Já Jsem,  PENÍZE

KDYŽ SE VYNOŘÍ PROBLÉM…

Přeji si, aby si každý student nechal před sebou rozvinout skutečnost, že je jediným vládcem svého Života a jeho Aktivity a aby si vybral, co chce ve svém životě projevit – a vždy si byl vědom toho, že se nemá zastavovat a obávat se té či oné individualizace. 

Má svou vizi, která je vnitřní Aktivitou Boha, zafixovat na svůj Cíl a držet ji tam s pevným, radostným odhodláním, dokud není Cíle dosaženo.

Vězte, že neexistuje nikdo, kdo by se měl pokoušet radit druhému. Bůh v každém je jediný, který ví, co je pro každého jednotlivce nejlepší. 

Ti, kteří zažívají neharmonickou aktivitu, by měli jít tam, kde mohou být naprosto v tichu a nevyrušováni; pak podle svých nejlepších schopností vstoupit do Velkého ticha a jakmile se ztiší, říci: 

„Mocná JÁ JSEM Přítomnosti! Požaduji znát správný postoj a aktivitu, které bych měl při úpravě a řešení tohoto problému zaujmout!”

 

Pokud odpověď nepřijde najednou, vstupujte každý den znovu do Ticha a dále požadujte, aby vyšla Božská odpověď. 

Také požadujte, aby byl prostřednictvím Vnitřní vize ukázán každý detail, který by měl být proveden. 

Pak najednou, možná tehdy, když je to nejvíce neočekávané, přijde do vnějšího vědomí úplné nezpochybnitelné řešení problému, nebo situace. 

Nikdo by neměl pociťovat úzkost, nebo ztrácet naději kvůli vnějším podmínkám, když rozjímáním po několik okamžiků může jen odhalit skutečnost, že existuje pouze jedna Moc, Energie nebo Aktivita, kterou lze použít, nebo která se používá – a která je Bůh!

Když se člověk obrací jen na tuto Nejvyšší „Přítomnost“ a požaduje správné řešení jakéhokoli problému nebo situace, bude to vyřešeno, nebo upraveno tou nejúžasnější Božskou Aktivitou. 

Božské řešení přesáhne daleko vše, co si vnější mysl dokáže představit.

 

Saint Germain (I AM Discourses), volný překlad + foto: Maia Špačková

6 komentářů

  • Avatar photo

    Azuzi

    Vďaka za článok, súhlasím s tým, že každý sám sebe si vie najlepšie poradiť len musí sa nechať viesť svojimi pocitmi, aby prišiel nato, čo to je. A to už ľudia zabudli nato a veria tzv „autoritám“, ktorí to študovali. To keď si uvedomíme, že božské riešenie dokáže všetko, tak nato keď pomyslím tak z toho mám veľmi dobrý pocit,

    • Avatar photo

      Eva

      Děkuji za článek, děkuji za znovuobnovení stránek🙂❤️ Ano, když jsem se zeptala Já Jsem na postoj k jedné oblasti , která není úplně jak by měla,asi za 2 hodiny,po otázce jsem najednou vyslovila DÁVÁŠ TOMU DŮLEŽITOST 😊 a bylo jasno🥰

    • Avatar photo

      Maia

      AZUZI, je to tak. Ta bezmezná důvěra k vnějším autoritám je od raného dětství velmi důmyslně programována. A běda že se vzepřeš! A budeš věřit mamince, tatínkovi, paní učitelce, panu řediteli, panu profesorovi, paní doktorce, svému šéfovi, panu starostovi, politikům, vědcům, soudcům, panu prezidentovi, WHO a běda že se budeš ptát „proč“? 😉 A koukej se komunitně zapojit, abys náhodou neměl čas hledat uvnitř sebe. 🙂

  • Avatar photo

    Eva

    Děkuji za článek, děkuji za znovuobnovení stránek🙂❤️ Ano, když jsem se zeptala Já Jsem na postoj k jedné oblasti , která není úplně jak by měla,asi za 2 hodiny,po otázce jsem najednou vyslovila DÁVÁŠ TOMU DŮLEŽITOST 😊 a bylo jasno🥰

    • Avatar photo

      Maia

      Evi, dokonalé. Párkrát jsem obdržela něco velmi podobného- velmi silného: „Nech ty myšlenky být, to není Tvá věc. Máš svůj svět, tam se dívej.“…Prostě taková laskavá facička. 🙂

  • Avatar photo

    Renata

    Tak tohle se mi stalo vícekrát. Uvědomění, nestrkej nos, kam nemáš. Děkuji za Tvé stránky Maio, moc mi to pomáhá. ❤️