Nezařazené

3. DÁVKA PFIZER ÚČINNÁ PROTI DEBILŮM

Doufám, že vás nadpis článku alespoň pořádně šokoval. Avšak autorem bohužel nejsem já, ale Google překladač. 

A tak se s radostí podělím o něco, co ve mně včera večer vyvolalo záchvaty smíchu.

Jak někteří víte, tzv. nová varianta „omikron“ se někdy, a hlavně na alternativě v anglicky mluvících zemích překlápí do názvu „moronic“ (přesmyčka angl. omicron), což v angličtině znamená „hloupý“ apod.

A pak tu máme něco jako Google překladač a když se to hezky sejde dohromady a napíše se zpráva o této tzv. variantě, může překlad vypadat takto.

Zde větší část textu vykopírovaná tak, jak ji překladač přeložil.

Myslím, že vyjádření, že 3. dávka od Pfizeru je nějak účinná proti „debilům“ (a WHO s tím souhlasí) 🙂 , nebo že lidem je doporučována 3. dávka, aby se chránili před blbci, je velmi kreativní a možná by to pro někoho mohlo být mnohem silnější motivací k tomu dát se očkovat! 🙂

Po textem najdete odkaz na originalní článek.

Bavte se….

——————————————————————————————————————–

„Očekává se, že takzvaná „omikronová“ varianta, známá také jako moronic varianta, bude tak závažná, jako předchozí „delta“ varianta“, tvrdí Fauci. „Ale „blázen“, dodal, „je pravděpodobně mnohem přenosnější.“

Korporátní média mezitím již zaplavují titulky propagandy o tom, jak je třetí booster injekce Pfizeru nějak účinný proti debilům. S tím zřejmě souhlasí i Světová zdravotnická organizace (WHO).

Afričtí vědci tvrdí, že pitomá varianta snižuje protilátkovou ochranu před bodnutím Pfizerem

Tým vědců z Africa Health Research Institute (AHRI) dospěl po testování vzorků krve od 12 lidí, kteří dostali injekci proti chřipce Fauci, k jinému závěru.

V důsledku toho, že byli popichováni, zaznamenali tito jedinci ohromující 41násobný pokles schopnosti jejich těla bojovat pitomou variantou ve srovnání s původním virem SARS-CoV-2 (za předpokladu, že virus covid skutečně existuje, protože nikdy nebyl izolovaný ).

Je úžasné, že výzkumný tým AHRI stále doporučuje, aby se lidé „posílili“, aby se ochránili před blbci – toto doporučení pravděpodobně pramení z touhy skupiny neztrácet finanční prostředky na výzkum kvůli tomu, aby se vyhnuli narativu pro-jab.

To, že by někdo úctyhodný a vysokého vědeckého kalibru skutečně doporučoval podat si více stejných injekcí k „opravě“ škod způsobených těmi prvními, je mimo veškeré chápání, ale v tom jsme teď s pitomcem.

https://www.naturalnews.com/2021-12-10-fauci-fully-vaccinated-soon-mean-three-injections.html

3 komentářů