MAIA TEXTY,  Zdraví a Krása

ŠŤASTNÉ BUŇKY

Fyzické tělo je velmi vnímavým ukazatelem úrovně duchovního vyzrání. Samo o sobě duchovní vyzrání není nic jiného, než úplný obrat způsobu myšlení a způsobu vnímání toho, v co věříte, že jste. Duchovní růst je ve skutečnosti výrazem pro návrat k vaší skutečné „božské podstatě“ a k tomu vyplívajícímu odevzdání se proudu hojnosti ve všech směrech života. Je to stav, kdy skrze své tělo necháváte vtékat do svého vnějšího světa Dokonalost Boha.

Pokud člověk opravdově pevně uchopí nový způsob myšlení, nový způsob dívání se na sebe a svůj svět, který ho obklopuje…ba co více, pokud, co nejvíce je to možné, setrvává ve svých představách toho, co pro sebe touží mít a kým chce být (čímž ve své větší podstatě je), jeho fyzické tělo bude prvním článkem řetězu, které na tento tzv. duchovní růst bude reagovat.

Každá buňka je s vámi propojená. Tělo a duch jsou vzájemně působící holografická pole vědomí.

Jak se v sedmdesátých letech vědecky prokázalo, mozek nezprostředkovává signály do těla elektricky, nýbrž chemicky. Slovník mozku obsahuje tisíce kombinací jednotlivých chemických signálů. Tyto chemikálie se nazývají neurotransmitery a ty mají za úkol dopravit reakce mozku – záměry, pocity a přesvědčení – do všech oblastí těla. Tyto neurotransmitery zasahují do života každé buňky, a tak kamkoliv by chtěla jít myšlenka, tam musí jít tyto látky.

Lidé se nejdříve domnívali, že tyto molekuly mají sídlo v mozku, avšak později je našli i v imunitním systému. To byl šokující poznatek, který naznačil, že buňky imunitního systému dokáží myslet, cítit a reagují na myšlenky. Další vědecké zjištění, které později vyšlo najevo bylo, že lidský imunitní systém pracuje rád a je šťastný, když je jedinec šťastný, nebo je méně výkonný a skleslý, když je dotyčný smutný, v depresi či jiné negativní emoci.

V tento okamžik se hodí připomenout jeden příběh uzdravení z rakoviny, na který jsem si vzpomněla z dob, kdy jsem četla knihy o makrobiotice. Byl tam uveden příběh mladé ženy, která byla diagnostikována rakovinou a metastázami. Vyléčila se velmi příjemnou metodou. Zašla do videopůjčovny a nabrala si plno komedií. Celý týden strávila tím, že se od rána do večera dívala pouze na komedie. Po týdnu její lékař musel konstatovat, že se jí rakovina vytrácí z těla.

K tomu lze pouze dodat, že když dotyčný dokáže svou pozornost naplnit věcmi, ze kterých má dobrý pocit, které mu vytváří dobrou náladu, pak tento způsob léčení stojí nad všemi dietami, bylinkami a léky. Léčení přímo od Zdroje je bez jakéhokoliv mezení.

Další objev byl pro vědce ještě více překvapivý. 

Zjistilo se, že si buňky vytváří své vlastní neurotransmitery. Buňky našeho těla „myslí“ naše myšlenky, „cítí“ naše pocity a na základě toho materializují chemické látky poselství, aby jimi regulovaly naše fyziologické reakce.

Všechna tato zjištění dohromady dokazují, že fyzické tělo vzniká z „ducha“ a ne, jak se učí na univerzitách, že duch vzniká z těla.

Každá buňka fyzického těla vlastní myšlenky, pocity, přesvědčení a cíle a neustále si je vyměňuje s jinými buňkami uvnitř těla i venku. Když najdete způsob, jak změnit přesvědčení, podle kterých doposud vaše buňky pracovaly, započnete jistou cestu k úplně novému tělu a jeho fungování.

Změnit přesvědčení ale není tak jednoduché, pokud nevědomě stále stará přesvědčení udržujete, nebo tvoříte nová kontraproduktivní k tomu, co si pro sebe přejete.

Jako příklad se velmi často uvádí klasická medicína, která lidem vnucuje svůj Newtonovský pohled na tělo, jako by všechna lidská těla byla shodně fungující stroj. Tento zjednodušený a dnes již ve světle kvantové fyzicky téměř zastaralý způsob vnímání těla je prokládaný mnohými nesčetnými přesvědčeními o tom, co není možné regenerací těla opravit, co je nutné vyříznou či vytrhnout, nebo co je jistou prognózou vedoucí ke 100 % degradaci.

Avšak ani alternativní medicína či některé alternativní způsoby tzv. léčení a péče o tělo nenabízí o dost jiný pohled na tělo. Dám jeden názorný příklad, kterým se buduje silné přesvědčení a odevzdání se starému způsobu fungování těla. Je to např. dělení lidí na různé typy podle toho, jaké druhy potravin tráví lépe či hůře, kolik vlhkosti či horka v sobě mají apod. Když se jedinec nechá vtáhnout do tohoto koloběhu upevňujících přesvědčení po čase zjistí, že vnější opatření není dostatečné k tomu, aby získal na svém těle a ve svém těle přesně to, co si by si pro sebe přál. Svazování se tím, že jíte jídlo s každodenním upnutím pozornosti a potvrzením přesvědčením o tom, jaký typ jste a co je a není pro vás vhodné, se stává po čase unavujícím bludných kruhem.

A přitom vaše buňky jsou schopné váš typ proměnit tolikrát, kolikrát budete chtít. 

Záleží jen na tom, jaký druh chemikálie jim vaše přesvědčení dovolí vytvořit.

Ještě jednou si připomeňte, co bylo vědecky prokázáno – že si buňky vytváří své vlastní „transmitery“, myslí vaše myšlenky (přesvědčení) a cítí vaše emoce.

Mě osobně vychází, že cesta ke Svobodě je spíše v tvorbě šťastných myšlenek, emocí a nových přesvědčení…než v obhajování, byť alternativním způsobem, starého způsobu fungování těla.

Velmi dobře vím, že upevňovat nový druh myšlení, nový postup zaměřování se vyžaduje zpočátku velkou vnímavost a plné vědomí, což někteří jedinci mohou pociťovat jako jisté „úsilí a práci“. 

A toto je ta jediná tzv. „práce“, která opravdu za to stojí.

 

Po jistém čase zjistíte, že vám toto nové nastavení přináší ovoce, které je zbaveno jakéhokoliv omezení vnějšího světa. 

A tak se vám zadaří např. v oblasti regenerace těla zahojit či změnit věci, 

které se vymykají běžným lidským programům toho, 

co je a není možné…a za jak dlouho.

Dobrá zpráva je, 

že jistá vědecká oblast začíná hranice „možného“ sama otevírat. 

Autor článku a fotografií: Maia Špačková

——————————————————————————————————————————————————

Každý článek, který vám naše stránky nabízí, je malým dílem, jež si žije vlastním životem. 

Doprovází jej vždy autorské fotografie, které vám dotváří náladu. 

Záleží nám na tom, abyste se při čtení dobře cítili a měli při tom úžasný zážitek. 

Stránky provozujeme na kvalitním serveru a naši technici pečují o to, abyste mohli kvalitu zažívat z většiny vašich zařízení. 

Pokud se vám stránky líbí, můžete přispět na jejich provoz. 

Měsíčně je potřeba nejméně 4600,-Kč na zajištění technického provozu stránek. 

Vaše finanční příspěvky nám můžete posílat na účet 1029737000/2700,  VS 888

 IBAN 

CZ1927000000001029737000

SWIFT: BACX CZ PP

3 komentářů

  • Avatar photo

    Věra FOJTÍKOVÁ

    Dobrý den všem TADY 🙋…
    … vidím 👀, že možné je všechno…. asi jsem svým buňkám dost jasně nevysvětlila, že na místě špičáku, co se mi rozlomil a zubař ho vytrhl, MÁ vyrůst nový dokonalý 🙂 nebo?… dnes jim to řeknu ještě jednou a důrazně… věřím, že TO půjde 🙂 Věra 📣

    • Avatar photo

      Maia

      VĚRO
      zde je jeden návod.
      A tam je především ta podstata.

      https://www.jajsem.com/2021/10/12/mohou-vyrust-dalsi-zuby/

      Takže…velet!
      A prociťovat, že je hotovo.Vidíš výsledek…alespoň 10- 15 minut denně.
      Třeba tak, že zavřeš oči někde v tichu a vidíš se v koupelně před zrcadlem, jak si čistíš zuby a čistíš je všechny, zářivé, citíš kartáčkem, jak přejíždíš jeden zub za druhým v celé jejich plnosti a kráse.
      Nebo si představuješ, jak jazykem uvnitř pusy přejíždíš po tom špičáku. Jak je pěkný, hladký, vidíš, jak je obklopen perfektní růžovou dásní, ty se ho prstíky dotýkáš, hladíš ho, s láskou mu říkáš, jak má krásnou zářivou sklovinu a pod.

      Jinak, zubaře bych okamžitě vyměnila, protože v dnešní době není jediný důvod celý zub, i když se rozlomí, vytrhnout. V možnostech současné zubařiny je zachránit úplně každý zub z jakéhokoliv stavu. Pan MUDr. Roman Šmucler to ví. Líní zubaři se nevzdělávají a setrvávají v zastaralých znalostech. Ze strany toho vašeho konkrétního zubaře je to mizerně odvedená práce a svým způsobem zneužití. 😉

      ZDE ještě jeden odkaz na článeček:https://www.jajsem.com/2021/10/24/mohou-rust-nove-zuby-mohou-to-udelat-rychle/

      TADY inspirační video pro představování si: https://www.jajsem.com/2021/10/12/nove-mlade-zuby/

    • Avatar photo

      Maia

      VĚRO
      a ještě jednu připomínku.
      Vědci zjistili, že lidé mají v zubních lištách
      úplně stejné buňky jako mají třeba žraloci.

      Takže jinými slovy vědecky potvrdili,
      že lidé mají stejný potenciál v podstatě nekonečné obnovy zubů,
      jako tyto druhy zvířat.

      Závěr této studie zněl,
      že budou hledat mechanismus, proč je tento potenciál obnovy
      v lidském těle vypnut.

      Co to způsobuje?

      Já to vím… klidně jim napovím.
      Vědci by sice mohli při svém bádání najít nějakou molekulu, která tuto
      schopnost obnovy zubů vypíná,
      ale tato molekula je jen výsledkem myšlenek,
      které lidem naimplementovala společnost a medicína,
      že je tento způsob obnovy nemožný.

      A tak i když, jak věda potvrzuje,
      buňky svou podstatou jsou schopné zuby obnovit téměř okamžitě
      jako u žraloků,
      musí na příkaz pána „vědomí“,
      které přijalo falešnou víru o neschopnosti buněk obnovit zuby,
      vytvářet specifické chemické látky,

      které této přirozené obnově zubů brání. 😉