Nezařazené

Prof. Jaroslav TURÁNEK: Nemám rád vědecké komsomolce, kteří nemají vědecké protiargumenty, ale ideologicky jsou kovaní

Pán profesor, začala by som takou jednoduchou otázkou, kde bol covid v lete? A ako je možné, že ho tu máme znova?

Jsou země, kde byla covidová vlna v létě, jako je například Portugalsko a Izrael. Virus tedy nemizí, jen se objevuje na různých místech ve vlnách, jejichž predikci nikdo neumí předvídat. Ta ohniska vypuknou, pak s utlumí a znovu vzplanou s téměř stejnou intenzitou. Nejvíce se potýkají s kovidem ty nejvíce proočkované země. Data lze nalézt na „world covid cases“.  Stačí to zadat do Google. Vše je přehledně zobrazeno pro každou zemi, nebo kontinent. Srovnejte si proočkované Holandsko například s málo proočkovaným Rumunskem, kde masivní protesty vedly ke zrušení nátlaku na očkování.

Prekonali ste covid Vy a vaši známi?

V mé rodině měl kovid můj syn, lékař, který se nakazil v nemocnici. Průběh lehký, dva dny mírná horečka, jeho těhotná žena je mírná bolest hlavy. Druhý syn průběh jako u silnější chřipky, teploty, nevolnost, po ivermectinu za den v pořádku. Já nic, nestál jsem pojišťovnu ani korunu. Manželka jeden den zvýšená teplota, příznaky covidu, ale PCR a antigenní test negativní. Matka 85 let nic.

Ochorel niekto aj po aplikácii vakcíny, prípadne mal nejaké komplikácie?

Sestra po vakcinaci opakované zimnice a horečky. Vzdálený příbuzný 70+ řada komorbidit a leukemie – zemřel. Jeho manželka má silně vysoký body mas index a další komorbidity, ta je v nemocnici. Celá řada blízkých známých má po vakcinaci vedlejší příznaky, jeden zemřel za tři týdny po druhé dávce vakcíny. Obvykle mají silné zimnice a bolesti. V podstatě jakoby prodělali covid.   

CELÝ ROZHOVOR NAJDETE ZDE: https://www.nitranoviny.sk/prof-jaroslav-turanek-nemam-rad-vedecke-komsomolce-kteri-nemaji-vedecke-protiargumenty-ale-ideologicky-jsou-kovani/?fbclid=IwAR11mcZhedwFY6i1Puxk6UVJZjQP_vr5kvy7VCNtXN3TVFUhacxp6z4An2U