Já Jsem

VIZUALIZACE A POUŽITÍ BAREV

Dobré, čisté a jasné barvy 

jsou Řeky Požehnání ze Sféry Světla 

– zdroj veškeré Dokonalosti. 

Každá barva je zvláštní frekvence vibrací, 

což je její kvalitou.

 

Barvy, které dnes lidstvo potřebuje, 

jsou bílá, zlatá, růžová, fialová a zelená.

Fialová čistí, posiluje, osvětluje, spiritualizuje, 

vyvolává a dává velkou Svobodu.

Zlatá uklidňuje, osvětluje, harmonizuje 

a zvedá vše do vševědoucí Boží mysli „Mocné Přítomnosti JÁ JSEM“. 

Také rozšiřuje činnost plamene Božské lásky v srdci člověka 

a zabraňuje pocitu podráždění a narušení. 

Zklidňuje všechny podrážděné nervové stavy.

Zelená a zlatá společně působí jako magnet, 

který přitahuje zásobování vnější činnosti jednotlivce 

a přináší harmonii a trvalé zásobování těm, 

kteří je budou používat.

Růžová je Aktivita Božského Soucitu a Božské lásky, 

která rozšiřuje milosrdenství 

a odpuštění na všechny kontakty. 

Vydává obrovskou léčebnou sílu díky svému uklidňujícímu, 

odpouštějícímu pocitu a snadnosti Božské Lásky.

Bílá je vždy Nejsilnější Čistota „Mocné Přítomnosti JÁ JSEM“ 

a obsahuje všechny ostatní barvy a jejich vlastnosti. 

Očistí, osvětluje, zdokonaluje, zvyšuje, uzdravuje a chrání, 

protože v čistém Bílém Světle je Plnost všech dobrých věcí; 

a je to primární látka, z níž vznikla každá forma.

(Saint Germain, volný překlad + foto: Maia Špačková)

8 komentářů

  • Avatar photo

    Šárka

    Maruško prosím tě,mám si vizualizovat jak daná barva mnou prostupuje i na buňečné úrovni?

    • Avatar photo

      Maia

      Šárko, ano. Naplnit barvou celé tělo a kolem sebe svůj prostor a svůj svět.
      Když se používá Fialový plamen tak tím naplnit opět celé tělo a kolem sebe ještě prostor tak 1-1,5 m.

      Když si dělám svou každodenní meditaci a pracuji se Zlatým Světlem, pak si nejdříve na malou chvilku představuji několik buněk, jak si vzájemně dají pusinky a poté se ze vnitř celé prozáří Zlatým Světlem… a pak přejdu k obecnější představě, jak to Zlaté Světlo prozáří vše od srdce- plíce, hrudník, paže, ruce, záda, břišní dutinu, stehna nohy, pak přejdu ke krku – prozářená štítná žláza, krk, čelisti, zuby, tvář lebka, vlasy, mozek – u mozku setrvám a dělám mu Zlatou koupel a pak si ještě vědomě přejdu na místo, které chci přivést do co největší dokonalé činnosti.

      RŮŽOVÁ BARVA – tak tou je dobré se v představě naplnit a poté ji paprsky rozeslat do světa na všechny strany. To pak působí na všechny – i ty, u kterých máme pocit, že nám ublížili a nemáme s nimi dobré vztahy.
      Růžová barva je součástí takové představy před spaním – doporučuje se těm, co chtějí jít rychle vzhůru.
      „Skrze Mocnou Přítomnost, která JÁ JSEM, já posílám Lásku všem lidem, u kterých mám pocit, že mi ublížili.“ A pak udělat představu vyslání Růžového Světla na všechny strany do mého světa.

  • Avatar photo

    Gabriel

    Šárko, je to nejlepší, když tu barvu necháš zaplavit celý tvůj prostor těla a to se dosáhne nejlépe, když to provedeš od buňky a necháš to pak lavinovitě replikovat buňky mezi sebou. 🙂

  • Avatar photo

    Šárka

    Moc a moc děkuji za vyčerpávající odpovědi 🙂
    Tyto stránky jsou poklad a já jim i vám moc žehnám.

  • Avatar photo

    Marián

    Co sa tyka farieb a ich funkcie tak podla mna najdokonalejsie ich ma popisane Marie Diamond v knihe Umeni zakona pritazlivosti. Je to kniha o feng suej kde popisuje posobenie jednotlivych farieb. Napr zlta pritahuje do zivota mudrost (Maia preto asi mate vedome alebo nevedome zlty kvet ako hlavny obrazok na strankach). Ked som pred rokmi tuto knihu cital a dozvedel som sa ze zlta je mudrost hned druhy den som siel do obchodu, kupil som zltu farbu a vymaloval si izbu na zlto. Nikdy som nechcel mat zltu izbu ale to mi bolo jedno. Ja som zo vsetkeho najviac cely zivot tuzil po mudrosti. Keby mi povedali ze si mam vymalovat izbu na ruzovo s fialovymi srdieckami tak to spravim 😀 len aby som ziskal mudrost.

    Autorka spomina ze ked clovek urobi nejake feng suej zmeny mali by sa prejavit najneskor do 12 mesiacov. U mna doslo k vyznamnemu zlomu cca 7-8 mesiac po vymalovani izby. Dosli ku mne zasadne informacie ktore mi zmenili zivot. Medzi nimi aj ucenie od nanebovzatych majstrov a ine. Od vtedy sa moj zivot zacal uberat uplne inym smerom. A vsetko zmenila zlta farba 🙂

    Mimochodom Marie v knihe pise ze ked bola mala tak ju chodil skolit St Germain. Na zaciatku popisuje aj nejaku svetelnu meditaciu s roznymi farbami a fialovym plamenom nieco podobne ako ucia nanebovzati majstri.

    Je zname ze farby su v skutocnosti vibracie. A vibracia znamena informacie – data a to je myslienka. To znamena ze ked sa clovek obklopi nejakou farbou, napr zltou, tak ta vibracia zltej zacne prenikat do jeho vedomia a myslenia a zacne to posobit akoby ten clovek myslel na mudrost a tak zacne pritahovat mudrost. Farba je v skutocnosti myslienka.
    Preto ked pustime biele svetlo cez skleneny hranol ako sme robili na hodine fyziky na zakladke tak sa to biele svetlo (kde su vsetky ideje (vibracie) v rovnovahe a harmonii) rozpadne na duhove spektrum. Oddelia sa od seba vibracie cize myslienky. A to by sme mohli nazvat aj zakladne vibracie alebo myslienky alebo principy Boha.

    A my si mozme vybrat nejaky princip ktory nam v zivote chyba a posilnit ho jemu prisluchajucou farbou. Ake jednoduche. A to som cely zivot neznasal fyziku 😀

  • Avatar photo

    Karolina Soilis

    Mariane,Maio tu knížku taky znám. Dnes v noci jsem přemýšlela nad tím, jak vyčistit byt od zbytečných věcí a napadl mě fialový plamen. Hned jsem si ale vzpomněla, že v knížce autorka píše, že když chce uklidit a moc se jí do toho nechce, tak postříká prostor levandulovou vůní, no a najednou to jde samo. Mě najednou došlo, že barva levandule je FIALOVÁ. Krásně se vše propojuje.

    • Avatar photo

      Maia

      Karolino, ano, levandule velmi pomáhá.
      Párkrát jsem si na spaní vmasírovala levandulový esenciální olej ke kořínkům vlasů a protože pravidelně před spaním jdu nejdříve meditovat (asi 1 hod.), tak jsem díky tomu zjistila, že představa včetně fialového plamene jde snadno, meditace asi byla i hlubší.
      A také to, že mi začala levandule být ohromně příjemná.

      A tak před meditací pár kapek levandulového esenciálního oleje do vlasů, kadilo na 3 oko a spánky (nebo celé čelo) a hezky to pomáhá na soustředění. 🙂