PENÍZE,  Transformace

JAK ZÍSKAT „VELKÉ“ PENÍZE 

Peníze nejsou vše, ale určitě vám uchovají váš vztah s vašimi dětmi 

Host: Jen v krátkosti, probudil jsem se před 2 lety, když jsem do té doby „spal“.  

Zaplatil jsem své bydlení. (pozn.překl. pravděpodobně vyplatil svou hypotéku)

Abraham: Věci se vám točí okolo toho, že?

Host: Ano, děkuji. Já, mám na vás otázku každý rok a ta letošní je…

Abraham: Jsme rádi, že se vracíte každý rok. 

Máme jen jednu odpověď. 

Jste velmi trpělivý.

Host: Takže má otázka je, „Jak získat skutečně velké peníze!?“, které…, abych je měl všude okolo sebe, víte? 

Abraham: Zmenšením, uvědoměním si, že tvoření Závazku či … je úplně stejná věc, jen s tím rozdílem, že se soustředíte na … a ne na …. 

Ale jen ten fakt, že to nazýváte „Velký“ ve výrazu, tedy těžší to dostat, nebo vzácné nebo je vnímáte jako více speciální – zvláštní, naznačuje, že potřebuje dělat něco extra. 

Poslouchám Abrahama už roky, pokládám mu tyhle otázky roky a dává mi stále stejnou odpověď.

Ale JÁ letos potřebuji jinou odpověď, protože chci „Velké Peníze“, ne jenom peníze, abych přežil, když mne propustili. 

Byl jsem propuštěn, ale teď nejsem propuštěn. 

To je krásné, ale moje konto je hrozné! Nevím, nevím, co se stalo všem mým penězům.

A ten stálý menší příjem přišel a líbí se mi to a neber mne špatně, jsem spokojený, jen bych rád ty opravdu VELKÝ PENÍZE!  

Rád bych měl, co si každý přeje. 

Rád bych měl ty skutečně VELKÝ PENÍZE, tak jestli bychom mohli udělat nějaký více privátní meeting, kde mi řeknete, jak mít ty skutečně velké peníze.

Tak pojďme tamhle za roh, tady tak, …

Ano, děláme si z vás legraci. Děláme si legraci z idey, že velké věci je těžší stvořit. Velké věci jsou jednodušší stvořit, protože myslíte ve větším množství, protože je k nim větší proud života, přitahují na sebe více pozornosti z nefyzična, ale v čem je ten trik, je že „velký“ znamená uznání VĚTŠÍHO ODPORU. 

Musíte tedy najít jen cestu, jak oslabit ten odpor. 

Máte velké peníze VŽDY!!!

Host: Když se vzbudíte a děláte cokoliv co vy chcete….

Ale to je ono – když můžete slyšet myšlenky, jak často běží—, když se každé ráno vzbudíte a myslíte myšlenky na to, co chcete myslet, nic vás neudrží od NIČEHO!

Vždy si půjčujte peníze od pesimisty, nepředpokládá, že je ještě vrátíte!

Abraham: Ale když se vzbudíte a vaše myšlenky jsou naplněné manifestacemi (zhmotněními), pak jste, kde jste (chcete být). 

Host: Když už se cítím blízko, protože cítím, … jsem vyvolán každý rok a …

Vím, jak to dělám, jsem dost dobrý ve vizualizaci, to je má domněnka, já mám pěknou práci i věci které mám. I když použiji termín VELKÝ, docela dobře to vidím, ty věci. Cítím však lépe že získám o 1000$, 2000$ více měsíčně, to funguje, protože víte, tohle je pro mne snadnější si představit, práce je cosi, co ovlivním.

Abraham: Věc, kde děláte chybu, je to rozlišování mezi tím, jinými slovy, spojujete mnoho námahy s mnoha penězi. A to je to, co jste myslel, když jste řekl „Vím, jak udělat práci, vím, jak tvrdě pracovat“.  Za rostoucí peníze.

Protože jste limitovaní v množství námahy, kterou můžete nabídnout – „mohu za sebe nabídnout jen určité množství námahy, hodin za den, určité množství lidí ochotných mi za to zaplatit“, musíte se přestat dívat na váš VÝDĚLEK, jako na ekvivalent námahy a začít se dívat na váš PŘÍJEM.  

Změňte tedy slovo VÝDĚLEK za slovo PŘÍJEM! 

A vyměňte NÁMAHU za VIBRACI, za osobní nabídku vibraceSlyšíte ten rozdíl?!

Protože když to je o výdělku a námaze, máte pravdu – je to limitované tím, kolik toho můžete dokončit – provést fyzicky. Nebo kolik lidí přesvědčíte o hodnotě vaší nabídky.

Ale když pochopíte, že to není u výdělku ale o PŘJÍMÁNÍ – PŘÍJMU, pak to není o námaze, ale o vibraci – tedy ne o práci, ale o myšlení – a ještě více to není o tom dávat pozor na myšlenky, ale o tom, jak se cítíte u těch myšlenek – WOW!!!

Zde máte návod!

Host: A to jak se cítím, nebo ten duch toho si být vědom, protože to není správně, protože pro spoustu velkých věcí, to dělám ..

Abraham: Vysvětlete to více.

Host: Protože pro mne je moje přesvědčení, že mohu zvýšit příjem, příjem mezi 1 a 2 tisíci $. Ale ty velké peníze? – mohu to jen vizualizovat, vím, že to mohu mít. Emocionálně to cítím, neovlivňuji to, protože jen dělám, co nejlépe umím, abych se tam dostal.

Abraham: Tak proč se o tom bavíme?

Host: Já nevím? 

Abraham: Protože vy dáváte pozornost výdajům před vaším vibračním stavem …

Host: Takže musím snížit.

Abraham: Snížit co? 

Host: Přáním se ptát, nebo požadovat…-

Peníze jsou jako chlévská mrva, musíte je rozprostírat okolo, jinak zasmrádnou!

Abraham: To, co potřebujete jinými slovy udělat, je zvýšit znalosti o energii a zvýšit míru přijetí vaší vize. 

Ve skutečnosti je to jednoduché a vy musíte přijít na to, jak to funguje. Je to tak jednoduché, že když se vaše touha či sen uskuteční, prosím vás, když na to myslíte, myslete ve správném vibračním stavu! (pozn.překl. myslet ve správném vibračním stavu znamená, cítit to a prožívat, že už ty velké peníze máte – nejdříve musíte nabídnou vibraci a až teprve pak se to vše zhmotní).

Ale pokud to cítíte jako zklamání či jako výzvu, či jako něco, na co jste ještě nepřišli, nebo jako dilema, nebo jako nespravedlnost, protože vidíte ty druhé, kteří na to přišli a vy ne, pak musíte skutečně myslet a prociťovat to, myslet a prociťovat to.

A zde je to, co lidi vytáčí – například lidé řeknou – Přeji si dostatek finanční hojnosti – nadbytek, abych mohl dělat vše co chci

A my chceme říci – MÁTE TO OBRÁCENĚ!

Dělání toho, co chcete (prožíváním v přítomnosti), je příčinou srovnání VORTEXU tak, že to odejme resistenci a přinese hojnost, která podpoří cokoliv chcete. 

Peníze neznamenají šťastný život, šťastný život znamená mít peníze

(Zde poznámka překladatele – srovnejte prosím, milí čtenáři s oblíbenou větou o šťastném životě chudých – pokud byli šťastní, už by dávno nebyli chudí!)

 Ale jak se cítit dobře teď, když tvrdě pracuji – více než chci, na věcech, které nechci dělat a my říkáme, protože máte schopnost o tom přemýšlet (pozn. Překl. V mysli se cítit dobře – opět nabízet tu správnou vibraci).

Máte schopnost ocenit více to, co děláte, máte schopnost říci více pozitivních věcí než negativních, máte schopnost hledat více pozitivních aspektů, schopnost ocenit něž kritizovat, ocenit sebe sama než se kritizovat, schopnost se zaměřit i když se právě jen díváte v čem je lepší, produktivnější, nebo méně dobrá cesta cítění.

A i kdyby vše, co děláte, bylo jen pozorování vaší přítomnosti, věcí, které můžete ocenit, posunete vaši vibraci dost na to, že to zvýší vaši vibrační úroveň vašeho Vortexu – toho vašeho snu. 

Ale co vás dráždí, otevřeně všechny, je srovnání, kde jsem a kde chci být. Čím musíte začít je říci si:

Jdu tam ve své mysli (a my víme, že to musí být neuvěřitelně otravné), ale to je minulost, protože tam nemůžete být ve své mysli, nemůžete tam být.

A co stále žádáte, říkáte „Nechci tam být v mysli, to zní bláznivě, já tam mohu být a já tam budu!

A my říkáme, to je cesta mezi tím, kde jste a kde chcete být

Ta cesta není cesta práce, cesta úsilí, ani to není úžasný nápad na skvělý výrobek. Je to VIBRAČNÍ CESTA.

Je to rozdíl mezi oceněním a kritikou, je to ten rozdíl mezi smíchem a mračením se, je to rozdíl mezi tím vléci se přes celé parkoviště a přeskočením ho. Je to rozdíl mezi láskou a nenávistí a mezi tím cítit se většinu času dobře anebo špatně. 

To je rozdíl, protože jste žili život a položíte to do Vortexu a váš Vortex je co chcete, a to je vibrační rychlost, kterou obvykle nevnímáte, protože jako většina lidí pozorujete, co je, místo abyste snili o tom, co bude!

 

Autor: Abraham a Esther Hick

Překlad z videa, které již není dostupné: Lubomír Špaček

Fota: Maia Špačková