

Lidé vzájemně fungují v komunitách menších i větších a zároveň se ovlivňují i na tzv. politických úrovních. Tyto posty jsou kolující a lidé se střídají, aby byla větší flexibilita rozhodování a přinášení nových ideí a řešení.

Vše se odehrává na úrovni „osobní komunikace“, jelikož jenom schopnost domluvit se s ostatními lidmi může přinášet „kvalitní ovoce“.

Peníze nejsou, ne proto, že by byly špatné, ale protože se lidé naučili bez nich existovat.

Všichni žijí v plném dostatku, mohou se svými hmotnými věcmi kreativně vyjádřit, takže nikdo nemá nic stejné, ale zároveň nikdo nemá potřebu nic hromadit.

Tu největší hodnotu má pro ně zvládnutí „hmotného těla“, NESMRTELNOST,

uvolňování informací ze své DNA

a schopnost tvorby pomocí myšlenek.

Tak se stalo!

Text + fotografie: Maia Špačková

5 komentářů

  • Avatar photo

    Maia

    Pokud máte nějaké doplnění,
    toužebné představy o harmonii, 🍀
    kterou byste chtěli zažívat,
    podělte se,
    aby se obraz mohl vytříbit
    a Energie dostala větší hybnost. 😘
    Také ráda nahlédnu pod pokličku
    vašich vizí. 🥰🌹

  • Avatar photo

    Gabriel

    Z dnešního pohledu úplně nadšeně sdílím představu,
    že bych se prvních 30 až 50 let jen tak rozkoukával,
    sbíral názory a zkušenosti,
    jediné, co bych uměl od mala, by bylo tvoření svou myslí a pak bych nacházel věci, které chci studovat do hloubky.
    Vzhledem k délce života třeba 1000 let to dává smysl, že.

    I to, že prostě dělám 50 let jednu věc skutečně od naučení po mistrovství a pak jdu dělat něco jiného,
    že nepracuji pro peníze, ale pro potěchu z umu a řemesla a výsledku a pro potěchu z té cesty,
    jak se k tomu dostávám, jak tomu přicházím na kloub.

    Báječný svět!!! Děkuji za něj Bože, Stvořiteli, za tvou genialitu a propojení s tebou.

    • Avatar photo

      Leni

      Krása v mnoha ohledech se to podobá i mé vizi 🙂
      Svoboda, mladé zdravé tělo kdy se buňky obnovují a mládnou a můžeme si tedy obnovit orgán nebo zuby,potravinová soběstačnost a žití v souladu s přírodou v krásném domě uprostřed přírody, přirozené domácí porody ano, učit se pracovat s energií už od mala si vědomě tvořit. A mnohem víc např se jednoduše přemisťovat 🙂 Z čtení článku cítím nadšení a svobodu. Když jsem šla nedávno z Om healingu naprosto v souladu a v krásném naladění říkala jsem si jak by tady bylo krásně kdyby se lidé přirozeně schazeli za takovými záměry společně kultivovat energii a násobit lásku a světlo a soustředit se tímto směrem namísto vysedávání v hospodě apod 😁❤️

  • Avatar photo

    Radka

    Milá Maio, záměrně jsem se dnes vrátila k tomuto úžasnému článku, protože jsem přesvědčená, že to je přesně to, co máme v současné době dělat. Tvořit nové světy, ve svých představách nastavovat nové vize toho, jak a v čem chceme žít.
    A jak píše Gabriel, i já mám tolik věcí, které bych se ráda učila a zdokonalila se v nich! Je to čistá radost a nadšení!!!
    Děkuji za krásné vize!