MAIA TEXTY,  Zdraví a Krása

ZDRAVÍ ZAČÍNÁ MYŠLENKAMI, PROTO MEDICÍNA OBRACÍ POZORNOST NA DIAGNÓZU

Stále více lidí začíná rozumět tomu, že se podílí na kvalitě svého zdraví a života tím, na co zaměřuje svou pozornost, tedy, na co se nejčastěji zaměřuje ve svých myšlenkách a běžných hovorech.

Taktéž je stále více lidí seznámeno s principem „Zákona přitažlivosti“.

Zákon přitažlivosti totiž dodává vašim myšlenkám sílu.

Když zažijete nechtěnou situaci, máte potřebu si pro sebe vysvětlovat, proč k ní vůbec došlo, nebo jakým způsobem jste se v té dané situaci ocitli.

Čím více slov ale o ní vyřknete – proč něco není tak, jak byste chtěli –udržujete stále stejnou negativní přitažlivost, protože jste zaměřeni jen na to, co „vysvětlujete“, místo abyste byly zaměřeni na to, „co chcete“. Nemůžete být současně zaměřeni na to „pozitivní“, když neustále brouzdáte myšlenkami v tom „negativním“.

Tedy, při úsilí vynaloženém na to, abyste určili důvod, proč vaše potíže začaly, se ve skutečnosti stále jen udržujete pod vlivem negativní přitažlivosti.

Je samozřejmě přirozené, že chcete znát důvod abyste našli řešení. ALE čím rychleji obrátíte pozornost směrem k tomu, „co chcete = řešení“, tím rychleji přitáhnete k sobě „pozitivní zkušenost“.

Pokud se však budete neustále nacházet pozorností v problému, i tím, že to budete neustále popisovat v diskuzích, emailech apod., budete stále vytvářet a přitahovat okolnosti pro negativní zkušenost.

Čím častěji budete soustředit pozornost na myšlenky, které ve vás vyvolávají „příjemné pocity“, tím hlouběji si budete uvědomovat rozdíl mezi tím, když soustředíte myšlenky na to, co „nechcete, či vám chybí“ nebo na to „co chcete“.

Když neustále hovoříte, myslíte na to, co chcete vylepšit – finance, zdraví, váha, vztahy, okolí apod. – pak v ten okamžik bráníte nalezení vylepšení.

Je mnohem jednodušší vycházet od myšlenky na něco, díky čemuž se cítíte lépe a pokračovat dále myšlenkami, které přinášejí stále lepší pocity.

Lidé mají naučený postup myšlení a je pro ně častější a myslí si že jednodušší, zaobírat se negativními myšlenkami a tím, co nechtějí. Kamarádské rozhovory se ve skutečnosti netočí kolem ničeho jiného… uvědomujete si to?

Nemusí být snadné pro mnohé, i když i to může být pro někoho stále se opakující program, vystoupit z této setrvačnosti a automatického myšlení a mluvení.

Existuje jedna velmi skvělá pomoc a tou je, po každém probuzení dbát na to, jakými myšlenkami se naladím, protože tím předurčuji, jak se bude odvíjet celý den.

Když se ráno probudíte, naleznete se na nové cestě a pokud opravdu praktikujete celý den zaměření pouze na to, co vyvolává báječné pocity, začnou se dít velmi, velmi zajímavé věci, které vaše pozitivní pocity ještě více znásobí. A v tomto vibračním naladění se plní velmi odvážné sny.

Každé ranní probuzení je ve skutečnosti novým narozením.

Pokud byste pokročili ve své víře dost daleko, můžete najít v zrcadle úplně nové fyzické tělo přesně podle vašich představ. 

Po ránu se totiž i vaše fyzické buňky skládají nanovo podle toho, ČEMU VĚŘÍTE A CO OČEKÁVÁTE!

Nevěříte?

Vaše vibrační naladění se nachází tam, kde jste jej naposledy ponechali.

Takže, pokud si před usnutím děláte nějaké starosti, až se probudíte, začnete přesně v tom místě, kde jste byli vibrací a myšlenkami minulou noc.

A tak třeba takový rituál „přepisování DNA“ před spaním je skvělý příklad přesměrování myšlenek na to, co „chcete“!

Když se ráno probudíte řekněte si třeba: 

„Jé, jsem vzhůru, vrátil jsem se zpátky do fyzického stavu… Chvíli se rozvalujte v posteli a užívejte si ji. A pak, než vstanete, můžete říci něco podobného (pokud již nemáte svůj vlastní způsob):

„Dnes, bez ohledu na to, co budu dělat, bez ohledu na to, s kým to budu dělat, je mým hlavním záměrem vyhledávat věci, které jsou pro mě příjemně pociťované. Když se cítím dobře, vibruji se svou vyšší mocí. Když se cítím dobře, jsem v harmonii se svým nejvyšším Dobrem. Když se cítím dobře, přitahuji to, co mě potěší, jakmile se to sem dostane. A když se cítím dobře – je mi příjemně!“ 

Samo o sobě je dobré se dobře cítit, i kdyby způsob, jakým se v tu kterou chvíli cítíte, měl být tou jedinou věcí, která by se k vám kdy dostala – ale dostává se k vám toho mnohem, mnohem více.

V průběhu nového dne se k vám může dostat nějaká negativní emoce – ne každý je schopen se rychle přesměrovat ze starého způsobu myšlení a zaměřování pozornosti, na nový způsob existence.

Pokud to zjistíte, řekněte si, že se „chcete nebo máte záměr cítit se dobře. Když cítíte negativní emoci, pak se zaměřujete na něco, co nechcete. A směr myšlenek můžete ihned otočit otázkou: „Toto je něco, co nechci.  Co je to, co chci?“ Touto mazanou otázkou okamžitě směřujete svou pozornost správným směrem.

A tak proplouvejte dnem a všímejte si krásných věcí, milých lidí, plynulé dopravy, svých kouzelných očí a úžasného těla, ciťte se jako bohyně a bohové (toto speciálně má jednu z Největších Energií a život se mění podle toho, jak s cítíte), nádherných šatů a věcí které se vám líbí, bujné a rozkvetlé přírody, krásného počasí, hojnosti a pohodlí kolem nás atd.

Vždy se najde více a více – sami se budete divit, jak to, že jste to takto před tím neviděli?

Všechny tyto víše uvedené věci doporučuji aplikovat především těm, kteří mají v této chvíli jakoukoliv „diagnózu nemoci“.

Princip „Zákona přitažlivosti“ tkví v tom, že DOSTÁVÁTE VÍCE A VÍCE TOHO, NA CO MYSLÍTE – AŤ UŽ TO CHCETE, NEBO NE.

Na co myslíte, když jdete k lékaři?

Na co myslíte, když jdete od lékaře s diagnózou a prognózou?

Na co myslíte celý den?

Na co myslíte, když se vás někdo zeptá, jak se máte?

A jak se cítíte při tom, když hovoříte?

Podle poslední otázky doopravdy zjistíte, zda přitahujete pozitivní, nebo negativní energii.

Výběr slov je další důležitý aspekt pro tvorbu vaší reality.

V našem vesmíru, ve kterém platí „Zákon přitažlivosti“ totiž neexistuje žádné „NE“.

Když tedy řeknete „Ano, pojď ke mně“, zahájíte tím proces dodání.

Když ale řeknete „Ne, nechci tě – jdi pryč!“ vesmír vám to pošle.

Tedy řeknete-li „Nechci tě, nemoci,“ přitáhnete více a více aspektů této nemoci.

Čím více řeknete NE, NE, NE tím rychleji to přichází.

Proč?

Protože myslíte neustále na to, co nechcete a s tím, co nechcete, neustále bojujete.

Vaše myšlenky utvářejí vaši fyzickou zkušenost.

Většina lidí nemá ani ponětí o síle svých myšlenek, a tak vše schvalují na geny, náhodu, životní prostředí, … chtělo by to doplnit „na stravu“, ale v běžném světe je strava to poslední, na kterou by snad svedli nemoci. Sem tam se však už přiznává „stres“ a „emoce“.

Fyzická nemoc dává lidem velmi jasně najevo, jakým směrem se ubírá většina jejich myšlenek.

Nejde o to, co občas říkají – oni ve většině chtějí být zdraví – ale jde o to, které myšlenky v jejich hlavě počtem převažují.

Často také vyhledávají věci, na které si mohou ztěžovat a tím se připravují o své fyzické zdraví.

Je jedno, na co si stěžují – ale tato emoce zcela brání uzdravení.

Prostě se necítí dobře…a to se časem odrazí i na fyzickém těle.

Ve vesmíru neexistuje nic, co by rychleji reagovalo na vaše myšlenky, než je vaše fyzické tělo. 

A protože přečtená či vyslyšená slova nic nenaučí, jde mnoho lidí cestou osobní zkušenosti.

Nikdy vám není jasnější to, že chcete být zdraví než ve chvíli, kdy doopravdy onemocníte. To platí především pro ty, kteří se vědomě nerozhodli vzít si do rukou svou „Moc tvoření“ a většinou o nějakém Zákoně přitažlivosti nemají ani tušení.

Vy, kteří již tušíte a mnohé víte, nemusíte čekat na to, až doopravdy onemocníte. Pak je mnohem složitější vyprávět příběh o zdraví z místa, když jste nemocní.

A tak už teď můžete začít tím, že začnete vyprávět zcela „nový příběh“.

Zákon přitažlivosti reaguje na vaše myšlení a s ním spojené emoce, ne na to, v jaké situaci se nacházíte teď.

Tím, že si stvoříte o sobě „nový příběh“, budete jasně zaměřovat pozornost na to, co chcete.

Nový příběh se stane vaším základem dokonalého zdraví a hojnosti.

Pokud se setkáte se známými či rodinou, nezapojujte se do hovoru o tom, co koho trápí a jaké léky či doktory navštěvuje.

Během vyslyšení něčeho podobného stočte v sobě své myšlenky na svůj nový příběh o tom, jak jste úžasně zdraví, plní energie a elánu a jak máte dokonalé a krásné fyzické tělo a velmi živé a moudré buňky.

Pokud se hovor stočí na vás, bez váhání řekněte (ať už je realita jakákoliv), že jste úžasně zdraví a cítíte se moc skvěle.

Nebo, pokud vás chce někdo zapojit např. manipulací „no, už to zdraví nemáme, co bylo, viď Franto?“ pak jasně řekněte „To platí jen pro vás (tebe), já to mám jinak.“ A zbytek si můžete říci sami pro sebe (alespoň zpočátku, než vaše sebevědomí vzroste) „jsem stále více mladý, ve stále vzrůstajícím zdraví a žiji ve větší a větší hojnosti a bohatství“.

Když pracujete sami se sebou, vytvářejte si vizualizaci své představy o sobě, ale nevytvářejte představy o tom, jak překonáte nežádoucí stav – to se totiž v tu chvíli zaměřujete právě na ten nežádoucí stav a budete ho přitahovat stále více.

Věnujte tedy co nejvíce času tomu, že si přestavujete své tělo již ve vylepšeném stavu a tím přitáhnete myšlenky, které ve vás vyvolávají příjemné pocity a vaše fyzická schránka se bude muset těmto myšlenkám a příjemným pocitům podvolit.

Pouze vaše vzorce myšlení jsou tím, co stojí mezi vámi a tím, co si přejete. 

Na této planetě není jediné fyzické tělo, které by se nedokázalo uzdravit a zregenerovat z jakéhokoliv fyzické stavu, jakékoliv nemoci ať získané, či vrozené i z jakéhokoliv úrazu.

Dokonce na naše vzorce myšlení reaguje nejrychleji ze všeho, co se týká naší hmotné zkušenosti.

Mají na mě vliv přesvědčení druhých?

Jako lidské bytosti můžeme mít nebo můžeme dělat cokoliv, na co zaměříme svou pozornost a sladíme se s těmito představami své vibrace. A v této chvíli vás nic z vaší cesty neovlivní.

Pokud se však zaměříte na to, jak uspokojit druhé svým chováním a vy potlačíte to, čím byste potěšili sami sebe, ztratíte vliv sami nad sebou a vše ve vaší zkušenosti ubývá – zdraví, život, krása, hojnost, bohatství, inspirace, láska, …

Myslete tedy pouze na sebe, pouze na to, co vám dělá potěšení a u čeho se cítíte dobře.

Zaměřujte pozornost pouze na to, co chcete – VY! 

Ne vaše děti, partner, rodiče, kamarádi, sousedi, úředníci, politici, doktoři, zaměstnavatelé, společnost apod.

Když jasně víte, co nechcete, lépe chápete to, co chcete.

Bohužel, většina lidí zůstává stále v této první fázi, stále hovoří o tom, co nechtějí až se z jejich života vytratí vitalita. 

Mějte vždy na paměti, že ve chvíli, kdy si ujasníte, co nechcete, okamžitě přesměrujete pozornost k tomu, co CHCETE a sladíte s tím své vibrace (pocity).

PŘIROZENÉ HOJENÍ TĚLA A NÁVŠTEVA LÉKAŘE

Naše tělo je složené z buněk, které jsou velmi inteligentní a neustále na nás reagují.

Pokud jsme uvolnění a máme vysoce vibrační myšlenky, buňky přirozeně vědí, co mají dělat a jak udržet dokonalý stav zdraví a stálý život.

Lidé však velmi často již v raném dětství přebráním myšlenkových vzorců a přesvědčení buňkám nízkou vibrací brání v jejich přirozeném existování.

Pokud se tedy soustředíte na nepříjemné věci, bráníte tím přirozené buněčné obnově, či v jejich procesu udržování rovnováhy.

Nejvíce však tomuto procesu začnete bránit ve chvíli, kdy slyšíte „diagnózu a prognózu“ a tím obrátíte svou pozornost na nemoc.

Většina lidí, když se necítí dobře, jde navštívit lékaře. Společně s lékařem hledají, co není v pořádku a když hledáte něco, co v pořádku není, VŽDY něco najdete…podle Zákona přitažlivosti! 

Je to vlastně jeho princip – neustálé hledání věcí, které nejsou v pořádku a jsou pro vás důkazem toho, že vaše tělo je v nepořádku. Tyto věci se tam ale neschovávaly po celou tu dobu, ale vy sami jste je pomocí lékaře našli, protože opakovaná myšlenka nakonec vytvoří shodný protějšek.

Nejhorší stav nastává, když navštívíte lékaře, který nevěří ve vaše zlepšení či uzdravení. Takové spojení s tímto lékařem je pro vaše uzdravení tou největší překážkou. Nejenom že zaměříte pozornost na vaši nemoc, ale dokonce převezmete přesvědčení, které ve vás vyvolává velmi špatné pocity.

Poslední dobou se medicína zaměřila na to, vzít pacientům naději s tím, jak moc je humánní a poctivé říkat pacientům pravdu o jejich stavu a prognóze.

Ale čí pravdu?

Medicína ani věda ještě nic pořádně nevědí o principech opravdového uzdravení, dokonce ani nic nevědí o tom, jak skutečně fyzické tělo funguje.

Tak čí pravdu a čí přesvědčení vám říkají?

Proto stoupá poměr úspěšnosti vyléčení u „léčitelů“, než u „lékařů“.

Léčitel vám VŽDY dá naději na zlepšení či uzdravení.

A kdo skutečně léčí?

No VY, a to čemu věříte.

Kdyby lékaři uměli doopravdy vyléčit, nebyli by snad oni těmi prvními, kteří by překypovali zdravím a dlouhověkostí?

Naše myšlenky a víra, to, kam zaměřujeme pozornost a jak se u toho cítíme, je to, co v první řadě tvoří to, čím jsme.

Na druhém místě je vhodná strava, která tělu odlehčuje, vibračně ho ladí a dokonce (a to hlavně přirozené ovoce) ho ladí vibračně a čistí traumata z buněk.

Neexistuje žádný stav, z nějž se nelze uzdravit.

Během pár sekund můžete kompletně změnit svou DNA.

Bez ohledu na okolí, na dědičnost, na to, v jakém stavu se nacházíte. 

Bohužel, většina lidí, když pocítí příznak, otočí svou pozornost na příznak a živí ho. Tím se udržuje v nemoci.

JAK POMOCI NEMOCNÝM KOLEM VÁS?

Když pochopíte princip Zákona přitažlivosti a nejlépe tím, že ho zažijete vlastní zkušeností, nebudete se chtít zapojovat do tvoření druhých lidí.

Nemocní velmi rádi o své nemoci vyprávějí.

Vy jim však nepomůžete, pokud jim to dovolíte.

Jak jim doopravdy můžete pomoci?

  1. Ve své mysli je vidíte zdravé a v plné síle, které si jsou vědomi.
  2. Pokud mají tendenci mluvit o své nemoci, bolesti apod., klidně odejděte z jejich blízkosti. Řekněte jim, že víte o síle pozornosti, kterou určitým věcem věnujeme a jaký to má vliv na naši realitu. A když ho (jí) slyšíte mluvit o tom, co nechce, raději odejdete, protože nechcete přispívat tomuto negativnímu tvoření.

Pro vás samotné to bude velmi osvobozující.

Milovat neznamená být vrbou pro stížnosti druhých.

Milovat znamená na toho druhé myslet tak, že se u toho cítíte dobře.

Milujete, když si o druhé neděláte starosti a důvěřujete jejich síle.

Když na ně myslíte s radostí, pak jim opravdu pomáháte.

Když očekáváte, že ve svém snažení budou úspěšní, pak jim poskytujete tu největší pomoc.

Ve skutečnosti, když je vidíte tak jako vaše Vyšší Já, pak jim vaše spojení doopravdy pomáhá.

Ne vždy se ale někteří lidé nechají ovlivnit a zatvrzele si jdou cestou své degradace, neštěstí a smrti.

Nechte je jít…ať je to kdokoliv z vašich blízkých.

Vy sami jste ti nejdůležitější.

Jen vy sami máte moc udělat něco se svým životem. 

Změnit ho zcela, a dokonce změnit i svá fyzická těla.

Ale nad tím, jak si svět prožívají, vykládají a jak ho cítí druzí 

nemáte moc a nenesete žádnou zodpovědnost.

Ve skutečnosti, jste-li nejvíce sobečtí tak, 

že se staráte pouze o sebe a své pocity, 

pomáháte světu více, 

než když se staráte o druhé.

Text + fotografie: Maia Špačková

———————————————————————————————————————————————————

Každý článek, který vám naše stránky nabízí, je malým dílem, které si žije vlastním životem. 

Doprovází jej vždy bohatá grafická výbava a fotografie, které vám dotváří náladu. 

Záleží nám na tom, abyste se při četní dobře cítili a měli při tom úžasný zážitek. 

Stránky provozujeme na kvalitním serveru a naši technici pečují o to, abyste mohli kvalitu zažívat z většiny vašich zařízení. 

Pokud se vám stránky líbí, můžete přispět na jejich provoz. 

Měsíčně je potřeba nejméně 4600,-Kč na zajištění technického provozu stránek. 

Vaše finanční příspěvky nám můžete posílat na účet 1029737000/2700,  VS 888

 IBAN 

CZ1927000000001029737000

One Comment

  • Avatar photo

    Maia

    Je to trochu delší text,
    avšak obsahuje téměř všechny principy,
    které jsou ohledně skutečného zdraví
    zapotřebí znát
    a vědět, jak s tím naložit,
    aby energie pracovaly ve váš prospěch a směrem k tvoření vašeho zdraví. 🙂

    Také díky těmto principům můžete pochopit,
    jak se tvořila umělá plandémie poslední dva roky,
    jak lidé spolutvořili,
    jak lékaři pomáhali směřoval lidské podvědomí
    aby spolutvořilo destrukci.

    Jak byla nadřazena diágnoza
    a jak se hledala u zdravých lidí,
    jak se s nimi zacházelo jako s nemocnými,
    aby se nemoc upevňovala
    a znovu a znovu vytvářela
    nebo alespoň falešnými výsledky testů udržovala ve vědomí
    a pomáhala vytvářet strach a obavy
    a tím uvrhávala lidské bytosti do největšího otroctví,
    jaké lidská společnost dokáže vymyslet. 😉