MAIA TEXTY

PŘESVĚDČENÍ: Ať jsou jakákoliv, vždy budete mít „pravdu“

Přesvědčení jsou velkou neviditelnou silou, která vede váš život.

Mnohým lidem do konce jejich vlastního života nedojde, jak moc je vše, co je potkalo, ovlivněné tím, jakou víru o všech věcech, které vnímají, jim někdo naimplementoval již v raném dětství a v průběhu jejich života. A oni sami ji pak mnohokrát za den nevědomě potvrzovali tím, co říkali, na co se dívali, o čem přemýšleli apod.

Někdo by mohl zvolat: „Pane bože, a jak to mám rozluštit?!“

Zjemnit svou citlivost a vnímání tím, že si dáte každý den jasný záměr dávat pozornost jen tomu, kde se cítíte dobře a to tím, že si vybíráte vědomě ty druhy myšlenek, ze kterých máte stále lepší pocit, vyhledáváte detaily v obrazech života, které pociťuje jen příjemně a jisté věci ohledně zakořeněné víry jež brzdí vaše umožňování si hojnosti všeho, po čem toužíte, se vám začnou zjevovat sami.

Velmi čistě pocítíte, když vyvstane myšlenkový vzorec protkaný nefunkčním (uměle nasazeným) přesvědčením.

Třeba vám z textů začnou vyskakovat slova, která nesou potvrzení starých paradigmat. Vy je buď budete opakovaně číst, diskutovat o nich a nevědomě jisté víry posilovat stále dokola, nebo se začnete více spoléhat na svůj vlastní informační Zdroj.

Čím větší touhy vyprodukujete s vědomím, cítit se stále více dobře a být ve stále větší harmonii se svým Zdrojem (JÁ JSEM Přítomností Boha ve vás), tím čistěji a jasněji vše toto uvidíte a začnete si to perfektně uvědomovat.

Možná že v počáteční chvíli budete mít chuť i druhé upozornit na tyto programovací způsoby lidského chování, mluvení a myšlení. Později si však uvědomíte, že nejdůležitější je váš soulad s vaším Zdrojem. A začnete procházet fází stále menšího mluvení a stále většího zaměřování se do svého vlastního nitra, protože tak nejlépe ukotvíte svá nová přesvědčení.

Je výhodné dát na chvíli jistým věcem přednost.

Že si v běžném životě vyberete jen to nejdůležitější, v čem chcete být, a i do těchto rolí aplikujete co nejméně mluvení a co nejvíce vybírání myšlenek, které jsou v souladu s vaším Zdrojem (Přítomností).

A tak např. jako maminka přestanete své děti napomínat kvůli drobnostem jako je např. chvilkový nepořádek v jejich pokoji apod. Raději se odeberete do svého koutku a začnete si vybírat myšlenky, u kterých se cítíte dobře.

Pak jsou věci, které můžete na chvíli odložit, než si ukotvíte nové vzorce chování a myšlení. Podle některých neurovědců je to doba přibližně 21 dní, kdy se ve vašem mozku vytvářejí nové cesty.

A tak místo dlouhého a častého vysedávání před počítačem či televizí, sledování myšlenek cizích lidí, hovorů cizích lidí, zážitků cizích lidí…dáte přednost sobě…a všemu, co vás ladí do souladu se Zdrojem, což otevírá dveře všemu, po čem toužíte. Nebo místo absolvování různých návštěv ve svém volném čase raději zůstanete na nějakou dobu doma a představujete si, jak by vaše vztahy měly vypadat. Jak se při nich bavíte, jak se cítíte, jaké zajímavé lidi poznáváte apod.

Jakmile to uděláte…skutečnost vám velmi brzy manifestuje vaše představy…a mnohdy je ta forma ještě lepší, než jste v tu chvíli chtěli.

Pokud něco, po čem toužíte, nepřichází hodně dlouho, pak to znamená, že větší část vašich myšlenek a pozornosti je věnována neharmonickým věcem, aniž byste si to uvědomovali. Např. tak, že si vykládáte některé věci tak, že se nejenom cítíte u svého pohledu na ně špatně, ale dokonce o tom neustále dokola a dokolečka mluvíte. V této době to může být jen pár aktuálních ekonomických témat, která přímo vyzývají k tomu, aby na ně byla upoutána pozornost na velmi dlouhou dobu. A to může být příčinou toho, že i když o jistých věcech sníte, jisté věci si občas představujete…ony stále nepřichází. A to málo, co přijde, trvá velmi dlouho.

Ze zoufalství potom někdo může přijmout víru v to, že není stvořitelem svého života, ale že něco tvoří za něj. Upevní si ještě více přesvědčení, že je nutné prožívat jak to zlé, tak to dobré. Že potřebuje přeci obojí. Že vlastně nechce tolik peněz, že se spokojí s málem a bude za něj vděčný, hlavně když svítí sluníčko a občas zaprší. Že v životě jde o jiné věci než o bohatství, hojnost, peníze, čímž jinými slovy říká, že v životě jde o jiné věci, než o jeho životní energii a jeho soulad se Zdrojem. Že vše, co ve svém životě prožívá, je předem dáno a někdo má více štěstí a někdo ho prostě nemá.

A víte co? 

Jeho svět mu prokáže, že má pravdu!

Text + fotografie: Maia Špačková

———————————————————————————————————————————————————-

Každý článek, který vám naše stránky nabízí, je malým dílem, jež si žije vlastním životem. 

Doprovází jej vždy autorské fotografie, které vám dotváří náladu. 

Záleží nám na tom, abyste se při čtení dobře cítili a měli při tom úžasný zážitek. 

Stránky provozujeme na kvalitním serveru a naši technici pečují o to, 

abyste mohli kvalitu zažívat z většiny vašich zařízení. 

Pokud se vám stránky líbí, můžete přispět na jejich provoz. 

Měsíčně je potřeba nejméně 4600,-Kč na zajištění technického provozu stránek. 

Vaše finanční příspěvky nám můžete posílat na účet 1029737000/2700,  VS 888

 IBAN 

CZ1927000000001029737000

SWIFT: BACX CZ PP