Já Jsem

ENERGIE ŽIVOTA JE DOKONALÁ, NEŽ SE DOTKNE HLAVY JEDNOTLIVCE

Osoby, místa a podmínky 

jsou obviňovány z věcí, 

které existují, 

ale vnímání Energie a Substance, 

která prochází lidmi, 

je toho skutečnou příčinou!

Bez nutnosti rekvalifikace této Substance a Energie 

by pocity a myšlenky lidstva nebyly ničím. 

Tato Energie Života, 

která proudí skrz každou lidskou formu, 

než se dotkne hlavy jednotlivce, 

je zcela čistá a Dokonalá 

a bude-li ponechána sama sebou, 

bude produkovat Zdraví a Dokonalost.

Ale jakmile je toto obviňování, 

což je pocit, 

v lidstvu zesilováno, 

lidstvo se obléká svárem 

a pokud to nezastaví, 

bude pokračovat v omezeních, 

až do znovuzrození. 

(Saint Germain, překlad +foto: Maia Špačková)

7 komentářů

  • Avatar photo

    Radka

    Nevím, jestli tomu správně rozumím…Je to tedy tak, že pokud máme v sobě nějaký nesoulad, tím si přitáhneme i problém? Je to samozřejmě logické, jen si nejsem jistá, jestli jsem to pochopila správně…

    • Avatar photo

      Maia

      Radko…odpovídám na první otázku: Ano, jakmile máme v sobě nějaký nesoulad, dlouhodobě jsme se třeba zaměřovali na něco, co nás rozladilo (i když to mohlo být něco nevědomého), nebo máme v sobě nějaký potlačený problém, strach, či odpor z nějaké události, traumatu…a místo abychom to osvětlili, uvědomili si to a pak to ze svého světa odebrali pryč…pak si přitáhneme jisté věci a události a zlušenosti, které nám toto vše připomenou.

      Dokonce se to může stát, že nějakou dobu na sobě pracujeme, zvyšujeme vibraci a přesto nás překvapí nějaká událost jak v podobě nějaké disharmonie ve zdraví, nebo nepříjemná zkušenost…stane se to jen proto, že abychom se mohli ještě vibračně zvýšit, musíme některé bubáky vymést z temných rohů, do kterých jsme se nechtěli dívat. 🙂

      Ale, pokud nás to překvapí v době, kdy již zvyšujeme svou vibraci, poznáváme jisté Energie… je to vždy ve chvíli, kdy vnitřní Já (Přítomnost) ví, že máme na to, to rychle a dokonale přetransformovat. Jen je zapotřebí udělat první krok… přestat si o sobě myslet, že jsme selhali, nebo že jsme v nějakém ohledu vadní či špatní. 😉

  • Avatar photo

    Radka

    A ještě praktický příklad. Nedávno jsem došla k informaci, že mému autoimunitnimu kolapsu, předcházelo očk. proti tet. Je to 20let a bylo to vždy vysvětlováno jako genetická zátěž. Pokud správně chápu text, pokud bych nebyla tenkrát nastavená na „ne moc“, žádná tetanka by mi nic nemohla rozjet? A co podvědomí?

    • Avatar photo

      Maia

      Radko, odpovídám na druhou otázku: Pokud je kdokoliv hodně, hdně vyladěný, bez nějakých potlačených bubáků z minulosti, pak by se ve skutečnosti nedostal do situace, kdy by se nechal přesvědčit si dát tetanovku.
      V určitém rozpoložení si je bytost vědoma své Moci a nepotřebuje nic z venčí.

      Takže ano, mohlo to být ještě určité nastavení na „ne-moc“.
      Podvědomí je jen doprovodný projev určitých myšlenek, které člověk nevědomě udržuje.
      Je to takový setrvačný program…který se dá změnit právě novými, neustále se opakovými myšlenkami.
      A tak stálým opakování afirmací tvoříme nově nastavené podvědomí.

      Radko, i když jsi podstoupila to očkování a mělo to následek, nově nastavená vibrace (pomocí afirmací a dobrých pocitů) změní toto dočasné poškození.
      Jisté nesouladné procesy v těle, popisované jako genetické poruchy nebo nemoci, lze mnohem snadněji a rychleji změnit, než třeba když někomu chybí ruka nebo noha. Tam ten člověk musí překonat o stupeň těžší paradigma. 😉
      Tím neříkám, že je to nemožné, protže existují příběhy, kdy lidem dorostla ruka i noha. Třetí sada zubů, tělesná výška se změnila i o 18 cm a pod.

      • Avatar photo

        Radka

        I za tuto odpověď moc děkuji! Tenkrát jsem ještě měla „mnoho bubáků“ a málo informací, nebo spíše jsem ještě nebyla připravena na informace tohoto typu. Stále si myslím, že vlastně bez toho, co mě tenkrát potkalo, bych nikdy nešla „tudy, kudy jdu“. 😀 Děkuji!!!