Transformace

Rudolf Steiner: O vakcíně odstraňující duši

Před více než sto lety napsal Rudolf Steiner následující: 

„V budoucnu odstraníme duši medicínou. 

Pod záminkou „hlediska zdraví “ bude existovat vakcína, 

pomocí které bude lidské tělo ošetřeno 

co nejdříve přímo při narození, 

aby lidská bytost nemohla rozvíjet myšlenku 

na existenci duše a Ducha. 

Materialistickým lékařům bude svěřen úkol 

odstranit duši z lidstva.

Stejně jako dnes jsou lidé očkováni proti této nemoci, 

nebo proti tamté nemoci, 

tak v budoucnu budou děti očkovány látkou, 

kterou lze vyrobit přesně takovým způsobem, 

aby lidé díky tomuto očkování byli imunní 

vůči vystavení „šílenství“ duchovního života. 

Byl by nesmírně chytrý, 

ale nevyvinul by si vědomí, 

a to je skutečný cíl některých materialistických kruhů. 

S takovou vakcínou můžete snadno uvolnit éterické tělo 

od fyzického těla. 

Jakmile se éterické tělo oddělí, 

vztah mezi vesmírem a éterickým tělem 

by se stal extrémně nestabilním 

a člověk by se stal automatem, 

protože fyzické tělo člověka musí být na této Zemi 

vyleštěno duchovní vůlí. 

Vakcína se tedy stává jakousi arymanickou silou; 

člověk se již nemůže zbavit daného materialistického pocitu. 

Stává se materialistickým pro konstituci 

a již nemůže stoupat k duchovnímu.“ 

Rudolf Steiner (1861-1925)

4 komentářů

  • Avatar photo

    Maia

    Umělá inteligence již dnes převzala mnoho našich úkolů a její role v našich životech roste již pouze exponenciálně s tím, jak se postupně posouváme do věku transhumanismu s jeho pokusy o singularitu, čili spojení člověka se strojem.

    Mnoho transhumanistů věří v kompatibilitu mezi lidskou myslí a počítačovým hardwarem, z čehož vyplývá, že lidské vědomí může být přeneseno na nějaká alternativní média, což je známé jako upload mysli na harddisk

    V podstatě tak jde o vytvoření jakýchsi uměle inteligentních hybridů nebo kyborgů, kteří nahradí ono dosud pouze organické duchovní vědomí lidí.

    Většina z těchto možností je přitom ve skutečnosti navržena tak, aby vlastně „odpojila“ lidskou duši od lidského těla a připravila tak lidské tělo na použití jako jakousi prázdnou skořápku pro svého nového hostitele. Účinně to integruje technologickou a farmaceutickou hybridizaci k poškození lidské DNA, jako přípravu na vytržení duše z těla
    [Poznámka: Nyní tedy konečně můžeme vidět skutečný účel COVID mRNA vakcíny]

    Transhumanismus sice zdůrazňuje evoluční perspektivu, přesto zcela ignoruje jak elektromagnetickou funkci lidské DNA, tak i realitu vědomí multidimenzionální lidské duše-ducha.

    Primárním cílem mnoha transhumanistů je přesvědčit veřejnost o tom, že přijetí radikální technologie a vědy je v nejlepším zájmu lidského druhu. S Falešným Bohem Cizího náboženství používaným k šíření rétoriky strachu a bezduché poslušnosti na jedné straně a s primárně ateistickou vědou používanou k zesměšňování všeho náboženského bez jakéhokoli pochopení pravého duchovního chápání na straně druhé, mají již základy implementace a celospolečenského přijetí transhumanismu již pokryté.

    Vědomé a duchovní skupiny byli dnes vědci rychle označeny za konspirační teoretiky, jen aby je zastrašili, zdiskreditovali a potom umlčeli.

    Po vypršení životnosti lidského těla, pokud je nevyvinuté a netělesné vědomí sloučeno a asimilováno do umělé inteligence, tak zbytky této lidské duše již nebudou mít žádné lidské tělo, do kterého by se inkarnovaly. Proto tato osoba ztratí své spojení s organickou duchovní biologií a vlastně přestane být člověkem. Transhumanismus je tedy past pro naše vědomí.

    Ovládání mysli je o úplné kontrole nad centrálním neurologickým systémem a o ovládání všech impulzů vystřelujících do mozkových center. Jakmile má ale nějaká technologie nebo entita kontrolu nad lidským neurologickým systémem a mozkem, snadno se může nabourat až do duše a odsát z ní energii vědomí.
    Velký podvod transhumanismu je dnes široce propagován, protože lidé mají dosud alespoň kontrolu nad svou vlastní evolucí, i když to, co ve skutečnosti dělají, je vlastně jen prodej své duše a ztráta přístupu k organickému lidskému vědomí. “
    Nezapomínejme, že miliardy lidí již skutečně užily vakcínu COVID mRNA, o které již nyní bezpečně víme, že mění lidskou DNA a že má vážně škodlivé účinky jak na duši, tak na ducha a život po smrti. Její vedlejší účinky jdou až velmi daleko za škodlivé účinky na fyzické tělo. COVID Vaccine Psy-Op tímto položila základy pro agendu transhumanismu, pro vykrádání duší a depopulaci, jak Lisa zdůraznila výše, a to právě prostřednictvím „integrace technologické a farmaceutické hybridizace za účelem poškození lidské DNA jako přípravy na vykrádání těl. “

    Konsensus hlavního proudu mas (tedy asi 80 % lidstva) je vlastně jen jakási skupinová úlová mysl bez individualizovaných duší od přírody. Individuace [prosím nezaměňovat s kulturním konceptem „individuality“] přichází teprve až v pozdější fázi evoluce duše a nemusí vůbec nutně nastat u každého již během jeho života.
    Tento proces individualizace totiž vyžaduje úsilí, a hlavně velmi hlubokou vnitřní práci, abychom odolali tahu [a pokušením] kolektivního spánku mas, sociálnímu programování a podmíněnosti, abychom se ukotvili ve svém Pravém Já nebo ve svém skutečném „Já“. Je to také jeden z podstatných aspektů Velkého díla . Stát se skutečně individualizovaným a vtěleným do duše je totiž tou jedinou „cestou ven“ z našeho matrixu.
    Během tohoto temného věku cyklu nazvaném jako Kali Yuga vidíme ještě více sexuálních patologií, narcismu a psychopatie, jak se ve společnosti normalizují a leckdy dokonce propagují jako zcela žádoucí a „normální“. Je to doslova Wetiko v akci. [Wetiko je nemoc duše nebo ducha, při které se patologie a zlo normalizují]. Takto funguje zlo, ale většina lidí si toho dnes vůbec nevšímá a místo toho se tak stávají nevědomými agenty zla.

    CELÝ TEXT NAJDETE ZDE: https://cz24.news/ai-okultni-past-transhumanismu-a-cesta-z-toho-ven/

  • Avatar photo

    Irena

    Maio moc moc moc díky za tento příspěvek. 🌹
    Všechno se to krásně skládá . Na toto téma mi sedí kniha „Dárce“, která byla údajně napsána pro děti. Příběh se dočkal i zfilmování. Posílám odkazy, pro ty, které to zajímá.

    Film:
    https://www.csfd.cz/film/238053-darce/prehled/.
    Kniha:
    https://www.megaknihy.cz/dystopicke-sci-fi/167929-darce.html

    Asi čtrnáct dní zpět jsem šila a když šiji, tak mám svůj svět, jsem v klidu a úlně ponořena do své tvorby. Ale něco mi ve mě stále hlásilo zapni si nějaký film. No, ty vnitřní dialogy známe všichni, o tom jsem přesvědčena. Takovéto:pusť to a hned na to, proč bych to pouštěla, když chci šít a mít u toho svůj klidový prostor, tak si přeci nebudu pouštět film…atd. Ale bylo to tak silné, že mi sama ruka vedla k puštění filmu, ale nebylo to takovéto, že by mě někdo ovládal, to ne, bylo to něco více, ale já to nedovedu popsat. Jen vím, že to bylo v souladu a cítila jsem se u toho dobře. Takže se tedy “ film pustil sám“ a byl to právě onen zmiňovaný fim Dárce. Na tom filmu jsem si uvědomila, že , ten odehrávající se děj už tady opět byl a ne jedenkrát a že to úplně sedí na tuto dobu, přesně to co se děje teď, ty informace mě úplně ohromili. Je to film USA z roku 2014. Film je o kontole lidí, iluze žití a to udržování je díky ranní injekce do ruky, která byla povinná a hlídaná. Ta ranní injekce měla lidi odělit od EMOCÍ,CITŮ, TUŽEB . .a dokonce i od vnímání BAREV . . . atd. Bylo jim to prezentováno jako injekce na zvýšení imunity a podporu zdraví. Až jednou se mladý muž dostal k informaci, si tu injekci pár dní nedát a začal tedy injekci místo do své ruky aplikovat do jabka. Následně se nestačil divit, co se mu začalo dít, začal prožívat již výše zmiňované emoce, které právě díky tím injekcím byli zakázané a on nevěděl co s tím má dělat, co se mu to vůbec děje. No prostě jak, říkám, scénář na tuto dobu , jak vyšítý! Ano, to vše se už děje déle, ale ta dnešní intenzita, je velmi velmi výraznější, než kdy jindy.
    Už v průběhu filmu jsem si opět kladla otázky : kdo to napsal? kde vzal podnět na scénář? Bylo to na objednávku? . . . . Oni nám to vlasně ukazují, dávkují, ale pravdou je, že jsme si odvykli přemýšlet a málokdo vnímá věci mezi řádky .

    • Avatar photo

      Maia

      IRENO
      moc děkuji za odkaz na film.:-)
      Mrknu na to. 😉

      Velmi mi to připomíná film Equilibrium.
      Tam jen berou prášek,
      aby byli odpojeni od emocí
      a mají speciální instituci na hlídání obyvatelstva
      s názvem „Tetragrammaton“.
      Z kabaly je „Tetragrammaton“ obecný název pro JVHV
      a JVHV je ve skutečnosti „JÁ JSEM kdo JÁ JSEM“.

      Jinými slovy, je zákaz projevit svou JÁ JSEM podstatu,
      takže je nařízeno žít kolektivně, jako šedivá masa,
      bez emocí, aby už nebyla žádná válka,
      ale ani žádné tvoření.
      Svět je šediví, unifikovaný,
      nasáklý smrtí na každém rohu, ve jménu věčného míru.

      https://cs.wikipedia.org/wiki/Equilibrium_(film)

      ZDE UKÁZKA:

      https://www.youtube.com/watch?v=raleKODYeg0

  • Avatar photo

    Irena

    Maio i já děkuji za odkaz na film, podívám se na něho, abych si rozšířila své obzory.💖.