Nezařazené

„TEČKA“ PŘEPISUJE DNA – NOVÁ VĚDECKÁ STUDIE

Jak včera informoval list The Epoch Times a další média, nová šokující studie provedená na univerzitě v Lundu ve Švédsku potvrdila, že nanočástice mRNA z vakcíny Covid-19 společnosti Pfizer vstupují do lidských buněk a jsou reverzně transkripovány do DNA, čímž je dosaženo trvalé změny genetického kódu osoby.

To je něco, o čem CDC posledních několik let lhalo a tvrdilo, že je to nemožné.

Studie je publikována v časopise Molecular Biology . Nese název „Intracelulární reverzní transkripce mRNA vakcíny BNT162b2 od společnosti Pfizer BioNTech COVID-19 in vitro v buněčné linii lidských jater“.

Studie dochází k závěru, že „mRNA BNT162b2 je zpětně transkribována intracelulárně do DNA již 6 [hodin] po expozici BNT162b2.

To znamená, že vakcína změní váš genetický kód během pouhých hodin po injekci. To může pomoci vysvětlit, proč výskyt rakoviny u lidí, kteří obdrželi vakcíny proti covidu, exploduje. Integrita jejich DNA je ničena.

Je to také další důkaz, že částice mRNA z vakcíny skutečně cirkulují po celém těle a nezůstávají omezeny v místě vpichu. Je to další lež, kterou světu vypráví CDC , Big Tech a korporátní média financovaná farmaceutickými společnostmi, která byla přistižena při lži za lží, pokud jde o původ covidu a bezpečnost vakcín.

CDC nadále lže a klame veřejnost o mRNA vakcínách, které mění vaši DNA

Jak poukázal The Epoch Times, webová stránka CDC s názvem „Mýty a fakta o vakcínách COVID-19“ stále tvrdí lež o vakcínách, které nemění vaši DNA, a tvrdí:

Genetický materiál dodávaný mRNA vakcínami nikdy nevstoupí do jádra vašich buněk, kde je uložena vaše DNA. Vakcíny s virovým vektorem COVID-19 dodávají genetický materiál do buněčného jádra, aby naše buňky mohly vybudovat ochranu proti COVID-19. Vektorový virus však nemá strojní zařízení potřebné k integraci svého genetického materiálu do naší DNA, takže nemůže změnit naši DNA.

Ukázalo se, že CDC celou dobu lhalo. Nikdo není překvapen, když se to dozví, a vyvolává to zřejmou otázku: O čem ještě CDC lže? Jaké další pravdy před veřejností skrývají?

CDC lhalo o distribuci vakcín ve vašem těle a lhalo o vakcínách, které mění vaši DNA .

ZDROJ: https://www.naturalnews.com/2022-03-03-shocking-study-finds-covid-vaccines-rewrite-your-dna-criminal-cdc-proven-to-have-repeatedly-lied-about-this-very-issue-to-deceive-and-harm-the-public.html

https://www.theepochtimes.com/mkt_app/pfizers-covid-19-vaccine-goes-into-liver-cells-and-is-converted-to-dna-study_4307594.html