Nezařazené

VĚDCI VYVÍJEJÍ mRNA ZELENINU, ABY BYLY VAKCÍNY SKRYTÉ V POTRAVINÁCH

Ve většině částech Ameriky vláda stále zakazuje pěstovat doma přírodní léčivé byliny (tj. konopí, halucinogenní houbičky (Psilocybe), peyotl). Tatáž vláda však utrácí spousty amerických dolarů daňových poplatníků na vývoj umělých mRNA rostlinných „vakcín“, kdy budou Američané povzbuzováni k jejich konzumaci a možná i k samopěstování, aby se „chránili“ proti nejnověji vytvořeným „virům“.

Nedávné oznámení Kalifornské univerzity v Riverside (UCR) vysvětluje, že National Science Foundation (NSF) poskytla grant ve výši 500 000 USD financovaný daňovými poplatníky skupině vědců z UCR na genetickou modifikaci (GMO) nového ovoce a zeleniny pro Big Pharma, které obsahují skryté vakcíny uvnitř svého rostlinného materiálu.

„Budoucnost vakcín může vypadat spíše jako dát si salát, než píchnutí jehly do paže,“ napsal Jules Bernstein ve školním oznámení o tomto projektu. 

Vědci z UC Riverside studují, zda mohou přeměnit jedlé rostliny, jako je salát, na továrny produkující mRNA vakcíny.

Vzhledem k tomu, že stávající mRNA vakcíny v tradičních lahvičkách musí být uchovávány při velmi nízkých teplotách, aby zůstaly „životaschopné“, dostat je do paží lidí dříve, než vyprší jejich expirace je problém. „mRNA zelenina a ovoce by tento problém mohly vyřešit“, říkají vědci.

„V ideálním případě by jedna rostlina produkovala dostatek mRNA k vakcinaci jediného člověka,“ řekl Juan Pablo Giraldo, docent na katedře botaniky a rostlinné vědy UCR, který vede výzkum ve spolupráci s dalšími vědci z University of California San. Diego(UCSD) a Carnegie Mellon University (CMU).

„Testujeme tento přístup se špenátem a hlávkovým salátem a máme dlouhodobé cíle, aby je lidé pěstovali na vlastních zahradách. Zemědělci by jich také mohli vypěstovat celá pole.“

V Americe je přirozené „nelegální“ a nepřirozené se stává normou

Giraldo dále vysvětlil, že klíčem k přeprogramování rostlin k výrobě umělých nanočástic mRNA je manipulace s jejich chloroplasty.

Tyto malé rostlinné buněčné orgány normálně přeměňují sluneční světlo na energii, kterou pak rostliny využívají k růstu a prosperitě. Poté, co byly zmanipulovány Giraldem a jemu podobnými, mohou být tyto chloroplasty použity k pěstování mRNA léků pro farmaceutický průmysl.

„Jsou to malé továrny na solární pohon, které vyrábějí cukr a další molekuly, které umožňují rostlině růst,“ říká Giraldo. „Jsou také nevyužitým zdrojem pro výrobu žádoucích molekul.“

Pod pojmem „žádoucí“ Giraldo samozřejmě myslí patentovatelné a především ziskové . Tato plandemická operace koneckonců generuje velké peníze, a jakmile injekce, které nazývají „vakcínami“, dosáhnou popularity, dalším krokem je přestrojit je za čerstvé produkty.

Šílení vědci jako Giraldo věří, že více lidí bude přesvědčeno, aby si vzali „vakcíny“, pokud budou vypadat spíše jako jídlo, než jako kovová injekční stříkačka. A pro dosažení tohoto cíle udělají vše, co je v jejich silách.

„Naší myšlenkou je znovu využít přirozeně se vyskytující nanočástice, jmenovitě rostlinné viry, pro přenos genů do rostlin,“ dodala Nicole Steinmetz, profesorka nanoinženýrství UCSD, o tomto ohavném projektu.

Giraldo říká, že už dlouho bylo jeho „snem“ vyvinout něco takového. Zjevně bylo jedním z jeho celoživotních cílů proměnit přírodní rostliny v umělé farmaceutické továrny.

„Jedním z důvodů, proč jsem začal pracovat v nanotechnologii, bylo to, že jsem ji mohl aplikovat na rostliny a vytvářet nová technologická řešení,“ řekl. „Nejen pro potraviny, ale také pro produkty vysoké hodnoty, jako jsou léčiva.“

Giraldo také pracuje na projektu umělého inženýrství rostlin tak, aby vstřikovaly vlastní dusíkaté hnojivo přímo do chloroplastů.

Zdroj: https://www.naturalnews.com/2021-11-16-scientists-mrna-vegetables-eat-produce-vaccines.html

Překlad + foto: Maia

3 komentářů