Transformace,  Videa

Principy novej výživy (1.díl)- Emočné jedenie a naplnenie

Prána = Živa = Či = univerzálna životná energia, ktorá preteká všetkým živým aj neživým … Je to zvýšenie osobnej vibrácie, nie je to pôst ani nejedenie.

Naladenie sa na jej najvyššie toky spôsobuje okrem iného zbavenie sa hladu, strachu a závislosti na všetkých úrovniach – emočnej, psychickej, duchovej a fyzickej.

Prána = Živa je sloboda, láska a kompletné vyživenie tela, mysle a ducha. Je to dar, ktorý k nám prichádza v tejto dobe na transformáciu spoločnosti a je prístupný stále pre viac a viac ľudí, ktorí cítia volanie po zmene, po slobode a živote v našom plnom potenciále, bez odoberania našej životnej energie … „Prána = Živa“ je tiež iba slovo, ktoré nám ukazuje cestu a mení životy na nepoznanie …

Ak sa rozhodnete pre tento spôsob života, je dobré si uvedomiť, že prána – živa neznamená hladovanie. Je to opak toho, čo sa deje na pôste. Je kompletná a celostná výŽIVA zo zdroja, zacelenie energetiky a plnej výživy. Kolektívne vedomie umožňuje rýchlejší a ľahší prechod na túto energiu v skupine už naladených ľudí.