Face Building,  Zdraví a Krása

JAK PÍT A NENIČIT SI OBLIČEJ

Jsou dva způsoby, jak se dnes a denně chovat ve svém těle. Jedním způsobem vytváříte postupnou destrukci, druhým způsobem udržujete, nebo budujete krásu a zdraví. Záleží na tom, jak sedíte, jak stojíte, jakým způsobem chodíte, jak spíte, jak se usmíváte, jak používáte svou mimiku, jakým způsobem hovoříte, jakým způsobem pijete, jak jíte a jak polykáte. 

Když pijete: 

Nepřitahujte hlavu ke sklenici, nevytahujte bradu dopředu – tímto táhnete jazyk do nižší pozice, ničíte zdravý stav TMJ a svého skusu, měníte polykací návyky na nezdravé, které silou svalů postupně ničí obličej – stahují ho dolů. 

Jak tedy pít správně?

  1. Správný postoj páteře a hlavy
  2. Sklenici přitáhněte k sobě (ne sami sebe ke sklenici)
  3. Mewing- polykáte tak, že je jazyk v horní pozici a při každém polknutí se silou přitáhne nahoru a do stran a tato síla vytváří a udržuje zdravý široký oblouk, posiluje kořen jazyka tak, že jazyk automaticky zůstává dál ve své dokonalé pozici nahoře, vaše dýchání se vykonává pouze nosem- ve dne v noci. To vše ovlivňuje vaše zdraví, hormonální harmonii, a dokonce vaši krásu obličeje, jeho vývoj, bez ohledu na věk.
  4. Lok- k okraji sklenice přistupujeme s jemným úsměvem. Nevyšpulujeme rty, jelikož to vytváří velké svalové napětí.
  5. Nebo můžete při doušku lehce povystrčit horní rtík – tak, jak vám ve videu ukáže Koko.

Když to shrnu – pak podle těchto rad pití vypadá vizuálně velmi elegantně, jako byste se staly pohádkovými královnami, na které je za každých okolností krásný pohled. 

Lekce o tom, jak správně jíst, přijde někdy příště. 

Maia

One Comment

  • Avatar photo

    Lenka

    Úžasné <3 Teším sa na usmievanie sa. Moje jediné vrásky sú okolo očí z úsmevu, tak sa to naučím rada správne. Smiať sa nechcem prestať 😀