Transformace,  Zdraví a Krása

PŘEPROGRAMOVÁNÍ PODVĚDOMÍ

Jeden mladý muž, který navštěvoval mé přednášky o léčivé síle podvědomí, měl těžkou oční vadu. Podle názoru specialistů představovala jediné řešení operace. 

On si však řekl:

„Podvědomí vytvořilo mé oči, proto je může také vyléčit!“

Každý večer před spaním se přivedl do stavu transu. Soustředil myšlenky a fantazii na očního lékaře. 

Představoval si, že stojí před ním a říká jasně a zřetelně: 

„Stal se zázrak!“

Tuto scénu si každý večer před spaním asi pět minut živě představoval. Za tři týdny zašel po druhé za očním specialistou a ten po dlouhém, pečlivém vyšetření konstatoval: „Stal se zázrak!“

Co se stalo? 

Mladý muž úspěšně ovlivnil své podvědomí tím, že lékaře použil jako prostředku nebo média pro přenesení přání do hlubokých vrstev vědomí. Stálým opakováním, neochvějnou vírou a důvěrou naplnil podvědomí představou svého přání. Ono vytvořilo jeho oči, ono znalo dokonalý model, a proto mu přineslo vyléčení. Toto je další příklad pro léčivou moc podvědomí prostřednictvím víry.

Víte například, že vědomí běží na pouhých dvou procentech našeho mozku? Zbytek našeho mozku, tedy 98 procent, běží na podvědomé bázi. Všechno to, co nám pluje nevědomím 

a zdánlivě nad tím nemáme kontrolu, řídí celý náš mozek, 

vnímání, nakonec i myšlenky. 

Je tedy nesmírně výhodné naučit se s podvědomím pracovat.

Že placebo funguje velmi dobře, je ověřeno i řadou studií. Všechnu práci ale odvede podvědomí.Stačí myslet si, že vám něco pomůže, anebo že vás to zbaví bolesti k tomu, aby váš vlastní mozek zapracoval na tom, co doopravdy chcete.

K tomu, abyste si splnili jakékoliv přání, nepotřebujete vůbec nic. Síla vašeho podvědomí to udělá za vás. Podle Murphyho knihy Moc podvědomí stačí provádět cílené cvičení několik minut před usnutím. Lidé, kteří chtějí do svého nevědomí prohlédnout hlouběji, dokonce meditují. Vždy jde však o podobný stav mysli. Ještě před tím, než začnete upadat do spánku, myslete velmi intenzivně na to, čeho chcete dosáhnout. Jestli to je zdraví, myslete pozitivně na moment, kdy již zdraví jste. Pomáhá také sugesce – uvažovat sám o sobě jako o zdravém. Tělo se pak tomuto stavu samo přizpůsobí.

Jestliže vás trápí nedostatek peněz, opět myslete na situaci, ve které jste již majetní a představujte si práci, kde vynikáte a jste v tom nejlepší. I tady síla nevědomí zafunguje a uvidíte, že do pár dní se objeví přesně taková šance, která vám dopomůže k získání vašich cílů a přání.

Jde jen o to nastavit svoje nevědomí na pozitivní myšlenky. A zároveň si velmi barvitě a co do detailů představit, že už v té situaci jste. Funguje to na zdraví, bohatství, ale třeba i lásku. Práce s myšlenkami musí být postupná, vytrvalá. A má se provádět před spaním, protože právě nevědomí vás dovede přesně tam, kam potřebujete.

Zdroj: neznámý ;  foto: Maia Špačková

4 komentářů

  • Avatar photo

    Maia

    Něco praktického
    a dobře fungujícího.

    Vaše pocity jsou urychlovačem
    a tak při své představě
    ciťte radost, nadšení, úlevu,
    vzrušení, ….

    Každý má schopnost vytvářet emoce
    a tak může tento jednoduše popsaný nástroj uchopit
    a nepromarnit už ani jeden mocný okamžik
    před tím, než usne. 🙂

  • Avatar photo

    Maia

    Někdy se stane, že nemohu dát zdroj jistého článku.
    Jsou to poklady z mých dokumentů
    nashromážděné po několik let.
    Někdy jsou to překlady ze zahraničí,
    co jsem si přeložila,
    někdy jsou to výpisky z nějaké knížky.

    Vzhledem k této době,
    kdy vnější události a tlak na každou lidskou bytost sílí,
    chci vám některé poklady poskytnout k použití teď.