Já Jsem

VÍCE HOJNOSTI, VÍCE ZDRAVÍ, VÍCE RADOSTI….

S radostí vás vítám na těchto stránkách.

Vše je v pohybu a vše se mění a my se všichni nacházíme uprostřed těch největších změn, které se na této planetě děly.

Naše DNA se mění, okolí se mění, politické uspořádání se mění, lidské vědomí se mění a sama planeta se mění.

Nastala doba, kdy opravdové zdraví a vědění jsou největším bohatstvím pro každého z nás.

Každý z nás v sobě nese pokladnici vědomostí zabudovanou do DNA, každý z nás v sobě nese Moc a Sílu která tvoří vesmíry a je schopen si vytvořit svůj vlastní svět bez ohledu na vnější dění.

Každý z nás je schopen dosáhnout těch největších výšin Mistrovství v tomto těle, aniž by musel procházet novou reinkarnací a procházet závojem zapomnění.

Na těchto stránkách objevíte klíče k odemknutí své 13 komnaty.

Rozvoj vědomí bude spjat s poznáním, jak udržet fyzické tělo v co nejlepším stavu, aby Energie, která jím prochází zůstávala v co nejčistší podobě a mohla ve vašem životě působit a tvořit co nejvíce chtěného.

Pokud se vydáte na tuto dobrodružnou výpravu se mnou, zaručuji vám, že změny k dobrému ve vašem životě na sebe nenechají dlouho čekat.

Více krásy, více zdraví, více energie, více hojnosti, více znalostí, více inteligence, více moci, více radosti, více harmonie.

Vítám vás v novém světě.

A přeji vám mnoho zábavy.

S tou největší možnou láskou, radostí a nadšením

Maia

9 komentářů

  • Avatar photo

    JaJsemLenka

    S radostí jsem se vrátila na tyto stránky, které mi byly několik let velkou inspirací. S radostí očekávám nové informace, sdílení radosti, úspěchů, hojnosti a zdraví.
    Milá Maio, přeji těmto stránkám, aby byly inspirací všem, koho si přitáhnou 🙂

    • Avatar photo

      Maia

      Lenko, děkuji za velmi milý první komentář. Přeji radostnou cestu vstříc k úspěchu, který je Božským Zákonem a Božskou spravedlností pro každého. 🙂

  • Avatar photo

    Lenka

    Maiuško, veeeľmi sa teším na Tvoju nekonečnú inšpiráciu a na to, že stránky sú späť:)

  • Avatar photo

    Radka

    Je pro mně velkou radostí být tu a otevírat se Dokonalé inspiraci! Děkuji za tyto stránky!

  • Avatar photo

    Maia

    Děkuji za laskavá slova. 🙂 Rovnou připojím informaci, že se pracuje na tom, abyste si během pár dní mohli nahrát na stránky svou fotečku nebo obrázek ke svému jménu. Děvčata, fakt na to tlačím! 🙂 🙂

  • Avatar photo

    JAJSEMMARCELA

    Dobrý den, Maio. Je mi ctí pročítat a prociťovat Tvé inspirace. Těším se (Znovu! Hurá!) na pravidelná setkávání s Já Jsem Kouzelnou Přítomností. Přeji Tobě a nám všem NEKONČÍCÍ KRÁSNOU, MOUDROU, SILNOU A ZÁROVEŇ NĚŽNOU JÍZDU JÁ JSEM PŘÍTOMNOSTÍ. Nechť Tě a nás všechny ochraňuje, inspiruje a nabíjí Já Jsem Boží Přítomnost Božské Záře, Něhy a Tepla.

  • Avatar photo

    Sylvestre

    Som veľmi rád, že sú stránky opäť oživené. Často som mal pocit, že vtedy neboli ukončené natrvalo. Maio, si obrovská studňa vedenia a veľmi oceňujem, že si sa rozhodla nám to vedenie poskytovať. Presne ako píšeš, „Tajnosti stojí na počátku lži“. Teším sa ako budeme tie „tajnosti“ odomykať, teším sa na tú vzrušujúcu jazdu životom.