Nezařazené

VEDENÍ SPOLEČNOSTI BAYER ŘÍKÁ: mRNA injekce jsou „GENOVÁ TERAPIE“

Stefan Oelrich, prezident farmaceutické divize společnosti Bayer, během nedávné globální zdravotnické konference přiznal mezinárodním „odborníkům“, že obě „vakcíny“ mRNA (messenger RNA) od Pfizer-BioNTech a Moderna vůbec nejsou vakcíny , ale spíše injekce „buněčné a genové terapie“ v přestrojení.

Na nedávném Světovém zdravotnickém summitu, který se konal v Berlíně od 24. do 26. října, si tato Oelrichova slova mohlo poslechnout 6 000 účastníků ze 120 zemí. Také ho slyšeli vysvětlit, že kdyby byly tyto injekce uvedeny na trh tak, jak ve skutečnosti jsou, většina lidí by je pravděpodobně odmítla.

„Skutečně děláme tento skok [k podpoře inovací] – my jako společnost, Bayer – v buněčných a genových terapiích… nakonec jsou mRNA vakcíny příkladem této buněčné a genové terapie“, řekl Oelrich.

„Vždy rád říkám: kdybychom před dvěma lety provedli veřejný průzkum – ‚byl byste ochoten vzít si genovou nebo buněčnou terapii a vstříknout si ji do těla?‘ – pravděpodobně bychom měli 95% míru odmítnutí.“

Jediný důvod, proč došlo k nějakému „úspěchu“, pokud jde o to, aby si masy vyhrnuly rukávy, je ten, že Big Pharma lže veřejnosti o tom, co tyto věci jsou a co údajně dělají.

„Naše úspěchy za těchto 18 měsíců [doba trvání ‚pandemie‘ COVID] by nás měly povzbudit k tomu, abychom se plně zaměřili mnohem více na přístup, inovace a spolupráci, abychom uvolnili zdraví pro všechny, zvláště když vstoupíme, navrch všeho ostatního, čímž je oslava nové éry vědy – hodně lidí v této souvislosti mluví o biorevoluci,“ chlubil se dále na akci Oelrich.

Tuto „Bio revoluci“, o které se Oelrich ve svém projevu zmiňoval, popisuje McKinsey Global Institute jako „souběh pokroků v biologické vědě a zrychlení vývoje výpočetní techniky, automatizace a umělé inteligence [která] pohání novou vlnu inovací. “

„Tato biorevoluce by mohla mít významný dopad na ekonomiky a naše životy, od zdraví a zemědělství po spotřební zboží a energii a materiály,“ říká dále McKinsey.

Oelrich dále obhajoval vylidnění planety rozdáváním více antikoncepčních prostředků „dalším stovkám milionů žen“ v celé Evropě.

„Letos jsme investovali 400 milionů do nových závodů, které se zaměřují na výrobu dlouhodobě působící antikoncepce pro ženy v zemích s nízkým a středním příjmem,“ vysvětlil.

„Spolu s Billem a Melindou Gatesovými velmi úzce pracujeme na iniciativách plánovaného rodičovství.“

Pokračující podávání injekcí proti covidu v kombinaci s těmito dalšími metodami vytvoří „udržitelný“ svět, říká Oelrich.

Oelrich je také hlasitým zastáncem takzvané iniciativy „Great Reset“, která je podle Světového ekonomického fóra (WEF) z velké části způsobena plandemií.

„Abychom dosáhli lepšího výsledku, musí svět jednat společně a rychle, aby přepracoval všechny aspekty našich společností a ekonomik, od vzdělávání po sociální smlouvy a pracovní podmínky,“ říká zakladatel WEF Klaus Schwab.

ZDROJ: https://www.naturalnews.com/2021-11-18-covid-mrna-shots-gene-therapy-falsely-marketed-vaccines.html

Překlad: Maia Špačková

3 komentářů