MAIA TEXTY

NIC NEUČÍ LÉPE, NEŽ ÚSPĚCH!

Lidé mají sklon hledat autority k tomu, aby mohli zahájit dialog s vnitřní Přítomností. Chtějí nalézt návod, jak toho rychle a snadno dosáhnout. A tak při své touze osvobodit Ducha z vězení myšlenek, o kterých dobře cítí, že jim dále neslouží, nebo je udržují v realitě, kterou pro sebe nechtějí, vyslyší mnoho návrhů a myšlenek lidí, o kterých si myslí, že by pro ně mohli být tou správnou autoritou přinášející recept na lepší bytí. Mnohdy si však neuvědomují, že učení, procházející skrze člověka a jeho systém víry, může být obaleno vzorci, které zablokují skutečně čistý dialog s Přítomností Boha a jeho Energii kvalifikují dalšími vzorci myšlení a přesvědčeními, které nedovolí Této Mocné Energii téci do jejich života a přivádět do jejich světa více Dokonalosti ve všem, po čem touží.

Vždy, když se nechá proudit čistá Boží složka, jako např. u Esther Hicks, která nechává protékat Abrahama, jsou informace dokonalé a jasné. Jakmile se ale nechá prostor lidství s jeho paradigmaty, pak mnohdy dochází k silnému zkreslení podstaty universální „Pravdy“ o Vesmírných zákonech.

Ryzí skutečnost je taková, že každá lidská bytost má svou realitu oddělenou od ostatních, 

což stojí mimo představu, že pak by byl každý ve své realitě sám. 

Je to tak zařízeno kvůli zpětné vazbě toho, jaké myšlenkové vzorce nosí jedinec ve své mysli, právě proto, aby se měl člověk podle čeho orientovat, jak je na tom s kvalifikací Čistého Božství, které jím protéká. Uvědomte si prosím, že tato Energie Boha, Ta JÁ JSEM Přítomnost, potřebuje vaši svobodnou vůli k tomu, abyste Ji dle libosti přisoudili kvalitu. V tom tkví tajemství života. Musíte ji vždy kvalifikovat tím, kam směřujete svou pozornost a jaké emoce u vás převládají.

Tímto tvoříte svůj vlastní svět.

Nikdo a nic nemůže vstoupit do vašeho osobního světa, zasahovat, nebo ovlivňovat vaše tvoření a měnit ho, dokud tomu sami neotevřete dveře svou pozorností a svými pocity. 

A tak, i když vaše realita není osamělá, dochází k selekci lidí a zkušeností, které jsou do ní vpuštěny přesně podle toho, jaké vzorce myšlení vědomě, či nevědomě držíte, stejně tak, jakým věcem ve vnějším světě věnujete často svou pozornost. S tím vším vždy produkujete jistou kvalitu pocitů, které jsou raketovým pohonem pro zviditelnění věcí, jež nesou kvalitu vaší převládající vibrace.

Do posledního detailu je z jistého úhlu pohledu vše, co se vyskytuje ve vašem životě pouze a jen vaše osobní tvoření,které nemá nic společného s tvořením jiných lidí. A vy kdykoliv můžete z vlastního svobodného rozhodnutí nechtěnému zavřít dveře navždy.

Stejně tak to platí i v místě tvoření změn. 

Jste bez jakékoliv potřeby se spojovat s dalšími lidmi, abyste vytvořili změnu.

Vy jste tou změnou! 

Pakliže se spojíte se svou Mocnou Přítomností Boha ve vás a necháte ho narůst,

stáváte se tou Nejmocnější změnou na planetě. 

A bez jakéhokoliv snažení to vždy ovlivňuje na jisté úrovni všechny lidské bytosti, které na planetě fyzicky jsou.

Ohledně manifestace přání…nepřichází pouze ve chvíli, kdy vědomě či nevědomě držíte ve své mysli nějaký druh pochybností. 

Neexistuje žádný jiný důvod pro nepřicházející manifestaci. Není to ani záměr, ani schválnost od Vesmíru či Vašeho Zdroje. 

Co se týká záležitosti,

stanovování sebe do role tvůrce své reality,

nic neučí lépe, než ÚSPĚCH!

 

Proto je Vaše Božská složka vždy nakloněna ÚSPĚCHU, který vám posouvá váš systém víry a přibližuje vás ryzímu Božství. A vždy vám, hned jak je to vibračně možné, pošle přesně to, oč jste žádali – mnohdy ve vylepšené verzi, jelikož vaše JÁ JSEM Přítomnost ví úplně všechno, veškeré detaily a ví, jak to nejlépe spárovat, aby se vše přiblížilo Dokonalosti, ke které Přítomnost vždy směřuje, protože vy sami si už všechny detaily svých žádostí, které jste chtěli, nepamatujete.

Když vám přichází to, co očekáváte…většinou se to děje ve vylepšené verzi a váš Zdroj má připravené další tužby, protože vaše přání k vám přicházejí prostřednictvím Přítomnosti Boha ve vás…a Ta umí zařídit to, že se opravdu nikdy, nikdy nebudete nudit a že vaše tzv. učení nikdy nekončí! 

Dokonce ani Nanebevzestoupený Mistr, který se toho naučil nejvíce z pohledu běžně smýšlejícího člověka, se ve svém životě vůbec a vůbec nenudí a netvoří konečnou realitu. Opak je pravdou.

Zdroj = Bůh = Mocná JÁ JSEM Přítomnost je nastavena pouze na růst a Život. Tudíž ten, kdo nechá více a více této Zdrojové Energie proudit do svých životů a více a více Ji kvalifikuje tím, po čem touží a tím, že nežádá míň než Dokonalost, projeví se to tak, že je zavalen projevenými věcmi Obrovského Bohatství Boha, a tak nemůže začít zažívat nudu a touhu k vytvoření konečné reality. To jen v okamžiku, kdy lidská bytost blokuje Proud své JÁ JSEM Přítomnosti a kvalifikuje jí nedokonalostí, začnou v jeho životě převažovat lidské vzorce myšlení, a on tím začíná upadávat do nudy a potřeby konečné reality – především sám pro sebe.

Kdo však zažívá zhmotnění svých přání, moc dobře ví, že pocit a radost z tohoto je tak povznášející a podporující Život.Proto stále rychlejší zhmotňování každého přání, které máme, vede do směru expanze, duchovního růstu a radosti a naopak, neschopnost přivádět do života věci, po kterých člověk touží, přináší stavy nudy, rezignace a deprese…tudíž sklon ke konečnému řešení.

Co se týká manifestace z ničeho nic, např. auta, kdo se napojí na čistou Mocnou Sílu Božské Přítomnosti, může toto manifestovat skutečně IHNED z ničeho – aniž by někomu ubíral z jeho reality, nebo k tomu potřeboval kooperaci další skupiny lidí.

Buď drží v mysli systém víry, že auto musí někdo vyrobit a on si ho pak teprve může koupit a k tomu aby si ho koupil, potřebuje získat nějakou prací či výhodným obchodem peníze, pak zahrnuje do svého tvoření kooperaci i dalších lidí a Vesmír to v tom lepším případě zorganizuje a umí to i velmi rychle, když je tak vědomí jedince nastaveno, nebo má čistý systém víry posunutý do bezmezné Všeobsahující možnosti JÁ JSEM Přítomnosti a poté může zhmotnění čehokoliv přijít bez potřeby něco vyrábět a kupovat. Nejenom to, ale může se to vysrážet z všudypřítomné esence téměř okamžitě.

A tak nahlížejte na informace z pohledu toho,

že Pravda má mnoho vrstev,

podle znalostí a zkušeností jejího hlasatele.

Mějte na vědomí, že každý koncept,

který si osvojíte,

bude zasahovat do toho,

jaké věci si ve své realitě umožníte.

Některé koncepty jsou svazující a omezující, 

jiné přináší potenciál skutečné

Všemocné Svobody a Vítězství navždy!

Text + fota: Maia Špačková

—————————————————————————————————————-

Každý článek, který vám naše stránky nabízí, je malým dílem, jež si žije vlastním životem.

Doprovází jej vždy bohatá grafická výbava a fotografie, které vám dotváří náladu. 

Záleží nám na tom, abyste se při čtení dobře cítili a měli při tom úžasný zážitek. 

Stránky provozujeme na kvalitním serveru a naši technici pečují o to, abyste mohli kvalitu zažívat z většiny vašich zařízení. 

Pokud se vám stránky líbí, můžete přispět na jejich provoz. 

Měsíčně je potřeba nejméně 4600,-Kč na zajištění technického provozu stránek. 

Vaše finanční příspěvky nám můžete posílat na účet 1029737000/2700,  VS 888

 IBAN 

CZ1927000000001029737000

6 komentářů

  • Avatar photo

    Marie Mádrová

    penízky zaslány, děkuji za Inspiraci, která mě vede k růstu skrze tyto úžasné stránky

    • Avatar photo

      Maia

      Marie
      ze srdce děkuji 🙂
      A největší radost mám z toho, že jsou stránky pro Tebe inspirací,
      která Tě podněcuje k růstu.

      To je pro mě úžasná a velmi podporující
      zpětná vazba. 🙂

      • Avatar photo

        Marie Mádrová

        protože ,, má finanční hojnost vzrůstá každým dnem ,, tak jsem nastavila trvalý příkaz jako odměnu za tvoje stránky a poklady, které čerpám z nich

        • Avatar photo

          Maia

          Marie
          tak to mám radost!
          Nejvíce z toho, že Ti hojnost roste
          a úžasně se Ti daří! 🙂
          Děkuji
          S láskou
          Maia 🙂

  • Avatar photo

    Gabriel

    Joe Dispenza říká, že z ním na jeho seminářích přichází lidé a říkají mu, hele, já jsem úplně bez peněz, jsem na dně, má nemoc vítězí atd. On jim říká, to je dobré, nebude tě nic rušit soustředíš se na to, abys měl perfektní záměr. Je to moje parafráze jeho delšího vyjádření.

    Dnes jsem měl schůzku s někým, kdo nepřišel.

    Děje se mi to často, že se mi věci posouvají. Dříve jsem reagoval tak, že jsem soudil jeho neodpovědnost, říkal jsem si, jak se mi to „zase“ natahuje v čase atd.

    Jenže – čas není a já jsem dnes reagoval tak, že jsem si řekl, že vlastně je to v pořádku – sejdeme se za pár dní a já mám prostor déle pracovat na vizualizaci či energetickém vzezření toho, co očekávám, že se stane. A do té doby se stane pár dalších malých či velkých vítězství.

    Prostě vím, že to je má Přítomnost, která tvoří!
    Děkuji Maio za tento text.
    Děkuji Maio za Tvé texty z Tebe.

    • Avatar photo

      Maia

      Gabrieli
      děkuji za příspěvek.
      Je v něm velký posun vědomí. 🙂

      Když to kdokoliv bude číst
      a bude cítit, že zažívá podobné situace,
      že neustále vězí v něčem, co nechce
      a ono se mu to znovu a znovu vrací,
      což v něm podněcuje stoupající nelibé emoce,
      okamžitě zastavíte tyto emoce, jež jsou raketovým pohonem pro to,
      na co v tu chvíli zaměřujete pozornost,
      tímto mocným prohlášením:

      „JÁ JSEM Ta Netečná Přítomnost,
      která VŽDY Vítězí!“

      A pamatujte, za každým prohlášení je „vykřičník“!
      Vy velíte Této Přítomnosti!