MAIA TEXTY,  Transformace

2022- NWO, NEBO ZLATÝ VĚK LIDSTVA? PRÁVĚ SE ROZHODUJE!

Tento text jsem objevila ve svých dokumentech z roku 2012, avšak text pochází z roku 2009.

V těchto letech by slova byla pouhou imaginací a dost nepochopitelná.

Avšak, věřím, že při čtení těchto pár odstavců z tohoto textu některým z vás dojde, v jaké době se nacházíme a o co se v tuto chvíli hraje. Jízda právě začala…

Aby se „soupeřům“ podařilo zabránit v vzestoupení planety Země, budou tito (jejich pozemské loutky) navyšovat nesvobodu lidstva pravděpodobně v podobě vyvolání skutečné otevřené fáze právě probíhající 3. světové války, či nějaké zinscenované – virtuální mimozemské invaze v podobě záminky k aktivaci mnohdy zmiňovaného programu na násilné snížení počtu inkarnovaných Duší s konečným cílem všemi prostředky snižovat pozemskou úroveň hladiny kristovských, láskyplných, přátelských či bratrských energií.

Je důležité si stále uvědomovat, že hlavní zbraní „soupeřů“ jak nedopustit nezbytné navýšení energetické vzestupné úrovně planety, na níž se lidstvo významně podílí, je „strach“, který spolehlivě tuto úroveň snižuje.

Proto lze ze strany „soupeřů“ očekávat maximalizaci jejich úsilí směrem k zastrašování lidstva, což si myslím je i skutečnou motivací stojící za současnou stupňující se finanční, ropnou, globálně oteplující se a teroristickou krizí, či tzv. CHŘIPKOVOU PANDÉMIÍ – typickými ukázkami záměrného generování globální virtuální reality s cílem snížit natolik planetární energetickou úroveň skrze existenciální vystrašení lidstva, aby vzestup planety a jejich obyvatel nebyl energeticky možný!

Proto je nezbytné nepodléhat strachu, našemu hlavnímu nepříteli a vypořádat se se svým Stínovým tanečníkem, který nás k tomuto typu energie trvale připojuje.

Pokud by tato strategie „soupeřům“ nakonec nevyšla, asi je na místě, pragmaticky se připravit na to, že jejich posledním plánem bude skutečně zorganizovat významné snížení počtu kristovsky myslících a jednajících lidí.

Až doposud jsme se tedy celou situací zabývali z pozice lidstva a planety Země. To je zcela v pořádku, protože se nás to bezprostředně týká, nicméně by bylo nesprávné, kdybychom si z toho udělali ten závěr, že jsme (lidstvo na planetě Zemi) snad jediní, koho se diskutované klíčové období 2012-2022 týká. Není tomu tak. Ve hře je toho daleko víc. Stručně řečeno, v průšvihu není jen lidstvo na planetě Zemi. V průšvihu je celá naše galaxie Mléčné dráhy.

MŮJ DODATEK:

Tento text jinými slovy velmi doplňuje a potkává se s texty od Barbary Marciniak, kdy tyto knihy (Poslové úsvitu, Světelná rodina, Cesta posílení…) byly channelovány skrze Barbaru od Plejádské civilizace, která si je vědoma tohoto období, možných výsledků a vlivu na celý Vesmír a která zde na planetě v jistých velmi dávných dobách působila a podílela se na tvorbě našich dokonalých vozítek.

Tak jak jsme několikrát během této Plandémie zažili, že jisté informace, označené jako Hoax – či nepravdivé, nebo konspirace, se během pár měsíců staly realitou, nad kterou se nikdo nepodivoval a mnoha lidem jejich zmanipulované vědomí nedalo signál – „POZOR!!! Tady se děje něco velmi, velmi divného!!!“, i tato slova zde zmiňovaná mají podobný scénář.

A tak na této planetě existuje mnoho channelovaných textů a knih, které dlouho před tím upozorňují na tuto dobu, ve které se právě nacházíme, upozorňují na hry, které budou rozehrané a na úskalí z nich vyplývající a i když se před 20-30-100 lety vše zdálo velmi vzdálené, neskutečné, možná imaginární či vymyšlené, dnes se lidstvo zjevilo přesně v tomto období, které bylo mnoha slovy a způsoby popsáno, jako zkouška a rozštěpení lidské společnosti na dvě vývojové linie, z nichž jedna vede do „Zlatého věku“ existence, o které mluví prastaré legendy a druhá vede do nejtemnější hlubiny toho největšího otroctví, jaké kdy tento Vesmír zažil a které se nazývá NWO. 

Jistá vládnoucí linie se pokusí použít jakékoliv prostředky – a tím nejdokonalejším je STRACH, aby protlačila svou preferovanou stranu vývoje lidstva a nastolila Nový světový řád, jehož vytlačení jakékoliv formy „svobody“ by přesáhlo hranice naší Země.

Proto se na planetu v tomto období inkarnovalo ohromné množství duší, jelikož se očekávají ohromné přesuny Energie a zkušenosti tak velkolepé a jedinečné v celém širém vesmíru.

Mezi inkarnovanými jsou miliony starých duší, které již jistou obdobu narušení systému prožily a jejichž zkušenosti budou v této „poslední globální hře“ hrát tu nejvýznamnější roli. Budou majáky Svobodné Energie a Světla, které bude svítit i v té nejchaotičtější vřavě.

Nejdůležitější v této době je najít svou Svobodu tím, že si uvědomíte, kdo skutečně jste a pochopíte své nekonečné možnosti, svou Sílu a Moc skrze Boha uvnitř vás, skutečné Stvořitelově Energii, která vámi proudí a je zapotřebí různými technikami a změnou vědomí tento Proud Světla zesílit a umožnit mu upevnit vaši bytost do skutečné Moci vašeho vlastního světa, který je tak potřebný pro podporu a inspiraci dalších lidí k jejich skutečnému probuzení.

 To je oč se zde v této době hraje. 

Co nejmenší množství skutečně probuzených lidí znamená pro jistou stranu 

tu „největší Sklizeň“. 

(Text + foto: Maia Špačková; část ukázky v textu – z materiálů Ashayany Deane rok 2009)

One Comment

  • Avatar photo

    Azuzi

    My co citame tieto stranky mame v tomto hadam jasno. Kazdy sme tu sam za seba a neda sa aby sme vsetkych ovplyvnili spravnym smerom, ani ked je to clen rodiny, u mna hlavne starsi syn 26 rokov, uvidim kam ho ten vyvoj posunie. Velmim ocenujem tento clanok Maia.