MAIA TEXTY,  Transformace

TRANSMUTACE

Jedno z mých velice oblíbených témat.

Když jsem před mnoha lety četla poprvé knihu o transmutaci, byla jsem fascinována a na druhou stranu jsem uvnitř sebe cítila velkou úlevu, protože mi tyto informace potvrdily existenci procesů, které překračují klasické vzdělání, a dokonce i masově uveřejňované vědecké zprávy.

A tak věci, o kterých se mluví jako o „nemožných“, jsou v našich organismech na denním pořádku.

A současně s tím se dějí všude kolem nás.

TRANSMUTACE je taková přeměna látky s určitou podstatou na látku s úplně jinou podstatou za přirozených podmínek a nízkých teplot.

Tento proces je bez  potřeby speciálních laboratorních podmínek a všemožných přístrojů.

V tom tkví to, co se dá nazvat zázrakem.

Jednoduchý obrazný příklad pro pochopení transmutace je tento:

OTEC – OCET

Změníte jen pořadí pár písmenek (tudíž nastane jen nepatrná změna), přesto vytvoříte dvě zcela odlišné věci s úplně jinou podstatou.

Dalším krásným, vědecky zaznamenaným příkladem je přeměna sodíku na draslík v lidském těle, kdy v podmínkách vysokých teplot na Sahaře těla dělníků pracujících na ropných věžích vylučovala o 50% více draslíku, než přijala. Tento nadbytek zůstával tak dlouho, že byla postavena mimo diskuzi jakákoliv hypotéza o snižování tělesných rezerv.

Více se o tomto pokusu můžete dočíst v knize Kámen filosofů : Michio Kuschi  & Edward Esko

V tomto článku použiji dvě ukázky, které se mi zjevily v novém světle.

První je o shrnutí objevů z roku 1964, jež vytvořily novou atomovou vědu:

1.Všechny těžké prvky na Zemi byly vytvořeny transmutací atomu v procesu nukleární fúze mezi lehkými atomy (prvky s atomovým číslem 1 a 8).

2. Tyto transmutace, vytvářející těžké atomy, vznikly buď fyzikální nebo biologickou transmutací.

3. Tyto transmutace byly a jsou dosahovány za normálních atmosférických podmínek a za nízké teploty, tlaku a energie.

4. Tyto transmutace lze také dosáhnout moderními technickými metodami, které by měly vést k neomezené výrobě prvků za velmi nízkých nákladů díky neomezené zásobě lehkých atomů na Zemi.

5. Tyto transmutace jsou prováděny v souladu se zákony přirozené přeměny, v souladu s moderními interpretacemi a s hlubokým vhledem podle prastarých východních principů.

6. Použití transmutace může vést nejen ke vzniku doposud známých prvků, ale může také vytvořit neznámé prvky, stejně jako neznámé vlastnosti materiálů.

7. Téměř všechny kovové prvky byly transmutovány z lehčích prvků za přirozených podmínek či spíše chladnějších atmosférických podmínek.

8. Atomová transmutace neprobíhá jen z lehčích prvků na těžší, ale také z těžších prvků na lehčí, v souladu se změnami vnějších podmínek.

(Existují i další objevy, neznámé současné atomové teorii, které vysvětlují vznik a vývoj vesmíru)

K této první ukázce připojím slova Abrahama od Esther Hicks, že doposud ze Země neseškrabáváme ani pár procent potenciálu hojnosti, které může Země nabídnout a spoluvytvořit.

Transmutace se mi jeví jako jedno nádherné vysvětlení toho, odkud se materiální zdroje vezmou. Země umí za běžných podmínek vytvořit cokoliv a v jakémkoliv množství. Zásoba lehkých atomů je zde bez omezení!

Dále vyzdvihnu bod č. 8 a včlením ho do tématu „lidské tělo a jeho regenerace“. Tímto bodem se mi potvrdil potenciál těla vytvořit své „vrcholné zdraví“ z jakéhokoliv výchozího bodu.

Jakýkoliv stav může být stav bez končetin, orgánů, s jistými implantovanými cizími částmi (jako jsou chlopně, zuby, klouby a pod.) nebo transplantovanými orgány, protože transmutace probíhá oběma směry a za přirozených podmínek, je zde velmi silný potenciál nejenom vytvořit jakýkoliv nový orgán, růst chybějící končetiny, ale i přeměna kovové části v těle na zcela jinou podstatu hmoty! Osobně zde cítím pouze jednu jedinou podmínku…a tou je, umožnit tento přirozený proces buněk, který zná všechny cesty i ty, pro běžnou mysl neznámé. Tedy – jako první věc – změnit svou VÍRU!

Existují ještě další procesy, které lidská mysl nechápe, ale transmutace je takovým překlenovacím můstkem od hmotného vzdělání k duchovnímu vzdělání.

Druhá ukázka vás bude bavit ještě více, protože se sní zahledíme za horizont klasické reality.

„Před několika měsíci (moje pozn. kniha vyšla v roce 1994) objevili kanadští fyzici, že atomová jádra dvou rozdílných prvků „se mohou navzájem proniknout“ (spojit způsobem, který neodpovídá chemické sloučenině, jež je elektrickým, nikoliv nukleárním jevem) a vytvořit nové, stabilní jádro. Toto spojení „trvá asi tak jednu bilióntinu sekundy.

Jaké nukleární interakci odpovídá tento jev, který Kanaďané nazývají „molekulární efekt jádra“? Nevíme. Podle japonského fyzika, jehož práce byly právě publikovány, jsou mezony a hyperony skutečným základem ultrarychlé evoluce, tak rychlé, že interakce, které v nich vznikají probíhají rychlostí vyšší, než je rychlost světla. Tyto mezony a hyperony (které se případně nazývají „podivnými částicemi“) se vyvíjejí v jiné dimenzi, která není ani časem, ani prostorem!

Ale nejpodivnější ze skutečností, které se objevily v posledních letech, neobjevil fyzik. Vděčíme za ni spíš chemikovi, či přesněji biochemikovi. Hovoříme o nukleárním metabolismu neboli transmutaci jednoduchých prvků v živých organismech.“

A následuje podrobný výklad přeměny sodíku na draslík v lidském těle + pokusy se slepicemi a pod. 

Tato ukázka jen naznačuje, jaké zvláštní věci se dějí, bez ohledu na to, jestli se o nich lidé učí, či ne.

Ti, co trvají na klasické realitě, je minou….ti, co jsou otevřeni mnoha verzím reality, jsou fascinováni mnohotvárností života a možností na Zemi.

Opět se však vrátím k tématu fyzického těla, které určitě každého zajímá nejvíce. 

Vidím zde nádherné potvrzení toho, že vesmír má v rukávu mnoho cest, které nás mohou vést k vrcholnému zdraví. Naše klasické vzdělání je však brzdou v tom, abychom tyto procesy umožnily. Ony se sice v těle stejně dějí, ale jen do určité, možné hranice, protože vaše vlastní buňky nesmí překročit váš vibrační požadavek, jehož součástí je vaše víra utvářená právě i klasickým vzděláním.

V tomto bodě pak vznikají pochybnosti typu – někdo má umělý kloub a chce získat své vrcholné zdraví. Jeho znalosti a víra mu umožňují vidět jen možnosti, které nabízí masová realita. A tak začne pochybovat o tom, zda je možné vůbec ještě z tohoto stavu získat toto vytoužené vrcholné zdraví? Jak to jeho tělo udělá, když si neumí představit možnost, jakým způsobem by se mohl umělý kloub vyměnit za dravý a živý?

A v tom tkví vibrační zádrhel.

Mnoho lidí si v takové chvíli chce něco představovat a neustále si kladou otázku pocházející z klasického vzdělání.

“JAK?“

Lidská mysl na toto nemá odpověď a v ten moment tvoří odpor, který způsobí, že procesy, o kterých vaše buňky vědí všechnose zpomalí a zredukují jen na to nejnutnější.

Na závěr se opět vrátím k potenciálu bytí na Zemi.

Vše je možné a Božská Inteligence k tomu všemu vytvořila podmínky předem.

Proto je i vaše fyzické tělo vybaveno předem k ultrarychlé evoluci, jakou svět ještě nikdy neviděl.

Základem k uvolnění tohoto procesu je změna paradigmat.

Jak se říká: „Změň svou víru a změníš celý svůj život.“

Text + foto: Maia Špačková

Ukázky z knihy: Kámen filosofů : Michio Kuschi  & Edward Esko

3 komentářů

  • Avatar photo

    Maia

    Všechny potřebné substance pro veškerou obnovu a dokonalou činnost každého orgánu jsou předem připravené. Nepotřebujete k tomu řešit speciální dietu.
    Čeká se jen na vaše rozhodnutí a odvrácení pozornosti z toho, co je, na to, co chcete mít.
    Cest k tomu existuje mnoho,
    ale vy sami si můžete najít svou vlastní.
    Obraťte se dovnitř sebe k Životu a důvěřujte mu. 🙂

  • Avatar photo

    Azuzi

    Uzasny clanok Maia, pre mna je taky optimisticky ze si viac ani neviem predstavit. V skolach sa tieto veci nevysvetluju a ked som so svojim 13 rocnym synom diskutovala, tak mi neveri, ze niektore veci su uplne inak ako sa vysvetluju, ked zacnem napriklad o plejadanoch :).

    • Avatar photo

      Maia

      Azuzi, a přitom „transmutace“ je čistá věda.
      A nejlepší na tom všem je, že určitá část tvrdě materialistické vědy již nepochybuje o jiných světech, o Stvořiteli a dokonce o jiných civilizacích.
      Takže, co se to vlastně v těch školách učí? 🙂 🙂 🙂
      Nějaké staré „fake news“?