MAIA TEXTY

NESMRTELNOST MÁME V DNA

Mnohé schopnosti, které lidé nevyužívají, nebo se neodváží na ně ani pomyslet, jsou před nimi skryté jen proto, že věří své nedokonalosti skrze cizí myšlenky, jež jsou masovou sugescí předávanou z generace na generaci, a tím se nevědomě vzdali své Moci a svých schopností stvořit vše, po čem touží a být jedinou ovládající autoritou svého vlastního světa.

Ve své podstatě jsme „velmi tvořivé a mocné bytosti „s neohraničeným potenciálem a vše, co potřebujeme k tomu, abychom si vytvořily svět takový, po kterém sníme, máme od narození při sobě.

Jeden z důkazů toho, že všemu dáváme moc jen my sami, se povedl při zkoumání efektivity léků.

 – Poslední výzkumy o účinnosti léků ukazují, že léky jsou funkční, pokud se lidem řekne, na co mají účinkovat.

Pokud se jim tato informace neřekne, léky mají menší léčivou schopnost než placebo.

Ano, takto jsme Mocní!

Nepotřebujeme žádný zásah z vnějšku, protože jediný, kdo může spustit změnu, transformaci či transmutaci, jsme jen my sami prostřednictvím naší DNA.

Nepotřebných 90 % DNA – jak si troufají vědci označovat za odpad – bude v této době, ve které se právě nacházíme, hrát tu nejdůležitější roli.

Naše DNA je „kvantového charakteru“ a na toto tvrzení začínají být již hmatatelné důkazy ve vědeckých laboratořích.

Co to znamená?

V praxi jen jediné – naše DNA reaguje na vše, na co pomyslíme a co ji říkáme – či jak o sobě smýšlíme, nebo se cítíme.

Do současné doby reagovala především na naše nekontrolované myšlenky a emoce, jež byly vytvořené nevědomým programováním a přijatým systémem víry všemožného charakteru.

Ať již různými náboženstvími, tak vírou v to, jak funguje naše tělo, jakého věku se lidé „mají“ dožívat, jak probíhá růst a následné stárnutí, v kolika letech je běžné mít šediny, v kterém věku povadají prsa a břicho, kolik má být hlubokých vrásek, aby byl jedinec brán seriózně atd…..

Možná jste to nevěděli, ale v době upalování čarodějnic byli mnozí upáleni či nařknuti z čarodějnictví jen proto, že vypadali mnohem mladší, než tvrdil jejich chronologický věk.

Píši to z toho důvodu, že toto paradigma není výplodem jen dnešní doby a dnešních reklam a časopisů – toto paradigma má hluboké kořeny v náboženstvích skrze dlouhý, předlouhý čas historie, která je v mnoha ohledech přepsaná dle toho, kdo diktoval v zákulisí.

Proč se o tom zmiňuji?

Neustále slyšíme, čteme a sami již vnímáme, že se něco mění nejenom kolem nás, ale ta touha přichází zevnitř mnohých lidských bytostí.

Ti, kteří se nějakou dobu pohybují na alternativní scéně, či čtou mnohé alternativní knihy, se nejednou setkali s vyjádřením, že změna souvisí s přecházením do jiných úrovní bytí.

To souvisí především se změnou našeho individuálního i kolektivního vědomí. Nejde o nic jiného, než o spojení s naší Božskou podstatou – se Zdrojem, či JÁ JSEM Přítomností – jak kdo chce To nazývat. 

Takže každý, kdo se spojí se svým Božstvím, nakukuje do vyššího stavu vědomí.

Na tento vyšší stav vědomí je navázáno ovládnutí hmoty.

A co je naše nejbližší hmota?

Naše fyzické tělo. To je naše nejbližší část hmotného světa.

Inteligence našeho těla je úzce propojena s naší Božskou podstatou, která je ukotvena v našem srdci.

Všechny buňky čekají na naše instrukce, jelikož i když sami přesně vědí, co mají udělat, aby dosáhly své dokonalosti, musí se podvolit vědomí majitele těla. Pokud jsou příkazy nevědomé, pracují naše buňky dle instrukcí někoho jiného – církví, implantované víry, podprahových informací ze škol, reklam, médií, rodin, vědeckých autorit atd….to vše dohromady obsahuje kolektivní vědomí.

V našich tělech dochází k neustálé tvorbě nových buněk.

Zdravé buňky tvoří zdravé buňky, nemocné buňky tvoří nemocné buňky.

Rozdíl je pouze v informaci a nevědomých programech.

Jedno mají ale všechny společné – čekají na naše instrukce.

Každičký okamžik jsou postaveny před otázku: 

„TAKTO, ANEBO JINAK?“

Když se hovoří a píše o tom, že není hranic toho, co člověk může stvořit, pak se to myslí zcela doslovně a týká se to celé lidské bytosti včetně jejího zázračného hmotného těla.

Nejsou hranice a mnohé bytosti to již v minulosti ukázali.

Jsou případy lidí – většinou dětí, které nemají ještě příliš hluboko zakořeněnou obecnou víru – kterým dorostly po úrazu končetiny.

Poznala jsem ženu, která dlouhá léta pracuje s kineziologií a ta se setkala s klientem, který si pomocí práce s touto metodou nechal po úrazu dorůst poslední článek prstu, o který přišel – osobně to viděla. A v té době, kdy mi to vyprávěla, ten pán pracoval na vytvoření nehtu.

V mainstreamových novinách před více jak deseti lety vyšel maličký text, kdy lékaři potvrdili růst nových ledvin u malého dítěte, které bylo odkázáno na dialýzu a najednou, uvnitř těla vznikly dva orgány podobné ledvinám, jež přebraly schopnost filtrovat krev. Článeček byl opravdu velmi malinký, aby nenarušil paradigma masy. Já si ho ale všimla.

Existují potvrzení růstu nových třetích zubů, obnova funkce páteře, kdy ti dotyční lidé nikdy neměli chodit. 

Dr. Joe Dispenza je toho velmi silným příkladem a jeho příběh potvrzuje neohraničené schopnosti těla se obnovit. Jemu osobně po hodinové meditaci vstávají lidé z invalidního vozíku a těch případů má více než dost.

Přenesme se zpět k tématu dlouhého věku a nesmrtelnosti.

Ve starých spisech, které nejsou většinovou vědou uznávány, jsou záznamy o dlouze žijících lidech – i tisíce let. Tyto lidé měli stejnou DNA jako my.

Tak v čem byly jiní?

Mnozí se domnívají, že jsou to omyly, chyby, pohádky.

I ve starých čínských učeních o lidském těle je zaznamenáno, že smrt před 100 lety, je „předčasná smrt“ a do prvních 50 let by neměla mít lidská tvář ani jednu vrásku, jinak jde o předčasné stárnutí.

I když se v tomto čínském učení počítá s lidskou smrtelností a omezeným lidským věkem i tak jsou tam napsány věci, které jsou pro většinu současných lidí nepředstavitelné. Kdy se v současnosti vnucuje představa o tom, že tělo stárne od 20 let a dívky v tomto věku nakupují krémy proti vráskám. 

Kdy se neustále opakuje, že „život je krátký“ a lidé napříč společností, i ti co jsou dále na své cestě probuzení, to mají jako své životní krédo.

Ale položme si otázky:

„Z jakého důvodu máme ve svém těle nastaven systém neustálého opakovaného dělení buněk a v určitých časových intervalech obnovování celého těla?“

„Proč, když se po smrti vědomí majitele vypne, tělo okamžitě nastartuje obnovu a regeneraci, začne léčit i rakovinu, jak potvrdila jedna vědecká studie?“

„Není to opakovaná šance pro chvíli, kdy to pochopíš?“

„Proč vědci nejsou schopni najít v buňkách mechanismus, který by předurčoval délku našeho věku, a dokonce i to, že musíme zemřít?“

„Není čas přehodnotit i tento program, který je tím nejstarším a nejhlubším v lidské civilizaci?“

Všichni máme „svobodnou volbu“ zaměřit veškerou svou pozornost na dokonalé zdraví,

mládí a dlouhověkost takovou, 

jakou chceme.

Všichni máme v těle potenciál stvořit jakoukoliv dokonalost, 

po které toužíme, 

a tělo je schopné okamžitě reagovat směrem, 

kterým velíme.

Naše přání a myšlenky  

jsou pro naše buňky rozkazem.

Emoce 

jsou raketovým pohonem.

Text + fotografie: Maia

——————————————————————————————————————————————–

Každý článek, který vám naše stránky nabízí, je malým dílem, jež si žije vlastním životem. 

Doprovází jej vždy autorské fotografie, které vám dotváří náladu. 

Záleží nám na tom, abyste se při čtení dobře cítili a měli při tom úžasný zážitek. 

Stránky provozujeme na kvalitním serveru a naši technici pečují o to, 

abyste mohli kvalitu zažívat z většiny vašich zařízení. 

Pokud se vám stránky líbí, můžete přispět na jejich provoz. 

Měsíčně je potřeba nejméně 4600,-Kč na zajištění technického provozu stránek. 

Vaše finanční příspěvky nám můžete posílat na účet 1029737000/2700,  VS 888

 IBAN 

CZ1927000000001029737000

SWIFT: BACX CZ PP

6 komentářů

  • Avatar photo

    Evule288

    Maruško já bych se přimlouvala k tomu, aby jste z vašich článků vydali knihu. Pokud k tomu dojde, rezervuji si prosím 5ks, pro celou mou rodinu, protože ta hluboká moudra, která zde sdílíte skutečně mění životy a celý svět ❤️.

    • Avatar photo

      Maia

      EVULE288
      Děkuji za takový zájem. 🙂 To potěší. 🙂

      No, již mi párkrát taková myšlenka probleska myslí.
      Tak necháme Přítomnost , aby se o to semínko postarala. 🙂

      • Avatar photo

        Evelyn

        Maio, kdybys pak potřebovala tzv. Beta čtenáře, nebo někoho, kdo si knihu přečte a opraví ještě nějaké zapomenuté překlepy, tak já se hlásím. ♥ A moooc se těším na úrodu ze semínka. ♥

  • Avatar photo

    Azuzi

    Maia aj mne to mení svet, to je taká radost tieto informácie, že to neviem ani vyjadriť. Fakt sa naša spoločnosť rozdeluje na tých, ktorí chápu, že za všetko si môžeme sami a je na nás ako budeme fungovat do budúcnosti a na tých, čo si myslia, že to nemajú pod kontrolou a sa vyhovárajú na rôzne nepriaznivé okolnosti.

    • Avatar photo

      Maia

      AZUZI
      tak to je nádherná zpráva. 🙂 🙂 🙂

      Co se týče toho rozdělení….
      Plejáďané mluví o okně od roku 2012… a to okno bude 15-18 leté období,
      kdy si lidé budou volit strany.
      Tak jsme trochu za půlkou,
      takže to volení bude stále viditelnější.