Nezařazené

DATA CDC UKAZUJÍ NADÚMRTNOST MILENIÁLŮ O 84% PO ZAVEDENÍ „TEČKY Covídečíčku – 19″

Údaje z  Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) dokazují, že po zavedení „tečkování C-19“  došlo ve Spojených státech k nárůstu úmrtí mezi mileniály .

Podle údajů utrpěla generace tisíciletí v USA jen během druhé poloviny roku 2021 více než 61 000 nadměrných úmrtí .

Edward Dowd, bývalý portfolio manažer pro Wall Street investiční společnosti BlackRock, který si udělal kariéru na drtivých číslech, aby mohl dělat důležitá investiční rozhodnutí, nedávno zveřejnil svou analýzu dat CDC.

Na webu sociálních médií Gettr, kde Dowd poprvé zveřejnil výsledky své analýzy, napsal, že generace mileniálů zažila „událost války ve Vietnamu“ a poznamenal, že během tohoto konfliktu zemřelo 58 000 Američanů.

„Pochopte, že tato data pocházejí ze CDC,“ řekl  novinář The New American  Ben Armstrong v epizodě své show na mediální síti „The Ben Armstrong Show.“

„Takže, víte, je to s největší pravděpodobností ještě horší než to, co hlásím, protože víte, CDC nebylo upřímné a tak,“ pokračoval. (Související: ALARM BELLS: Úmrtnost ze všech příčin v USA vzrostla o 40 % ve srovnání s úrovní před pandemií .)

„Dá se říci, že CDC vedlo vietnamskou válku proti mileniálům,“ řekl Armstrong. „A já si myslím, že tohle jsou ty nižší počty, lidi.“ CDC zakrývá a lže každému o vlastních datech, takže víte, že to musí být nižší. Musí to být. Tohle je věc, o které si myslí, že vypadá dobře.“

Mileniálové zažili v důsledku „teček“ proti COVÍDKU-19 „nejhorší nadúmrtnost vůbec“.

V rozhovoru pro pořad Steva Bannona „War Room“ Dowd popsal to, co našel, jako „šokující“ a nazval to „nejhorší nadměrná úmrtnost v historii“.

Podle Dowdovy analýzy zaznamenali mileniálové v USA, neboli lidé ve věku 25 až 40 let, na podzim roku 2021 nárůst nadměrné úmrtnosti o 84 procent.

V loňském roce šlo o nejvyšší nárůst nadúmrtnosti ze všech věkových skupin. Bylo to sedmkrát vyšší než počet úmrtí mezi Tichou generací, narozenou v letech 1928 až 1945, přičemž nejmladším členům této generace bylo 76 let.

Dowdova data také zdůrazňují, že nárůst nadměrného počtu úmrtí zasáhl mileniály ve stejnou dobu, kdy byly zavedeny „tečky“ C-19.

„A pak se [nadměrná úmrtnost] znovu zrychlila do konce roku,“ řekl Dowd. To se shoduje s dobou, kdy byly ve Spojených státech zavedeny posilovací tečky. 

„Myslím, že „tečky“ jsou ta zbraň, která způsobuje nadměrnou úmrtnost ve všech věkových skupinách,“ řekl Dowd. „Takže to řeknu. Je to staré slovo, ale mělo by být znovu zavedeno do konverzace. Říká se tomu democida: „Smrt vládou“. 

Takže vláda prostřednictvím povinnosti teček „zabíjela lidi.“

Dowd poznamenal, že odhad 61 000 nadměrných úmrtí mezi mileniály v roce 2021 je nízký odhad. „Chvíli trvá, než budou hlášena úplná data ohledně úmrtí, protože to obvykle nejsou úmrtí v nemocnici,“ řekl. „Takže tato data budou aktualizována a pravděpodobně to ukáže pokračující znepokojivý trend.“

Dowd řekl, že při sestavování a analýzy dat spolupracoval s odborníkem na pojištění. Pracoval také s Brookem Jacksonem, informátorem, který byl najat na práci na jedné z klinických studií Pfizer s jejich tečkou.

O Dowdově výzkumu se dozvěděl známý z Wall Street, kterého Dowd nazval vrchním ředitelem rizik nebo pojistným matematikem a požádal o porovnání poznámek. To vede Dowda k přesvědčení, že finanční komunita brzy zareaguje na nadměrnou úmrtnost způsobenou tečkami.

„Pokud jste na Wall Street a stále si myslíte, že Pfizer a Moderna jsou dobrou koupí, mám pro vás zprávu: Přicházejí některé ukazatele, které pravděpodobně nebudou dobré pro držení těchto akcií,“ řekl Dowd. 

Dodal, že ochrana odpovědnosti, kterou společnostem Big Pharma poskytuje federální vláda, je tentokrát pravděpodobně neochrání.

Zdroj: https://www.naturalnews.com/2022-03-16-millennial-deaths-surged-after-covid-vaccine-mandate.html

2 komentářů

  • Avatar photo

    Maia

    Ukrajina je dobré odvedení pozornosti,
    když se začínají projevovat jisté důsledky „nesebelásky“.

    I v Česku bylo upozorněno na jednu studii,
    která jasně prokazuje ohromné nežádoucí účinky „teček“
    a jež byla záměrně několik měsíců zastrčená v šuplíku.

  • Avatar photo

    Pitaya Fae

    No, to dává smysl. Jsem také vlastně mileniál, podotýkám, že neočkovaný. 🙂