GABRIEL,  Transformace

JE MOŽNÉ SE PLNĚ UZDRAVIT SÁM BEZ PŘÍTOMNOSTI NA KURZU?

Milí přátelé našeho webu a čtenáři našich článků a překladů.

Jistě jste si všimli, že v poslední době se na našem webu objevují články z přeložených videí 

a dalších materiálů, které jsou z dílny Dr. Joea Dispenzi. 

Dr. Joe je dnes v jistém smyslu toho slova fenomén dnešní doby. Ale on není módní. 

On je prostě dobrý, skvělý. Mám ho velmi rád, mám rád tu jeho energii, která i z videa je patrná, není to otázka show pro show. 

Já jsem si ho všiml již před pár lety, když jsme viděli jeho kolegu, epigenetika, dr. Bruce Liptona. Už tehdy mne velmi zaujala věta, že svou myslí můžeme změnit svůj osud. Jak to bývá, je třeba na některé věci být připraven. A tak jsem sice viděl i nějaké video na Gaia TV, kde Dr. Joe něco přednášel, ale nějak mi to nedošlo celé. Pak jsem si koupil jeho dvě knihy, které mne zaujaly svými názvy – „Zbavte se zvyku být sami sebou“ a „Vy jste placebo“. Podíval jsem se do nich a opět to skončilo na nějaký čas mezi dalšími knihami.

Až loni, někdy před létem, jsem se do nich opravdu začetl a úplně mne dostaly. Přečetl jsem obě jedním dechem, a navíc jsem o tom opravdu přemýšlel. V jeho knížkách je vždy teorie, příklady, jak to prožíval někdo z jeho klientů a návod na meditace. A jak jsem se tím začal zabývat, nastala první synchronicita, navázaná na jeho práce. Nějak ke mně doputovala nabídka z https://www.younity.one/cs/

Tento web mi nabídl online webinář Dr. Joea  „Změň svůj osud“. Někteří zde jej máte a víte o čem mluvím. Byl jsem z toho nadšený a vděčně jsem si pořídil další s názvem „Formula“ v době před Vánoci. 

A proč to zde píšu? 

Nedávno jsem se setkal s otázkou hned z několika stran. 

„Myslíš, že i ti, kdo neprožijí kurzy Dr. Joea živě, někde ve světě mají šanci se uzdravit, mají šanci se změnit a pomůže jim to?“ 

Jsem o tom naprosto přesvědčený. 

A aby to bylo úplné, tak jsem hned v zápětí získal krátké video, kde Dr. Joe na tuhle otázku přesně odpovídá. A říká, že je mnoho lidí, kteří za ním jezdí na jeho long weekendy a zažívají jistě neopakovatelnou a úžasnou atmosféru takového ozdravného kurzu. Jsou zde lidé, co toto popisují a je to prý úžasné. Jenže pak jsem také viděl na FB přesně tuto otázku a na to odpovídal jeden člověk, jak je to důležité a jak bez živé akce to není ono a je to nutné atd. Velmi mne potěšilo, jak se diskuse v kanálu YT okamžitě rozjela a lidé toho pána trochu uvedli na pravou míru. 

Jsou totiž lidé, co třeba neumí jazyky tak dobře, aby z takových akcí vůbec měli nějaký užitek. Nemají na to prostředky, čas, odvahu. Navíc, když tam jedou, je třeba už něco umět a vědět o tom pár informací, aby z toho člověk něco měl.  Proto jsem nadšeně poslouchal Dr. Joea, jak odpovídá, že opravdu ale není nutné za ním jezdit. Jistě je mnoho lidí, co se tam uzdraví, ale také je mnoho lidí, co třeba poslouchají jen jeho videa, nebo čtou knihy a znovu a znovu pracují s těmito informacemi a návody a opravují své postupy tak dlouho, až se jim podaří se dostat do bodu změny či uzdravení, po kterém touží. 

A to je velmi silná a jasná zpráva, za kterou moc Dr. Joeovi děkuji. 

Nazávěr chci napsat poděkování všem, kteří s takovou láskou přistupují k lidem kolem sebe a tyto slova potvrzují právě třeba na diskusních fórech. 

Učení Dr. Joea je výjimečné tím, jak je založené na jeho osobním silném zážitku vlastního uzdravení a na tisících měření mozkové aktivity a dalších testech právě při těchto akcích u mnoha tisíců lidí po celém světě. 

Je velmi důležité, aby lidé věděli, že jsou každý sám, 

velmi silné Boží Stvoření 

a jsou plně schopni změnou svého myšlení napomoci změně či úplně obrátit svůj život, 

svůj zdravotní stav, svůj osud. 

Rychlost je zcela individuální, není jeden recept na štěstí. 

Každý máme své výchozí podmínky 

a jen trvalá, soustavná práce denně od rána do večera na sobě, tím, 

že kontrolujeme své myšlenky, 

vede k vytoužené změně,

a tato je naprosto možná. 

Meditace jsou jen nástrojem zlepšení sebe sama, 

svého mozku 

a jeho reakčního modelu 

a vše tvoří dohromady jeden celek. 

Někomu to může trvat pár měsíců či týdnů, 

jiný potřebuje léta a dojde třeba do velmi neutěšeného stavu, 

dokud neprovede jasné a silné rozhodnutí sám za sebe 

a nevyjádří svůj silný a jasný záměr. 

Pokud se tedy vydáte na tyto cesty, 

buďte silní a odhodlaní 

a vytrvejte, 

dokud nedojdete až k vašemu vysněnému cíli. 

Text: Gabriel, fotografie: Maia

One Comment

  • Avatar photo

    Gabriel

    Nemohu dostatečně zdůraznit, jak je důležité snad ze všeho nejvíce to, nacházet opakovaně
    a stále nové a nové podněty tak, aby jedinec nacházel způsoby,
    které naruší jeho staré zaběhané postupy a zvyky, které udržují jedince v minulosti.
    Jedině tak dosáhne toho, že rozruší strnulé programy, které tělo se svými chemickými závislostmi z opakovaně dodávaných pocitů, dodává do centrálního mozku a vnucuje tak způsoby chování jedince.

    Teprve pak dokáže člověk vědomě udržovat svou mysl v přítomnosti po stále delší dobu i za běžného denního provozu a orientovat ji zcela jasně na chtěné a ne na nechtěné.
    Ovládneme tak svůj život a to je cíl. 🌞❤🥰

    A jak jej ovládneme, získáme z tohoto běžného stavu stále lepší pocit a dostaneme se do stoupající spirály
    zdraví, úspěchu a hojnosti, vedoucí k radosti a úplné svobodě, kterou chce úplně každý.

    Svobodu dělat si co chcete. 🦉🦉