Nezařazené

NOVÁ STRAŠNÁ NEMOC „ABV“! POZOR NA STUDENÉ SPRCHY

Je tu nová strašná nemoc, která zabíjí lidi všude. Jmenuje se to ABV (Anything But Vaccines) a uvidíte, jak se na to korporátní média odvolávají, když se pokoušejí zakrýt úmrtí způsobená tečkováním nejrůznějšími dalšími vysvětleními a podmínkami.

Studené sprchy jsou nyní obviňovány z infarktů, které jsou ve skutečnosti způsobeny tečkami proti cov… (a následnými smrtelnými sraženinami). The Times of India hlásí, že studené sprchy vás mohou náhle zabít srdečními potížemi.

Německo mezitím svým občanům vzkazuje, aby se kvůli kolapsu dodávek energie z Ruska více sprchovali studenou vodou. 

Guardian nyní uvádí : 

„Německá města zavádějí studené sprchy a zhasínají světla uprostřed ruské plynové krize.

Takže ty samé studené sprchy, o kterých Times of India říká,

že by vás mohly zabít,

jsou předepsány vládou v Německu.

Kromě toho, Wales Online hlásí , že náhlé infarkty a smrt mohou být způsobeny také otevřením účtů za energie a vyššími cenami energie, které dlužíte energetické společnosti.

Všechny takové vyšší ceny energií lze samozřejmě pohodlně svalit na Rusko a Putina.

Takže pokud budete šetřit energií a budete se sprchovat studenou vodou, protože Putin odpojil plyn,

pak byste mohli zemřít na studené sprchy. 

Pokud ale zaplatíte za energii na sprchování s teplou vodou, můžete zemřít při otevření účtu za elektřinu,

za což může také Putin.

Ať tak či onak, média nám nyní říkají, že Putin způsobuje infarkty, hlavně ne „tečky“.

„Odborníci“ tvrdí, že rostoucí účty za energii mohou u dětí také způsobit infekce hrudníku a problémy s duševním zdravím

Ale nejde jen o infarkty a mrtvice. Wales Online také tvrdí : „Mohlo by také dojít k nárůstu infekcí hrudníku, duševních problémů a špatného zdraví u dětí“ kvůli otevření účtů za energii.

Je to poprvé, co jsme kdy viděli online noviny s tvrzením, že vyšší účty za energie mohou způsobit „infekci hrudníku“. Zřejmě nedržíme krok s nejnovější „vědou“ nebo čímkoli jiným.

Zdá se, že celá západní Evropa může tuto zimu zemřít, vzhledem k tomu, že Gazprom odstavil 80 % plynu přes plynovod North Stream 1 .

Veškerá vina světa se nyní přesouvá od „změny klimatu“ k čemukoli kromě vakcín

Než byly tečky proti covidu široce distribuovány důvěřivým, poslušným masám, byla většina světových problémů obviňována ze „změny klimatu“ – termínu, který postrádá smysl, protože klima se vždy měnilo od samého počátku planety Země. 

Ale nyní, kdy tečky zabíjejí miliony lidí po celém světě na infarkty, mrtvice a sraženiny, se média zoufale snaží najít nové omluvy pro všechna ta náhlá úmrtí, která by mohla být spojena s kardiovaskulárními příznaky. Proto sahají po „studených sprchách“ a „vyšších účtech za energie“ jako možných výmluvách.

Bez ohledu na to, co je obviňováno, je to cokoliv jiného než tečky (ABV). Protože tečky se nikdy nesmí uvádět jako příčina úmrtí, zranění nebo vedlejších účinků. Podle lživých korporátních médií, která prostituují injekce na depopulaci mRNA pro Big Pharma, jsou všechny tečky 100% bezpečné a účinné a nikdy za žádných okolností nemohou nikomu ublížit… a také vždy fungují, jak nám bylo řečeno.

Zrovna tento víkend se falešný prezident Joe Biden údajně nakazil druhým kolem COVID, i když byl několikrát tečkován a posílen stejnou směsí, o které veřejně prohlásil, že v první řadě zabrání všem nakazit se COVID. Senilní Joe je tedy nejen opakovaně infikován COVIDem, ale ani jeho tvrzené intervence (tečky) nefungují. A pokud tyto tečky nedokáží ochránit ani takzvaného prezidenta Spojených států amerických, jak mohou být nařízeny někomu jinému?

Vesmírné počasí vás může také zabít, ale nikdy ne tečky

Když se vrátíme ke všem výmluvám pro náhlé infarkty a smrt, The-Sun.com tvrdí, že zpoždění letů leteckých společností vám může způsobit náhlý infarkt , a Toronto Sun dodává, že můžete také zemřít na změny letního času .

Ale nejlepším příkladem ABV ze všech je New Scientist, který tvrdí, že vesmírné počasí zabije 5 500 Američanů ročně na „sluneční bouře“. Vsadím se, že jste nevěděli, že vesmírné počasí je tak smrtící, že? Podle New Scientist narušení „magnetického pole Země“ způsobené sluncem nyní zabíjí lidi. Svět plný 5G vysílacích věží je ale nějak dokonale bezpečný, jak nám říká „věda“.

Jen si pamatujte, že pokud uslyšíte o náhlé smrti tečkované osoby, pravděpodobně to bude onemocnění ABV, které se zdá být nejplodnějším zabijákem ze všech.

Škoda, že ještě nemají vakcínu proti ABV nemoci… ale dejte jim čas a Fauci ji pravděpodobně zavede také.

ZDROJ: https://www.naturalnews.com/2022-08-01-beware-abv-disease-anything-but-vaccines-is-causing-people-to-drop-dead-everywhere.html

3 komentářů

  • Avatar photo

    Maia

    Nějak ti Němci mají dobrou historickou zkušenost se „sprchami“, co? 🙂 🙂 🙂

    Věřím, že nový text od Mike Adamse pobaví.