Transformace

CHCI SE VYVÍJET

Dovolte svému tělu říci,

co chce.

Buďte ochotni se změnit,

protože vaše tělo,

snažící se vyvolat svou vibraci a vybudovat si tělo světelné,

se odvrátí od jistých potravin.

Stanovte si záměr,

že chcete změnit složení své stravy,

a záměr, aby vše přišlo k vám.

Zdůrazňujeme znovu a znovu,

že jste mnohem víc než jen fyzické bytosti.

Existujete v mnoha realitách a máte množství rádců.

A tak všichni potřebujete stanovit si jasněji své záměry.

Co chcete?

Prohlaste: 

„Chci se vyvíjet. Chci změnit složení stravy.

Chci mít větší smysl pro intuici.“

Vyjadřujte se jasně,

pokud jde o to, co chcete.

Slova „mám záměr“ mají ohromnou sílu.

Skutečné zdraví spočívá ve dvanácti zcela mutovaných

a vyvinutých šroubovicích v těle,

které aktivují plnou kapacitu mozku.

Bude chvíli trvat,

než se 12 šroubovic zcela aktivuje,

přestože se mohou začít zapojovat už teď.

Někteří z vás jste zažili stav, kdy jsou zapojeny, ale nikoliv aktivovány.

Až budou aktivovány,

celý mozek bude pracovat naplno a vy budete geniální.

Budete vědět všechno,

budete telepatičtí a budete schopni dokázat cokoliv,

protože budete průvodci v Živoucí knihovně.

Budete mít kartu,

která vám umožní přístup k jakýmkoliv informacím,

uloženým kdekoliv na této planetě.

Kdybyste mohli na něco aspirovat,

požádali bychom vás,

abyste se stali dokonalými Strážci frekvence.

Uchovávejte v sobě vědění a informace nejvyššího řádu,

řádu nekonečného bytí.

Učiňte tuto frekvenci dostupnou všem kolem vás prostě tím,

že ji budete žít,

že budete chodit po ulicích,

nakupovat ve svých obchodech

a že večer složíte hlavu na polštář s vědomím,

kdo jste.

(Poslové úsvitu: Barbara Marciniak, foto: Maia Špačková)

6 komentářů

  • Avatar photo

    Martina Böhmová

    Zrovna včera večer jsme si tento text z úžasné knihy s mým mužem četli! Parádní! Velké díky, Maio. Láskyplné podzimní dny přeji ze srdce.

  • Avatar photo

    Ysfira

    Asi jsem zažila stav, v němž se mi aspoň trochu zapojila kompletní božská DNA… A trvalo mi nějakých deset let, než jsem pochopila, co se mi to tehdy vlastně stalo. 😀

    Pamatuji si, že jsem ten den poprosila své duchovní průvodce o energetické čištění. To, co se stalo poté… Hodněkrát jsem se pokoušela to vměstnat do slov, ale bylo to asi jako kdybyste do PC běžně nahrávali 5 MB informací a najednou tam přišlo 50 GB. Vše ve formě pocitů a obrazů.

    Nejdřív jsem si uvědomila a odhodila své společenské masky, z čehož mi tekly slzy štěstí, neboť jsem si uvědomila, kdo Já Jsem. 🙂 Byla jsem ve stavu 100% přítomnosti, a dokonce jsem téměř fyzicky cítila tu úlevu, když s sebou člověk přestane vláčet zátěž z minulosti a strach z budoucnosti. Místo odpuštění ostatním lidem jsem pochopila, že není co odpouštět – když už, tak jedině sobě za vlastní nevědomost. Ale každý děláme to nejlepší, co můžeme.
    Vnímala jsem dokonalost všeho existujícího, přestala jsem se držet jakéhokoli odporu k čemukoli. Viděla jsem, jak perfektní byla má životní cesta a věděla jsem, že mě každá životní zkušenost vedla přesně k tomuto okamžiku. Uvědomila jsem si, jak směšná byla má dřívější posedlost astrálním cestováním, protože fyzická existence je vrchol stvoření. Dokonce i v zrcadle jsem se viděla jinak.

    3 dny jsem byla v ráji na Zemi a věci, které by mě jindy vytočily, mnou jen bez odporu proplouvaly.

    Po návratu do školy jsem pomalu cítila, jak mě ten stav opouští… a nevěděla jsem, jak se do něj znovu dostat. Od té doby jsem nacházela střípky informací a podobných zážitků, nejblíž se asi dostala knížka Sára od Abraham Hicks. Každopádně když tohle zažijete v 17, už se nedá úplně žít tak, jak jste zvyklí… 🙂 Jestli se dobře pamatuju, byla jsem potom i lehce v depce, protože jsem neměla nejmenší tušení, jak se do toho stavu zase dostat.

    Snad jsem někomu pomohla aspoň trochu se na to naladit. Jestli máte někdo podobný zážitek nebo klidně i vysvětlení, ráda si je poslechnu… 🙂

    • Avatar photo

      Maia

      Krásné. 🙂
      Tato zkušenost je v Tobě navždy.
      Až přijde správný čas, jednoduše se do toho blaženého stavu dostaneš.

      Možná jsi chtěla zažít ještě jisté zkušenosti pro větší moudrost v takovém to tzv. běžném stavu bytí.
      A tak jsi tento zrychlený vývoj na chvíli zastavila.

      Ale Tvé buňky už vědí jak na to. 😉

    • Avatar photo

      Petra Holík

      Ysfira – To je úžasné a nedá mi to neodpovědět… Zažila jsem přesně to, co popisuješ, také to trvalo tři dny, pak to rychle sláblo. Čím víc jsem se chtěla do toho zase dostat, tím víc se TO vzdalovalo. Už je to několik let, a nepodařilo se to znovu, jediné, co si uvědomuji je, že snažením to určitě nepůje. Byla to absolutní blaženost, Příromnost Domov… 🙂

  • Avatar photo

    Martina Roubalová

    Ysfira – je tak pre mňa radostné si uvedomiť, že „zážitok“, ktorý si popísala sa deje viacerým. Moja skúsenosť bola obdobná. Vracala som sa z nákupu s mojou dcérou ( v kočíku) a z ničoho nič som bola akýmsi vnútorným impulzom(tak som to vtedy vnímala) zastavená. A áno, je to zložité opísať slovami. Zrazu som splynula alebo skôr som sa rozplynula v priestore, stala som sa všetkým, živým aj neživým, vnímala som, že som každým atómom okolo mňa, bola som stromami, trávou, kvetmi, stala som sa domami okolo, kameňmi, dokonca asfaltom aj autami, ktoré prechádzali okolo. Farby, ktoré som „videla“ sa nedajú opísať, videla som pulzovať energiu okolo všetkého, videla som,aké sú rozmanité a nádherne farebné božie stvorenia . Avšak ten pocit absolútnej bezpodmienečnej lásky ku všetkému by som zo srdca želala zažiť každému aspoň na okamih. Tento „stav“ ešte trval nejakú dobu, ale môj život či skôr cesta životom nabrala od tohto momentu úplne iný smer. V poslednej dobe však zažívam inú skúsenosť a som presvedčená, že nie som sama. Je to skúsenosť skôr krátka, ale opakujúca sa. Mám svoj rituál a to každodennú návštevu mojej milovanej prírody ( lúky a lesa), kde žijem. V krátkych okamihoch vidím vôkol seba akoby tekutú farebnú mozaiku ako taký farebný závoj oddeľujúci 2 rôzne reality. Tiež je to obtiažne opísať . Krásnu prítomnosť Vám želám.