Transformace,  Videa

Československo vzniklo na základě Mafie : Adolf Inneman

Samostatné Československo vzniklo na základě zednářské lóže, která se jmenovala Mafie, která byla založena Jaroslavem Kvapilem a lidmi kolem něho z ancáblu Národního divadla, protože celou válku jezdili na italskou frontu hrát legionářům divadlo a spojili se tam s italskými zednáři.

To proč to vím, tak není proto, že je to v nějaké učebnici napsáno.

Před lety jsem byl předsedou společnosti Josefa Dobrovského asi 25 let ve svým životě jsem spravoval společnost Josefa Dobrovského. Společnost vznikla v roce 1922 a měla před 14-ti dny 100 let výročí od svého vzniku.

Vznikla na esperantském celosvětovém kongresu, který byl v Praze v roce 1922.

Potkal jsem se zakladateli této organizace ještě ve svém životě,“ vypráví souvislosti českých dějin vědec Ing. Adolf Inneman.

„Vznik Československa byla pohnuta svobodných zednářů.

Z toho pochopíš, proč před vypuknutím 2. světové války se do Francie odvezlo 100 tun československého zlata.

Pak pochopíš, že se těch 100 tun zlata odvezlo do Londýna, pak také pochopíš, proč to někdo jedním podpisem převedl na Hitlera.

Takhle jsme přišli o náš národní poklad. Jak se říká „národ sobě“.

Všechen ten poklad první Československé republiky propadl Hitlerovi. Vrátili nám později 18 tun zlata letadlem z Ameriky, protože Američané toto zlato vykradli a odvezli po roce 1945 tajně, než-li se zjistilo, kdo to ukradl.

Vrátili nám z toho pouze 18 tun zlata. Víš, kde je teď těch 80 tun? Nechali si to Američané jako reparace za druhou světovou válku.

Vlastně jsem to zacvakli. My jsme úžasný národ. Nejbohatší národ na světě, ale dnes nám již nemohou nic vzít, protože už nic nemáme,“ vysvětluje Ing. Adolf Inneman důležitý pohled na historii našeho národa.

„Představ si, že existuje dlouhá řada mayská – cyklus 260 let.

Představ si, že to souvisí s českými dějinami.

Člověk by si řekl, že nějaký Mayský kalendář to je někde nějaký Yucatán nebo nějaký Mexický záliv. Co to sem vůbec někdo tahá. No a Adá Inneman je tak drzej, když se zabývali Francouzskými dějinami, tak to musí souviset i s námi. Říkal jsem si. Tak jsem si vzal letopočty, kdy největším poučením pro nenásilí pro náš národ byla doba Husitství…,“ vysvětluje v rozhovoru dějinné souvislosti čísel a hvězd, technolog Ing. Adolf Inneman.

Jaká je posvátná geometrie českých dějin?

Největší průmyslová revoluce neproběhla v Anglii a Německu, ale v Čechách. My jsme byli nejprůmyslovější zemí.

Dodneška lidé, co se jezdí koukat do Japonska, tak zjišťují, že nádraží Česká Třebová je v Japonsku v pěti kopiích včetně těch cihel, včetně uniforem nádražáků. Vše vypadá tak, jako když se ztratí o 100 let zpátky,“ přibližuje vědec Adolf Inneman význam české krajiny a našich dějin.

„Zatím co my Češi máme tu vlastnost, že víme dobře, že toto není náš domov. Proto zpíváme v hymně „kde domov můj…“ a dokonce i naše státní vlajka, tak je nejjednodušší pomůcka k sestrojení zlatého řezu.

Máme to dané tak, že matematika, geometrie, duchovní vývoj a historie jdou ruku v ruce, protože jsem ten pupek světa.

Pupík je blízko Jílového u Prahy je zlatonosné město, jak se tomu říká. Zde Karel IV. těžil zlato a následně české tolary, pak z toho dokonce vznikly americké dolary, protože to bylo nejtvrdší středověké platidlo,“ říká v rozhovoru Ing. Adolf Inneman.

Ing. Adolf Inneman, Ph.D., narozen 5. dubna 1964, Vystudoval VŠCHT v Praze. V současné době pracuje jako technický ředitel firmy Rigaku Praha, s. r. o., která se zabývá vývojem družicové RTG optiky pro astrofyziku. Dlouhodobě se zabývá také studiem a šířením myšlenek J. A. Komenského, Nikoly Tesly a dalších myslitelů. V rámci svých technologických projektů spolupracuje s ESA – European Space Agency, NASA a jeho družici vynesla do vesmíru společnost Elona Muska.

One Comment

  • Avatar photo

    Maia

    Tak toto vyprávění je úžasné.
    Až si to vyposlechnete vše,
    a to opravdu doporučuji,
    dojdou vám odpovědi na mnohokráte
    vznesené otázky:
    „Proč je to tady v této zemi máme nejtvrdší?
    Proč tu vláda ničí průmysl ze všech zemí nejvíce?
    Proč máme nejdražší energie?
    Proč v této zemi nejvíce zadržují informace? Apod.

    Pochopíte,
    že tu Sílu a odkaz,
    který jako lidé ve své DNA od předků neseme,🥰🌹
    je pro nastolení Nového Světového Řádu
    největší překážkou.

    Proto také byla pronesena slova:
    „Jestli o Green Dealu přesvědčíme Čechy,
    pak přesvědčíme všechny.“😉

    Nebylo však dodáno,
    Jaké přesvědčovací metody budou zvoleny.
    Jaksi se prozatím zdá,
    že nám nejsou předkládány
    v bílých rukavičkách.