MAIA TEXTY,  Transformace,  Zdraví a Krása

MOHOU RŮST NOVÉ ZUBY? MOHOU TO UDĚLAT RYCHLE?

JE TO MOŽNÉ?

Jedna z velmi čerstvých vědeckých studií ohledně tohoto tématu jasně deklaruje, že lidé mají ve svých zubních lištách úplně stejné buňky jako žraloci, kterým dorůstají zuby kdykoliv je třeba a velmi velmi rychle.

V závěru této studie, která byla před pár lety publikována i na českém mainstreamu, bylo napsáno, že se pokusí rozklíčovat mechanismus, který tyto buňky blokuje v tom, že nenaplňují svůj potenciál k okamžitému vytvoření stále nových a nových zubů, kdykoliv jsou ty původní poškozené, nebo o ně někdo přijde.

Copak je to asi za mechanismus, který tento samoudržovací systém, jež je do našeho těla zakomponován, blokuje?

Co když je to náš systém víry?

To, co na základě sugesce očekáváme?

To, čemu lidé masově uvěřili, že je možné?

Jsou hranice možného pevně dané?

Je proces vytváření chemických látek v těle u všech jedinců stejný, nebo se liší podle toho, jak se kdo cítí a jaké myšlenky produkuje?

Proč existují lidé, kterým skutečně narostla 3 nebo i 4 sada zubů, zaplnily se jim hluboké kazy navzdory zubařské diagnóze a požadavku extrakce zubů; na místě korunek jim rychle vyrostly nové zuby, z minuty na minutu nadobro odstranili krutou bolest zubu (vyléčili silný zánět kořene), obnovili sklovinu, zesvětlili zuby, srovnali zuby, vyrovnali souměrnost čelistí (zarovnali středovou čárku na čárku), narostli jim druhé zuby moudrosti, oživili umrtvené zuby atd.

Co zázračného Dr. Fuller učinil?

Viz. tento článek:

www.jajsem.com/2021/10/24/muze-buh-vyplnit-zuby/

Dokázal písněmi, modlitbami přítomné lidi uvolnit, zaměřit jejich pozornost žádoucím směrem, upevnit jejich víru a pak už jen skrze tyto lidi bez překážek v ten daný okamžik proudila jejich vlastní léčivá energie, Život – který tvoří pouze dokonalost.

To není žádný zázrak, jen přirozená věc, která nastane, pokud změníme to, co očekáváme, změníme to, v co věříme a co s jistotou víme.

Slova Dr. Willarda Fullera:

Kráčíme v atmosféře našeho vlastního přesvědčení. 

Jiní mohou říkat, co chtějí, ale jedno vím: 

Bůh naplní zuby! 

Kráčím ve víře, že Bůh naplní zuby. 

Kráčím ve víře, že dary Ducha jsou skutečné. 

Věřím, že Bůh se projevuje skrze znamení a zázraky. 

Toto je atmosféra mé víry – realita těchto duchovních věcí.“ 

(Text + foto: Maia Špačková)

5 komentářů

  • Avatar photo

    Denisa

    Při čtení těchto úžasných článků se mi ihned vybavila kniha manželů Tichoplavových (ruští akademici) – Neomezené možnosti člověka. Napsali několik knih, všechny se týkají převratných výzkumů a objevů, o kterých se ovšem mlčí.
    A právě v této knize popsali experiment vědce, jenž se jmenuje Ch. S. Burr z univerzity Yale.

    Tento vědec vyfotografoval semeno pryskyřníku. Na fotografické desce se objevilo světélkování, které naprosto přesně odpovídalo podobě „dospělého“ květu této rostliny. A když se tato energetická forma květu naplnila atomy a molekulami, květ se stal pro fyzické oči nejen viditelný, ale i reálný.
    Čili, před vznikem rostliny existuje její energetický vzor, který zaručí správné naplnění formy molekulami.
    Vědci energii v semínku, která vytvoří odlitek květiny a který potom jen zbývá naplnit hmotou, nazvali ektoplazma nebo kvantové pole. Ulomený list si pamatuje svoji ztracenou část ve formě energetického vzoru, který, pokud by se naplnil molekulami a atomy, opět by dorost.
    Tyto pokusy byly dělány za použití holografie.

    A ještě přidám úryvek z knihy Paula Bruntona – Vnitřní skutečnost (byla publikována v roce 1939)

    „V posledních dvou nebo třech letech vědecké bádání stále nově potvrzuje, že veškerá hmota je nakonec zhuštěním zářivé energie, to jest světla. Skutečně je možné v laboratoři přeměnit světlo ve hmotu a hmotu opět přeměnit ve světlo. Ji-nými slovy, tato nádherná struktura hmotného vesmíru, který kolem sebe vidíme a o kterém se vědci devatenáctého století domnívali, že není ničím jiným než hmotou – pevnou, tvrdou substancí – se nyní rozplynula a neexistuje. Když se snažíte nalézt její pravou podstatu, rozplývá se a stává se onou nejnehmatatelnější věcí, světlem.“
    🙂

    • Avatar photo

      Maia

      Deniso, děkuji za dokonalé informace.
      Skvěle to jinými slovy potvrzuje slova Saint Germaina i Abrahama, že jsme schopni a jde to jednoduše, zhmotnit cokoliv ze Světelné látky, nebo nechat na těle obnovit či vyrůst chybějící část do Dokonalosti ihned, nebo během pár minut.
      Stačí jen správně zaměřit pozornost a udržet ji tam na nějakou dobu.

      • Avatar photo

        Denisa

        Maio, já zase nesmírně děkuji za skvělé informace Tobě. 🙂

        Vše to do sebe dokonale zapadá… a jsou to krásné puzzle. 🙂

  • Avatar photo

    Věra FOJTÍKOVÁ

    Co zázračného Dr. Fuller učinil?

    Viz. tento článek:
    https:/ /www.jajsem.com/2021/10/24/muze-buh-vyplnit-zuby/

    když dám tento odkaz, tak se mi nezobrazí jiný článek, ale zase TENTO stejný …. ?

    Věra