MAIA TEXTY,  PENÍZE

TRANSFORMACE VIBRACE VŮČI PENĚZŮM A BOHATSTVÍ

Jelikož se velká část věcí v našem světě dá pořídit pouze za peníze, souvisí množství peněz se svobodou každého z nás.

Avšak na této planetě existuje velmi silný odpor vůči penězům a bohatství. Je tak zažitý z generace na generaci, že většinu peněz tohoto světa drží pouze zlomek lidí. To, že to takto je, není náhoda.

Je to pouze výsledek „přesvědčení“, která se programují v rámci rodin.

Přitom peníze jsou součástí „tvořivé energie“, jako cokoliv jiného.

A pokud touto energií vládneme, máme dostatek všeho…tedy i peněz, jelikož automaticky proudí skrze nás, pokud otevřeme dveře naší hojnosti a bohatství.

Většinou jedinci, kteří mají peněz nedostatek, mají nedostatek i v dalších aspektech svého života – zdravím počínaje a vztahy konče.

Odpor vypěstovaný vůči penězům je pro mnoho lidí neviditelný. A tak, když se rozhodnou změnit svou finanční situaci a začnou v tomto směru konat, může se dít to, že nedosáhnou toho, co by pro sebe chtěli.

I když každý den vstávají s pozitivními afirmacemi na jazyku, jak jsou bohatí, jak k nim peníze proudí, jak si mohou koupit všechno co chtějí…v jejich vibraci je stále převládající odpor ke všemu, co si říkají.

Je to proto, že kdykoliv řeknou „že jsou bohatí“, či „že k nim peníze neomezeně přichází“, okamžitě začnou pozorovat skutečnou realitu. To způsobí, že přenesou své zaměření na NEDOSTATEK TOHO, CO CHTĚJÍ.

Je veliký rozdíl ve vibraci toho, co chcete a ve vibraci nedostatku toho, co chcete a o co žádáte.

Velké většině tento rozdíl uniká, a tak končí svou cestu pozitivním myšlením tím, že nic z toho nefunguje, že peníze jsou jen pro vyvolené, a tak jsou vlastně špatné. Nevědomě si tak pro sebe potvrdí roli oběti, do které upadá hlouběji.

 Už samotné slovo PENÍZE ve většině lidí vyvolává emoce, které souvisí s odporem, pohrdáním, nedostatkem a dalšími špatnými pocity. Tyto emoce jsou zakódovány po generace, a tak podvědomě vyvolávají odpor vůči každé pozitivní větě, obsahující slovo „peníze“.

Pro začátečníky, kteří chtějí změnit svou finanční situaci, by bylo velmi vhodné, najít si nové slovo pro peníze. Najít takové slovo, které v nich vyvolává příjemné pocity. Když jsem prociťovala uvnitř sebe různé výrazy, zjistila jsme, že velmi příjemné a uvolněné pocity mám u „finanční Hojnost, finanční Svoboda, finanční Blahobyt. Někdo však může slovo peníze nahradit přímo jemu dobře cítěným vyjádřením – zlatíčka, křupínky, cukříčky, plodíky, semínka…prostě to, co vás napadne, uvolní vás to, vykouzlí vám to jemný úsměv a budete cítit, že vždy, když slovo peníze máte použít, vyvstane vám automaticky na mysl vaše zvolené slovo. 

Další velmi důležitou věcí jsou přesvědčení.

Základ pro jakoukoliv změnu.

Nemůžete chtít na jednu stranu peníze a na druhou stranu být přesvědčeni o tom, jak ti, co jich mají mnoho (např. bankéři, majitelé korporací, politici apod.) jsou špatní, zloději, lháři, podvodníci, nenažranci apod.

Pokud tomuto přesvědčení neustále poskytujete prostor ve svém zaměření, budete cítit vždy odpor, kdykoliv si budete představovat, že máte dostatek peněz,

protože každá lidská bytost chce být DOBRÁ, ale vaše přesvědčení o špatnosti těch, co peníze mají, vám vytvoří rozpor mezi vaším přáním a tím, v co věříte.

Mnozí jedinci pak konají ve směru toho, aby byly dobří, ve chvíli, kdy jsou svými přesvědčeními vzdáleni od své vnitřní bytosti (Zdroje).

A tak, když mají přesvědčení jen o jediném člověku (i politikovi), že je špatný kvůli tomu, jaké bohatství získal, budou tuto energii vždy obracet vůči sobě, kdykoliv si sebe představí v situaci, že mají peníze (jakékoliv množství).

Vaše podvědomí nerozlišuje způsoby získání peněz…ale jen jednoduchý obraz peněz jakýchkoliv a v jakémkoliv množství.

Vždy, když se přistihnete při kritice toho, jak kdo získal peníze (a tato kritika je zcela neoprávněná, protože vy nikdy nevíte, jaké preference a přání ten konkrétní člověk vysílal, jak to ve skutečnosti všechno bylo se všemi nepatrnými souvislostmi), pak se zeptejte na to: „Stojí mi za to, udržovat toto přesvědčení, jež mi zavírá cestu k mé vlastní hojnosti a bohatství, kterého mám po mnoho životů nastřádaného velmi, velmi mnoho? Stojí mi za to, touto neustálou kritikou a posuzováním, mé finanční Svobodě zavírat dveře? “

Každá kritika někoho, každý komentář chování toho či onoho vám neustále více a více posiluje vaše přesvědčení, jež vám neslouží, protože podle nich tvoříte stále podobnou vibrační podstatu nedostatku. 

Podrobnosti, které slyšíte z médií, čtete nebo se o nich bavíte se všemi, které znáte, vykonávají stejnou práci „potvrzování vašich přesvědčení“, které vás vzdalují od vaši hojnosti – i té v podobě proudu peněz.

Chcete-li zažít rychlou změnu, vyhoďte televizi, přestaňte kupovat noviny, na internet choďte jen na pozitivní věci, vybírejte pečlivě, na jaké filmy chodíte a s jakými lidmi se pravidelně stýkáte. I kvalitní scénář příběhu vás během sledování může nadopovat hlubokými nesloužícími přesvědčeními – o morálce, nechutnosti bohatství, neoddělitelného spojení dobra a chudoby apod.

Dokonce ani v rámci úzké rodiny nemusíte trávit mnoho času se členy, kteří neustále mluví o tom, co ve vás vyvolává špatné pocity.

Funguje to dokonce i v partnerském vztahu…většinou přivlastněním si sobecky svého vlastního prostoru získáte za nějaký čas, kdy své vibrace narovnáte podle toho, co chcete, ještě lepší vztah. 

Sobeckost i v této situaci přináší to nejlepší a nejšťavnatější ovoce.

ZMĚNA PŘESVĚDČENÍ

Je potřeba postupovat velmi zlehka a nacházet v tomto procesu ty druhy myšlenek, které u vás vyvolávají jen dobré pocity.

Pokud tedy stojíte v místě, kdy jste doteď měli pocit, že peníze jsou špatné a můžete je získat jen tím, že je vezmete druhým, protože zdroje jsou omezené…pak jakékoliv konstatování, že jste bohatí, vás přivádí do velmi silného odporu, při kterém cítíte nepříjemné emoce, a tak touto cestou k sobě přitahujete ještě více toho, co nechcete.

Na řadu přichází nástroj, který vám dokáže lépe vyladit vaše vyzařování (vibraci) a během pár dní můžete začít ve svém světě vidět, že se věci mění.

Jde každodenní psaní pozitivních aspektů na témata, kde může být nedostatečně proudící energie.

Např. někdo pociťuje že má starost splácet hypotéku na svůj byt či dům.

Toto téma můžete vibračně vyčistit tak, že ohledně svého domova každý den píšete co nejvíce pozitivních aspektů.

„Můj dům mi poskytl spoustu krásných chvil s dětmi. Když vyrůstaly, cítili se v něm moc dobře a měly zde spoustu prostoru na hraní a snění. Rád trávím chvíle ve svém útulně zařízeném obývacím pokoji, který hostil spoustu mých přátel, se kterými jsem se často smál. Miluji dotýkat se a ležet na této krásné dřevěné podlaze mého domu, cítím v něm úžasnou milující atmosféru. Cítím se velmi dobře každý den, když se vracím domů a těším se na to, jak mi poskytuje pohodlí, teplo a útulný prostor“…… a takto pokračujete dál a každý den píšete další a další – klidně je i opakujte a prociťujte.

Najděte si téma, jakékoliv a pište vše pozitivní, co jste schopni vidět.

Dalším mocným nástrojem pro postupnou změnu vibrací slouží „oceňování“.

Oceňujete kdykoliv a kdekoliv…raději se věnujte této zábavě, než čtení na FB o jistých jedincích, kteří jen při pohledu na ně ve vás vyvolávají silný odpor.

Další báječná hra je „Nebylo by hezké, mít stále větší příjmy?“

„Nebylo by hezké koupit si takové krásné auto?“

„Nebylo by hezké postavit si dům podle toho, jaký způsob života žiji?“

„Nebylo by hezké, kdyby se peníze (finance, zlatíčka, pomeranče), které vydávám, zázračně vracely zpět ještě ve větším množství?“

Tato hra má velkou sílu a moc změnit vaši vibrační podstatu. Vzpomeňte si, nehráli jste něco podobného ve svém dětství?

Ať ano či ne, tento způsob zaměření vyvolává lehkost a vy se na svět díváte očima svého Zdroje – své JÁ JSEM Přítomnosti, která je vždy jen Dobro a Dokonalost, protože ví, že má schopnost a nekonečné zdroje vytvořit cokoliv.

Když ladíte svou vibraci, není moudré o sobě tvrdit, že jste bohatí, ve chvíli, kdy žijete u rodičů a máte na krku exekuce. Při takovém konstatování budete cítit neustálý odpor a situace se nezmění, ba naopak se může ještě více zhoršit.

Ale když každý den, kdykoliv se svými myšlenkami stočíte na „svou současnou, neutěšenou realitu“, je přesměrujete hrou „Nebylo by hezké?“, pak budete cítit úplně jiné emoce. A velmi brzy do vašeho života začnou proudit znamení, která potvrdí to, že k vám vaše hojnost přichází.

„Nebylo by hezké, kdyby mé karty byly spláceny každý měsíc?“

„Nebylo by hezké, kdyby se našel způsob řešení, který by změnil mou finanční situaci ve vibračním směru toho, co chci?“

„Nebylo by hezké, kdyby se našla možnost, jak získat nějaký finanční příjem navíc?“

„Nebylo by hezké zaplatit všechny platby a potřeby mé rodiny a přitom, mít dostatek prostředků pro věci, které nás těší – na cestování, pěkné oblečení, lahodné jídlo, spoustu zábavy?“

POZOR!

Jste-li v dluzích, nepoužívejte vyjádření “Nebylo by hezké být bez dluhů?“!

Přesně tímto způsobem nevědomě zaměřujete pozornost na to, co nechcete a takto celou vibraci negujete.

Lidé neustále vězí v tom, že jim nedochází, kdy věnují pozornost tomu, co chtějí a kdy věnují pozornost tomu, co nechtějí, nebo nedostatku toho, co chtějí.

Jak vypadá zaměření pozornosti na to, co nechcete?

„Chci být zdravý, už nechci mít tu nemoc.“

Negujete to, co chcete a upíráte pozornost na to, co nechcete. Tím tvoříte více toho, co nechcete.

„Chci mít dost peněz, abych mohl zaplati dluhy.“

Opět zaměřujete pozornost na to, co nechcete.

„Chci mít bezpečné auto, abych se chránil před špatnými řidiči a jejich kolizemi.“

Další způsob zaměření na to, co nechcete a přitahování vibrační podstaty této věci.

Mnohdy také lidé mluví nahlas první část podobných vět…a to za čárkou doříkávají ve svých myšlenkách.

A až za nějaký čas jim dojde, že kdykoliv mluvili o tom, že jsou bohatí…pokračovali dál v myšlenkách v zaměření na to, co nechtějí…že mají nesplacené dluhy, že by si rádi někdy koupili to a to …   v té chvíli se zaměřují na nedostatek toho, co chtějí – tím nabízí tomu odpovídající vibraci.

Jak změnit vibrační vztah k penězům:

MÍT DOBRÝ POCIT Z PENĚZ:

Stará víra a vibrační odpor: „Všude v mém okolí mi říkali, že peníze činí člověka nešťastným. Prý ničí lidské životy a jsou špatné.“

Zlepšená vibrace: „Jsou lidé s penězi i bez peněz, kteří jsou šťastní a jsou lidé s penězi i bez peněz, kteří jsou smutní a nešťastní.“

Ještě lepší vibrační přiblížení se k penězům: „Peníze mi poskytují pocit svobody. Dávají mi více příležitostí bez omezení. S penězi mohu učinit investice, které budou prospěšné i jiným lidem podobně smýšlejícím.“

CÍTIT SE DOBŘE SE SVÝMI PENĚZI, I KDYŽ JE DRUZÍ NEMAJÍ:

Stará víra a vibrační odpor: „Mám špatný pocit, když si kupuji něco luxusního a uvědomím si, že jsou lidé, kteří nemají ani na jídlo.“

Zlepšená vibrace: „Rozumím tomu, že i kdybych si tu luxusní věc nekoupil, stejně by to jiným chudým lidem nezměnilo jejich současnou situaci.“

„I kdybych rozdal vše, co mám, neučiní to jiné, kteří jsou nastaveni na nedostatek, šťastnějšími.“ 

Ještě lepší vibrační přiblížení se k penězům: „Každý má přesně tolik peněz, kolik si umožní a kolik jich pro sebe očekává. Každý má svůj Zdroj peněz a hojnosti a je jen na něm, nakolik mu umožní se dostat do jeho reality.“

CHCI SE OSVOBODIT Z DLUHU:

Stará víra a vibrační odpor: „Moc mě tíží, že mám takový dluh. Na splátky mi stačí sotva výplata a už mi nezbývá skoro nic, abych si mohl užívat života a radovat se z něj.“

Zlepšená vibrace: „Dobře investovaný dluh není špatný. Umožnil mi, abych se radoval z věcí dříve, než by se mi to šetřením podařilo.“

Ještě lepší vibrační přiblížení se k penězům: „Finanční hojnosti mohu dosáhnout jak s dluhem, tak i bez něj. Někteří nejúspěšnější lidé na Zemi mají největší dluhy.“

Když podobným způsobem budete vylepšovat svůj vibrační vztah mezi tím, CO CHCETE a mezi tím, o čem jste v tuto chvíli „přesvědčeni“ ve vztahu k penězům, začnete vidět okamžitě výsledky. 

Změnou své víry změníte každou svou situaci.

Peníze ovlivňují naše života tolika způsoby, že na ně myslíme mnohem více, než si uvědomujeme.

A přesvědčení, která v sobě nosíme, ovlivňují, jakou vibraci při myšlenkách na peníze vyzařujeme.

Pro začátečníky, nebo pro někoho, kdo touží změnit svou finanční situaci a neví, jak se v tom orientovat, velmi doporučuji koupit si knihy od Esther a Jerry Hicks, ve kterých najdete další kreativní nástroje pro změny vibrace směrem k Bohatství

Další, ve stručnosti řečeno, rychlou pomocí může být nakupování s obnosem v kapse, kdy jen víte, že kdybyste chtěli, můžete si to, a to, a to, a to, a to koupit. A takto vibračně vyšlete velkou sumu. Podobný nástroj může být takový, že vypisujete šeky (ručně, abyste se v tu chvíli silně soustředili na částky) a nakupujete po internetu. 

A každý den si zvyšujete o něco sumu peněz, kterou vibračně zaplatíte za ty báječné věci, které upoutaly vaši pozornost. 

Takto do Vesmíru vyšlete velmi jasný „Signál“  🙂 , kterým směrem chcete, aby se váš život ubíral. Tento Signál, na rozdíl od těch jiných signálů, bude Vesmírem ihned vyslyšen.

A za krátký čas, se začnou otevírat okna příležitostí, které vás velmi brzy vyšlou na skutečný zážitek z velkého nákupu.

 

Splněné touhy, které stojí u vašich dveří, jakmile jen malinko pootevřete skrze svou vysílanou vibraci, se budou rychle tlačit k vám.

A začíná se to dít velmi brzy, mnohdy již pár dní poté, co s těmito nástroji skutečně pravidelně nějaký čas pracujete.

Raději tedy ode „dveří“ poodstupte kousek dál, 

ať vás to bohatství a hojnost,

v rychlosti, 

ve které se k vám valí, 

nezahrnou najednou.

Text + fotografie: Maia Špačková

——————————————————————————————————————————————————

Každý článek, který vám naše stránky nabízí, je malým dílem, jež si žije vlastním životem. 

Doprovází jej vždy autorské fotografie, které vám dotváří náladu. 

Záleží nám na tom, abyste se při čtení dobře cítili a měli při tom úžasný zážitek. 

Stránky provozujeme na kvalitním serveru a naši technici pečují o to, abyste mohli kvalitu zažívat z většiny vašich zařízení. 

Pokud se vám stránky líbí, můžete přispět na jejich provoz. 

Měsíčně je potřeba nejméně 4600,-Kč na zajištění technického provozu stránek. 

Vaše finanční příspěvky nám můžete posílat na účet 1029737000/2700,  VS 888

 IBAN 

CZ1927000000001029737000

SWIFT: BACX CZ PP

One Comment

  • Avatar photo

    Maia

    UF!
    Tento text se trošku prodloužil.
    Večer budete mít co studovat.
    Rovnou si vezměte sešitek a pero
    a můžete psát nějaké pozitivní aspekty před spaním,
    to je velmi výhodné.

    Když k tomu po zhasnutí přidáte před usnutím
    nějakou krásnou představu vašeho nadbytku,
    pak uděláte to nejlepší, co můžete. 🥰😘