Nezařazené

CDC UZNÁVÁ PRÁVO JEDNOTLIVCE ČINIT VLASTNÍ ROZHODNUTÍ OHLEDNĚ ZDRAVÍ – již žádné nucené tečkování!

Nové pokyny od amerického Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) ukončily povinné „očkování“ proti Wuhanskému koronaviru (Covid-19) – alespoň pokud jde o CDC.

CDC již nenaléhá ani se nesnaží donutit každého ve „stádu“, aby se nechal tečkovat. 

Od nynějška je na jednotlivcích,

aby se sami rozhodli,

aniž by jim vláda říkala,

co mají dělat.

Nová verze CDC s názvem „Pokyny pro minimalizaci dopadu Covid-19“, jak vysvětluje NPR , obsahuje následující doporučení:

  • Osoby vystavené viru již nemusí být v karanténě.
  • Neočkovaní lidé mají nyní stejné pokyny jako očkovaní lidé.
  • Studenti mohou zůstat ve třídě poté, co byli vystaveni viru.
  • Již se nedoporučuje provádět screening (testování) těch bez příznaků.

Mezi další nová doporučení patří pouze maskování, pokud jste byli vystaveni nebo testováni jako „pozitivní“ na čínské mikroby, stejně jako oficiální uznání CDC, že zdravý člověk, který není očkovaný, má nyní stejnou imunitu jako člověk, který byl plně tečkován.

Tyto změny představují velkou odchylku od toho, co CDC prosazovalo až dosud. Poslední dva roky CDC nechtělo, aby se někdo objevil na veřejnosti bez masky. Chtělo také, aby byl každý znásilněn, aby mohl žít. 

Nyní náhle CDC zdůrazňuje myšlenku individuálního rozhodování,

pokud jde o zdraví. 

Ve skutečnosti CDC v nových pokynech zmiňuje

slovo jednotlivec asi 10krát.

„To je v souladu s tím, kde se právě nacházíme v pandemii,“ říká Dr. Marcus Plescia, hlavní lékař Asociace státních a územních zdravotních úředníků. „Opravdu si nemyslím, že existuje mnoho státních nebo místních jurisdikcí, které mají pocit, že budou muset začít udělovat nařízení.“

CDC říká, že téměř každý je nyní imunní vůči covidu – plandemie je u konce

Greta Massetti z CDC dále vysvětlila, že novým postojem agentury je, že ať už tečkovaní nebo netečkovaní, nejméně 95 procent běžné populace je nyní plně imunních vůči Fauciho chřipce a že není nutná žádná další tyranie.

„Podle posledních… údajů je to asi 95 procent populace,“ citovala ji. 

„A tak opravdu dává největší smysl nerozlišovat.“

Jednou z oblastí, které se týkají nových pokynů CDC, je doporučení, aby děti ve škole byly maskovány spíše než v karanténě poté, co byly takzvaně „vystaveny“ viru.

„Praxe manipulace s expozicí by zahrnovala maskování spíše než karanténu,“ řekl Massetti o tom, jak by se mělo zacházet s dětmi v K-12.

Massetti se zastavila před prohlášením, že plandemie skončila stejným způsobem jako tento spisovatel, ale v podstatě ji tolika slovy prohlásila za konec – alespoň pokud jde o každodenní život.

„Tyto pokyny potvrzují, že pandemie neskončila, ale také nám pomáhají posunout se do bodu,

kdy Covid-19 již nebude vážně narušovat náš každodenní život,“ řekla Massetti. 

„Víme, že Covid-19 tu zůstane.“

Popravdě řečeno, nikdy nemělo dojít k žádnému narušení. I když je skvělé, že CDC ustupuje od lékařského fašismu, škoda je již způsobena v podobě ekonomické devastace, ztracených životů a živobytí a rozbitých dodavatelských řetězců.

„Kolik ubohých duší by mohlo být zachráněno, kdyby se to stalo od začátku?“ zeptal se komentátor. „Právníci na tom chtějí vydělat miliardy v soudních sporech.“

Zdroj: https://www.naturalnews.com/2022-08-13-cdc-recognizes-individuals-health-choices-covid-vaccination.html

Foto: Maia Špačková

2 komentářů

  • Avatar photo

    martinar

    Prajem Ti krásny deň Maia.
    Po prečítaní toho článku som vnímala aj niečo podprahové. V otázke C19 sa objavila na svetle sveta „tzv. samozvaná autorita“, ktorá sa rozhodla nám odobriť naše individuálne práva v rozhodovaní sa o našom zdraví (teda aspoň čo sa C19 týka). Vytvorili „problém“ a tlak a teraz prichádzajú s riešením a úľavou, vzorec, ktorý používajú, akurát pridávajú na intenzite. No nič, pokračujme v roli pozorovateľa, stali sa veľmi predvídateľní.

    • Avatar photo

      Maia

      MARTINAR
      úplně přesně napsáno. Děkuji 🙂
      Je to jejich taktika.
      Mají to i vědecky podložené. 😉