Transformace

POKOJ ODPOVĚDÍ: Na vaši pozornost čekají neomezené možnosti

NEZÁLEŽÍ NA TOM, CO TVOŘÍTE, VAŠE VÍRA FORMUJE SKRYTÉ ZÁKLADY VŠECH VAŠICH ZKUŠENOSTÍ

Pochopitelně je možné produkovat energie, které se neslučují s vaší duševní pohodou. Poněvadž energie, které produkujete, nevidíte, neuvědomujte si pokaždé, že neustále vysíláte do existence svá přesvědčení a utvářející aspekty reality. A zmatená a nejasná mysl přitáhne energie stejného typu, protože vysílá takový signál.

Nezapomeňte, že vaše myšlenky vytváří vaší realitu, takže kdykoli budete stát před nejasnou situací, zeptejte se sami sebe: Proč jsem tohle vytvořil?

Pomocí takové otázky situaci lépe porozumíte.

Trik je v tom dávat pozor a naučit se naslouchat odpovědím. Nezáleží na tom, co tvoříte, vaše víra formuje skryté základy všech vašich zkušeností. Musíte se naučit uvědomovat si svou sílu, abyste mohli označit energie, kterými na sebe vzájemně působíte a jichž je třeba ke konstruování reality.

Produkujete frekvence energie založené na vašich přesvědčeních, postojích a touhách. V současné době také žijete v poli elektronických frekvencí, bombardujících vaše životní prostředí.

Extrémně nízké frekvence (ELF), elektromagnetické vlnění, mikrovlny, frekvence vysokého napětí, myšlenkové frekvence ostatních lidí, frekvence uložené v zemi a spousta frekvencí z kosmu, to všechno se mísí a spojuje okolo vás.

Jakmile se naučíte zaměřovat svou pozornost a zostřovat své rozvíjející se vnímání, postupně si začnete více uvědomovat a pociťovat frekvence, s kterými se setkáváte – při jídle, které jíte, tam, kde žijete, na místech, která navštěvujete, a u věcí, které děláte.

Když se stanete více energeticky vědomí, naučíte se cítiti frekvence. Poznáte rozdíl mezi tím, jak se cítíte, když jíte jídlo, které je masově vyráběno, a mezi jídlem, které je vypěstováno a připraveno s láskou.

Rozpoznání elektronických frekvencí si žádá stejnou úroveň uvědomění.

Jestliže trávíte velkou část dne ve styku s elektronikou, pak je nutné pobývat stejnou dobu v přírodě. Příroda je nejlepší místo pro obnovu energie a vytvoření vnitřní rovnováhy.

Můžete sami sebe posílit a uvést do pohybu realitu, kterou chcete, když si najdete čas na komunikaci s podvědomými a nevědomými úrovněmi vaší mysli.

Nejprve zpomalte a zaměřte se na dech. Zhluboka, rytmicky dýchejte, uvolněte celé tělo a otevřete mysl zvýšenému uvědomění. Pokračujte v hlubokém dýchání a představte si své tělo plné zlatých spirál energie.

Nyní si představte vlnu energie, která vás jako svěží jarní deštík polévá od vrcholku hlavy až k patám. Odplaví jakékoliv napětí, které jste s sebou vláčeli, a zanechá vaše pocity jasné a čisté, aby mohly volně a nezatíženě plout do hlubin vaší bytosti.

Ve vaší mysli se nachází místo, kterému se říká „ POKOJ ODPOVĚDÍ“ .

Musíte použít svou představivost, abyste mohli přejít most a najít dveře do tohoto pokoje. Může být na rušné ulici ve staré kamenné úřední budově, v klidné venkovské uličce nebo skrytý jako orlí hnízdo tyčící se na skále.

„POKOJ ODPOVĚDÍ“ je vaším výtvorem a může být, kdekoliv si vyberete.

Pociťujte silné odhodlání jít tam a pak sledujte sami sebe, jak stojíte přede dveřmi.

Všimněte si zvláštní kvality a barvy dveří i tvaru kliky, a když se vám to jasně vryje do paměti, otevřete dveře.

POKOJ ODPOVĚDÍ je krásně zařízený. Jsou zde nádherné látky a pohodlné sedačky, fascinující umělecká díla, glóbus, knihy, rostliny, květiny a čajový servis přispívající k přátelské atmosféře a velké skleněné dveře otvírají pohled do přepychové zahrady.

Teď vejděte do pokoje a buďte v něm jako doma. V této místnosti najdete, cokoliv chcete. Jakmile jste se pohodlně uvelebili, zapřemýšlejte, co chcete vědět.

Rozhlédněte se po místnosti, nechte svůj pohled spočinout na tom i na onom a neustále absorbujte vše, co vidíte.

Až budete hotovi, jasně položte otázku, na kterou hledáte odpověď, a požádejte, aby se tato odpověď během příštích tří dnů zřetelně vyjevila.

Pak si dejte čaj a užívejte si klidu svého pokoje vnitřního vedení. Tento pokoj můžete navštívit, kdykoliv se rozhodnete doladit svou frekvenci a chcete jasněji vidět sami sebe i svět celkově.

Musíte věřit, že když jste jednou zavedli tento typ vnitřního programování, odpovědi přijdou – buď přímo v pokoji, nebo někdy během příštích tří dnů.

Pokud se budete ve své představivosti stále více zlepšovat, přirozeně rozvinete svou svobodu a budete si moci tvořivě hrát s vnitřními mechanismy své duše, což následně pozvedne vaši duševní pohodu.

Na vaši pozornost čekají neomezené možnosti.

Můžete si ušetřit spoustu peněz i těžké práce, když budete vnitřně vést sami sebe a řídit svou pozornost.

Nakonec můžete pomyslet na POKOJ ODPOVĚDÍ, položit otázku a okamžitě obdržíte odpověď.

Když ve své mysli postavíte vlastní realitu,

můžete dělat,

cokoliv chcete.

Ukázka z knihy: CESTA POSÍLENÍ – 2012-Plejádská moudrost pro svět v chaosu

Autor : Barbara Marciniak; Fota: Maia Špačková 

2 komentářů

    • Avatar photo

      Maia

      Radko
      jsem ráda, že se to líbí. 🙂
      není nad to, být napojen na nejdokonalejší vědění…. tam neexistuje cenzura. 😉