MAIA TEXTY

VIBRACE A FYZICKÉ TĚLO 

Naši vibraci tvoří to, jak reagujeme na cokoliv.

Tato reakce může být buď harmonická, tedy v souladu s naším Zdrojem, nebo neharmonická, vzdalující se od souladu.

To, jak reagujeme na vnější podněty, jak vidíme svět, sebe a lidi kolem nás, co si o sobě a svém fyzickém těle myslíme, jaké předpoklady o tom máme, co očekáváme...toto vše tvoří naši vibraci, která je základem toho, co k sobě přitahujeme za zkušenosti a jak se utváří naše vnitřní i vnější prostředí.

Zdroj – JÁ JSEM Přítomnost je věčná část každého z nás, která vnímá všechno to, čím jsme kdy byli a čím jsme. Tento úhel pohledu je oproštěn od jakýkoliv paradigmat, které člověk za svůj život nasbírá, a vidí věci z jiné, širší perspektivy toho, co je možné a co je hotové.

Tento úhel pohledu je nám k dispozici, pokud ho umožníme a když si dovolíme řídit se našimi emocemi, které nás k tomuto vnímání přibližují.

Abychom do života začali dostávat to, co chceme a co nás Těší, protože to je důvod, proč tu jsme, musíme najít zarovnání s úhlem pohledu našeho Zdroje.

To tvoří naši VIBRAČNÍ HARMONII, která umožňuje všem přáním a touhám zhmotnit se do této reality a zažít je ve fyzické zkušenosti.

Naše pocity jsou dokonalým navigačním systémem, který nám umožňuje vnímat, kdy máme myšlenky či zaměření v souladu se Zdrojem, z čehož plyne náš vibrační soulad.

Když dosáhneme tohoto souladu tím, že záměrně zaměřujeme pozornost jen na to, co chceme vidět a z čeho máme dobrý pocit, potom se začneme nacházet ve stavu „umožňování“ Dobra a dovolujeme mu vstoupit do našeho života, jež sebou přináší nekonečnou hojnost a blahobyt ve všech aspektech našeho života.

Naše fyzické tělo reaguje na náš soulad se Zdrojem stejně rychle, ne-li rychleji než okolní svět, který nás obklopuje.

O našem těle máme také mnoho různých přesvědčení a mnoho různých očekávání tak, jak na nás působilo okolí a vzdělávání.

Prostřednictvím těchto přesvědčení mnozí lidé nejsou schopni umožnit Dobru vstoupit do jejich života a umožnit fyzické schránce rozvinou veškerý její potenciál, který je přirozeně směrovaný k vrcholnému zdraví, věčnému mládí a životu.

O fyzickém těle mají lidé nejrůznější myšlenky (a mnohé jsou nevědomé), a myslí na něj častěji, než si uvědomují.

Neustále svými myšlenkami, předpoklady, vírou, programy, které jsou součástí běžných společenských hovorů, své buňky programují a ony musí vykonávat vše podle zaměření pozornosti svého pána. Protože lidská bytost je na této planetě obdařena mnohem větší svobodnou vůlí a mocí než cokoliv jiného.

A tak, i když je fyzické tělo ze své podstaty dokonalé a bez našeho vědomí by směřovalo svou přirozeností k vrcholnému zdraví a stavu, který by znamenal obrovskou evoluci lidského rodu, je naprogramováno podrobit se vibraci jeho nositele, aby byl umožněn veškerý rozptyl všech možných vibračních vrstev přání.

Tedy, lidská bytost je Vesmírem milována natolik, že je ctěno každé její vibrační vyzařovaní…ať už ve směru toho, co chce, nebo ve směru toho, co nechce.

Každé přání je zde, na této planetě Zemi, plněno bez výhrad a s velkou Láskou.

Jisté znalosti, které vyjadřují pravou podstatu tvoření každé lidské bytosti, však byly zapomenuty (je jedno zda záměrně, či ne) a lidé se naučili více zaměřovat pozornost na to, co nechtějí, než na to, co chtějí.

Jisté myšlenky a přesvědčení, naimplementovány do společnosti, se opakují generace po generaci a lidé masově tvoří opak toho, co chtějí. 

Obecně tomu říkají „pravda“.

Děje se to proto, že i když člověk v prožitém kontrastu definuje své přání, ze zvyku, který do něj naprogramovala společnost, okolí a tradice, delší čas věnuje zaměřovaní se na to co, co nechce, než aby věnoval pozornost ve své mysli tomu, co chce a tím získal vibrační podstatu svého přání a tudíž Dobra, které mu přirozeně náleží.

Velká část těchto nechtěných zaměření se týká fyzického těla.

Lidé obdrží během svého růstu mnoho mylných přesvědčení o tom, jak má tělo vypadat, jak má fungovat, jak má chátrat, jak a kdy má zemřít.

A všechny tyto víry utvářejí jeho další zkušenosti s jeho vlastním fyzickým tělem.

Naprogramovaná nedůvěra v to, že tělo nemůže lépe vědět, jak se udržet v kondici než nějaká vystudovaná vnější autorita, toto dílo ničení fyzického těla dovršuje.

A i když přijde chvíle, kdy se člověk rozhodne začít lépe pečovat o své tělo a myšlenky o něm, hluboké programy ho velmi často pronásledují i v jeho nových záměrech.

A tak se radí, co má jíst, jaké bylinky má brát, aby vyčistil letité nánosy odpadů z minulého období.

Ale již v tento moment je vibrační shodou starých přesvědčení o nedůvěře v tělo a v to, že není v dobrém fyzickém stavu.

Čím déle v tomto vibračním rozpoložení setrvává…hledáním informací, jak problém odstranit, jak ho vyčistit...tím více vibraci tohoto problému přijímá a následně přitahuje zkušenosti s podobnou vibrační podstatou, která je výsledkem jeho zaměření na problém.

Jeho myšlenky vůči tělu jsou mimo soulad pohledu jeho Zdroje, který ví, že jakákoliv nerovnováha, jakákoliv nemoc či disharmonie je pouze výsledkem dočasné vibrace této lidské bytosti a má jasné povědomí o tom, že Dokonalost, o kterou žádá, je hotová a přítomná tady a teď. 

Ale ve chvíli, kdy je tento člověk šťastný, kdy se na chvíli spojí se svým Zdrojovou energií, je bez problému či nerovnováhy.

Na toto téma již existuje i vědecká studie, která potvrdila, že lidé s velmi těžkou cukrovkou (kteří si dokonce museli píchat inzulín) ve chvíli, kdy mysleli na krásné věci a byli šťastní, ve své krvi neměli po cukrovce ani památku.

Tato studie dokonale potvrdila podstatu Zákona přitažlivosti.

Všechny nerovnováhy na této planetě můžete změnit během kratičké chvíle…bez nutnosti dlouhodobě detoxikovat, hledat bylinky, na nichž by mělo záviset vaše zdraví a kondice.

Každý předpoklad, každá nastudovaná cizí zkušenost, každý druh víry v to, jak má tělo fungovat…všechny tyto věci se stávají součtem vaší vibrace a tím tedy i vaši zkušenosti.

Je tedy mnoho lidí, kteří mají báječný impulz pečovat lépe o své fyzické tělo, ale většinou končí tím, že se více času zaměřují na problém, který v okamžiku, kdy jsou šťastní a svou myslí zaměřeni na něco hezkého, ani neexistuje.

A tak každou detoxikaci musí ten daný člověk nejdříve ve své mysli stvořit – vytvořit ten daný problém opakovaně, každý den – aby potom mohl následně měsíce a roky, přesně podle jeho přesvědčení, detoxikovat.

Tomu se říká „paradox“.

Není tedy co detoxikovat, co léčit…

protože tu podstatu nejdříve tvoříte ve své mysli, 

aby vám tělo mohlo vyhovět v tom, 

jakým směrem zaměřujete svou pozornost.

Každé přání je ctěno se všemi jeho důsledky. 

Protože jste důležití

a velmi mocní.

A bezvýhradně milovaní.

Text + fotografie: Maia Špačková

———————————————————————————————————————————————————-

Každý článek, který vám naše stránky nabízí, je malým dílem, jež si žije vlastním životem. 

Doprovází jej vždy autorské fotografie, které vám dotváří náladu. 

Záleží nám na tom, abyste se při čtení dobře cítili a měli při tom úžasný zážitek. 

Stránky provozujeme na kvalitním serveru a naši technici pečují o to, 

abyste mohli kvalitu zažívat z většiny vašich zařízení. 

Pokud se vám stránky líbí, můžete přispět na jejich provoz. 

Měsíčně je potřeba nejméně 4600,-Kč na zajištění technického provozu stránek. 

Vaše finanční příspěvky nám můžete posílat na účet 1029737000/2700,  VS 888

 IBAN 

CZ1927000000001029737000

SWIFT: BACX CZ PP

9 komentářů

  • Avatar photo

    Gabriel

    Lidé pociťují a označují mnoha slovy své emoce,
    ale ve skutečnosti existují emoce
    pouze dvě:

    Dobrý pocit

    a

    Špatný pocit.

    Každý stupínek, každý krůček
    po emoční stupnici
    počítáno
    od deprese a bezmoci
    vzhůru až
    k
    radosti a poznání
    ukazuje jen stupeň umožnění
    Mocné ryzí, pozitivní
    Zdrojové energie.

    Nejdokonalejší stav spojení je
    Radost, Láska, Uznání, Svoboda či Poznání
    Vyjadřuje to váš pocit sebe posílení!

    Naopak Zoufalství, Smutek,
    pocit Strachu, Oběti a Deprese
    značí stav největší míry
    ztráty spojení se Zdrojem.
    Ukazuje to ztrátu Síly!

    To že jste schopni záměrně docílit
    byť jen nejnepatrnější změnu
    k lepšímu v tom,
    jak se cítíte,
    má Obrovskou Cenu.

    I malým zlepšením pocitu
    Můžete dosáhnout určité kontroly
    a necítíte se již bezmocní 

    Takto je možné docela snadno stoupat
    po emoční stupnici vzhůru,
    k lepšímu pocitu.

    • Avatar photo

      Irena

      Gabrieli naprosto s tebou souhlasím. Vědomně jsem to na sobě zkoušela a malé docela maličké zlepšení pocitu mě odpinklo do úplně změněného stavu.Do stavu blíže ke zdroji a potom zase kousek lepší pocit a pak ještě kousek lepší pocit a potom to šlo snáze , docela samo k tomu „dobrému“ pocitu. A tréninkem je to lepší a lepší , ale chce se fakt hlídat, alespoň ze začátku.
      Díky Gabrieli.😉

  • Avatar photo

    Irena

    Při čtení poslední pasáže to se ,mou úplně zatřepalo.💕Děkuji moc, myslím, že u mě došlo k hlubějšímu uvědomění sama sebe a potažmo k uvědomění velké naší moci, kterou my všichni disponujeme.💋 UAU

    CITUJI TU PASÁŽ:

    „Není tedy co detoxikovat, co léčit…

    protože tu podstatu nejdříve tvoříte ve své mysli,

    aby vám tělo mohlo vyhovět v tom,

    jakým směrem zaměřujete svou pozornost.

    Každé přání je ctěno se všemi jeho důsledky.

    Protože jste důležití

    a velmi mocní.

    A bezvýhradně milovaní.“

    Děkuji Maio.🌹

    • Avatar photo

      Maia

      IRENO
      to mám radost, to je super.

      Mám takový tip.
      Jestli chcete jasný AHA moment,
      napište si článek!
      Parádně to funguje. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  • Avatar photo

    Kate

    Maio, dekuji, clanek a tema pro me, presne v pravy cas 🥰
    Prave vcera jsem videla jeden starsi rozhovor s Anthony Williamsem (Medical Medium), kde nadsene hovoril o celerove stave, heavy metal detox smoothie apod. V ten okamzik, kdyz jsem ho poslouchala a nechala se do toho vtahnout, mela jsem najednou pocit, ze se tu celerovou kuru musim vyzkouset… Pak se mi to pozdeji behem dne rozlezelo v hlave a prichazely mi otazky typu: Vazne chces byt kazdy den v zajeti „otroctvi“ s vedomim, ze jestli si rano nedas minimalne pul litru celerove stavy, nebude tve telo fungovat jak ma? Je vazne nutne kazdy den z tela vyhanet viry, o kterych AW mluvi, ze jsou pricinou vsech nemoci, kdyz na viry vlastne neveris? Chces prijmout za sve, ze mas telo zanesene toxickymi kovy a ze bez toho a onoho je z tela nedostanes ven? ….. No a vecer pak prisel Tvuj clanek, kterym jsi me utvrdila o Pravde ❤️
    Cimz nechci rict, ze veci, ktere AW prezentuje nefunguji. Naopak si myslim, ze bude spousta lidi, kterym pomohl… Je to jejich cesta, coz je v poradku, ja si ale pro sebe volim Svobodu 😊

    • Avatar photo

      Eliška Nováková

      Skvělý článek, děkuji vám oběma, jste jak zářivé světlo ve tmě, u mě už jen v šeru 😊 a díky vám si můžu svítit i sama 🥰👍🍀

    • Avatar photo

      Venus

      Ahoj KATE, též tady ta témata sleduji delší dobu, ale místo počátečního nadšení vnímám u sebe právě to rozhodování se o tom, tak – bude takhle, musím dělat tohle a tohle takhle, jinak nebudu zdravá, nebo si vybírám svobodu? Není to všechno jenom program, tady ty MM léčení, TČM, ajurvédy, stravování a důkaz toho, jak moc já sama nedůvěřuji svému tělu? Nemám si dát svobodu jen já sama? Ale pak zas přijdou pochybnosti a strach, jestli to vlastně dokážu. Nebo stačí nechytat se na ty myšlenky a pochybnosti. A jak mi teď krásně psala MAIA – „Buňky mého těla přesně vědí, co mají dělat a dělají to právě teď.“ – zavádím do svého dne, místo těchto myšlenek.

  • Avatar photo

    Lýdia

    Ahojte, ďakujem za článok a skvelé komenty k tomu. Tiež riešim telo a zaujal ma postoj Kate, lebo na chvíľu som MM prepadla aj ja, uverila presne tomu, že moje telo niečo ptrebuje a nefunguje správne.
    Maia ,mohla by si prosím napísať konkrétne ako prehovárať k svojum telu? Mne veľmi poháhajú priamo konkretné myšlienky – vety /ako napríklad, keď si niekomu raz v komentároch písala ako sa naladiť na prianie prečo chcem dom so záhradou -tie povznášajúce myšlienky boli priam hmatateľné aj cez písmenká monitoru. Prosím konkrétne ja mám problém dlhé roky s vaginálnou mykózou, sko s tým pracovať? Vopred ďakujem a teším sa na ďalsie inširujúce texty od vás . S láskou zdravím ❤❤❤