Nezařazené,  Transformace

PLANETÁRNÍ UKŘIŽOVÁNÍ

Dnešní podcast aktualizace současné situace je z mého pohledu nejdůležitějším podcastem „červené pilulky“, který jsem letos zveřejnil. Diskuse se ponoří do povědomí a probouzení na kosmické úrovni a pokrývá proces, kdy se lidstvo červeně probíjí (někdy kopá a křičí) do nové éry božství, zmocnění, pravdy a života.

Frázi „planetární ukřižování“ mi řekl David Wilcock v rozšířeném rozhovoru, který proběhl včera (2,5 hodiny). Vyzpovídal jsem Wilcocka, abych se dozvěděl více o jeho nadcházející sérii videorozhovorů s názvem „The Disclosure“. (TheDisclosure.com) V této sérii rozhovorů Wilcock vysvětluje, že jeho zdroje odhalí ohromující nové detaily o přenosu nelidských technologií do lidské domény a o tom, co to znamená pro budoucnost lidské civilizace.

Ten rozhovor mě přiměl pokrýt proces „kosmického červeného pilulkování“, kterým nyní lidstvo prochází, přičemž divadlo „covidí plandémie“ hraje jednu z klíčových rolí při stahování vlny z očí všech a odhaluje syrovou, znepokojivou pravdu iluzí za naší moderní společností.

Jak mi Wilcock vysvětlil v tomto rozhovoru (který bude zveřejněn ve 3–4 jednotlivých částech, počínaje tento čtvrtek nebo pátek) je, že ukřižování Ježíše Krista s jeho korunou (koróna) z trní (hroty) a probodnutím jeho rukou a nohou hroty (čerpání krve) jsou metaforou planetárního ukřižování, které je nyní způsobováno lidstvu. „Koronavirus“ je doslova korunové uspořádání špičatých částic. (Corona znamená koruna.) A pokus o masovou genocidu proti lidskosti je jakýmsi způsobem ukřižování v planetárním měřítku.

Ale stejně jako Ježíš vstal z mrtvých a odhalil zázrak vzkříšení, také lidstvo po pokusu o ukřižování zažije vzkříšení a znovuzrození. Protilidští globalisté tím, že se pokouší zničit lidstvo, ve skutečnosti vytlačí lidský druh na místo, kde může zhmotnit své vlastní zázraky. Vzkříšení je probuzení a je na dosah ruky.

Probuzení odhalí tolik vrstev pravdy a objevů, že drtivá většina dnešních lidí žijících naplocho nebude schopná neurologicky zpracovat to, co jim bude odhaleno. V dnešním podcastu však diskutuji o tom, jak si každý z nás může připravit mysl a srdce na tuto událost biblického vzkříšení / masového probuzení / druhého příchodu, která bude vysílat vlny po celém vesmíru.

Pokud chcete vědět, jak to všechno končí (a pak začíná znovu), poslechněte si dnešní podcast:

Text: Mike Adams

https://www.naturalnews.com/2021-10-12-planetary-crucifixion-will-lead-to-humanitys-resurrection-and-awakening.html

2 komentářů

  • Avatar photo

    Maia

    Tento text od Mike Adamse jsem cítila jako velké poselství.
    O všem se zmiňují texty, napsané 1992, od Barbary Marciniak.
    O tom, kdo vede biologickou válku proti lidstvu, o velkém odhalení mnoha vrstev manipulace, kdy mnoho lidí nebude schopno neurologicky pobrat pravdu, která stála za vší manipulací lidstva, o velkém probuzení, úplně nové formě svobody a společenského uspořádání.
    Střípky toho všeho vidíme již dnes.
    Lidé se formují do různých společenství, otevírají se jim oči a vidí již částečku této manipulace; odhalují sami, bez pomocí vlád, co se nachází v experimentálních tzv. vakcínách – proubouzí se i špičkoví vědci a lékaři.
    Změna již nabrala hybnost, kterou nic nezastaví. 🙂

    Když jsem včera četla poprvé příměr s trnovou korunou a koronou, tak mě zamrazilo v zádech a uvědomila si ihned, že si zde někdo velmi dobře hraje se SYMBOLY!
    A hned se mi vybavily texty od Barbary Marciniak, jak je temná rodina velmi dobře poučena o neviditelném světě, o naší biologii, jak velmi dobře umí využívat SYMBOLŮ a zná jejich moc.