Transformace,  Zdraví a Krása

VĚDOMÍ VAŠICH BUŇEK – Abraham Hicks

Host: Mám nadváhu, jsem diabetik a vím, že bych se měl o sebe lépe starat, ale zdá se, že nemám touhu se o sebe lépe starat.

Abraham: Víte, je to zajímavé a Vám se to určitě bude líbit. Milujeme, když najdeme podobnost, při které můžeme hovořit v rámci nové podobnosti, abychom do vašeho nitra mohli přinést pořádnou dávku jasnosti.

Takže Vám chceme říct v souvislosti s tím, co jsme vám dnes řekli, že jakákoliv akce z prostoru mimo Vortex jde pomalu, je těžká a drží váš spád událostí. Ale když si necháte čas, abyste se dostali do Vortexu, a pak očekáváte z prostoru vně Vortexu, přijde pak nápad a zůstane.

Víte, k čemu míříme?

Host: Ano.

Abraham: Takže jste k tomu přistupoval obtížným způsobem. Chceme vám říci, abyste začal vyprávět nový příběh. Ne: „Jsem diabetik.“ Není to příběh, který chcete vyprávět. Je to minulost. Vy řeknete: „Ne, byl jsem na prohlídce u sebe sama a jsem diabetik.“ My řekneme: „Vše, co je zhmotnění přítomného času jsou novinky z minulosti, protože ve vašem Vortexu stvoření není slovo „diabetik.

Ve vibrační realitě vše, co jste žil, vytvořilo vibrační účet. Je to vše vytvořeno a vy byste ho v mezích stvoření nazvali „budoucí zážitek“, ale to, co víme v mezích vibracích je přítomný zážitek. Jestli můžete meditovat a dostat se tak do Vortexu a najít způsob tak, abyste se do Vortexu dostali a vyždímali co nejvíce a dělali to tak dlouho, aby vaše vibrace byla přirozenější a přicházela k Vám lehčeji tím častěji, čím častěji vstupujete do Votexu. Dáme Vám něco nového, je to nové. Vyvolali jste si to a budete to milovat.

(smích publika)

Vaše tělo je tvořeno miliardami buněk a každá z nich představuje vědomí. Každá buňka vašeho těla představuje rozšíření Zdroje, o kterém jsme mluvili. Vaše buňky jsou ve Vortexu. 

Host: Ha.

Abraham: Není to nic z toho, co jste doposud slyšeli. Ha.Vědomí vašich buněk je tady. Přemýšlejte, co to znamená. Znamená to, že jakýmkoliv důvodem byl život rozladěn, což znamená, že je to případ, kdy vás něco obtěžuje, což byl spouštěč toho, že … jinými slovy jste měl mnoho vibračních ukazatelů, které byly emoční ještě před přijetím fyzických zhmotnění nebo diagnózy nemoci. 

Host: Ano.

Abraham: Tak během všech nesnází, na které jste se zaměřoval, přicházelo do fyzické reality lepší, silnější, virální, dynamičtější tělo v ten stejný čas. Buňky vašeho těla jsou vědomí a nejsou zmatené v tom, kým doopravdy jste, dokonce ani vaše myšlení, mozek, rozhled a vaše osobnost nemusí být.

Důvod, proč vám to tímto způsobem podáváme, je ten, protože vědomí vašich buněk je dávno ve Vortexu. Takže doložme vám to o trošku více.

Když  se vaše fyzické tělo na buněčném základu dostane z nedostatku (i z nejmenšího…) buňka posílá raketu touhy, Zdroj ji dostává a buňka se samovolně podvoluje novému začátku a tohle je podstata evoluce všech druhů, ale buňka v lidském těle někoho, kdo se o něco strachuje, takže buňka ví, co doopravdy nechce a ví, co doopravdy chce a buňka se slaďuje se svými přáními, ale při strachu a obavách buňce ztěžujete sladění s požadavkem. 

Slyšíte to?

Takže co je bolest? 

Víme, že jste o tom nehovořil, ale myslíme si, že bychom o tom měli hovořit. Fyzická bolest znamená, že buňka – nová a vibračně vylepšená buňka – chce včlenit fyzickou složku, ale ve vědomí člověka je buňce bráněno a neumožněno a tento spor se rovná fyzické bolesti a negativní emoci. Nedává vám to dokonalý smysl?

Host: Ano.

Abraham: Příběh, který sobě chcete vyprávět, je…“ Mé fyzické tělo má diabetes, ale mé skutečné tělo je zdravé a cítí se velmi, velmi dobře. 

Neděláme si z vás srandu. Je to tak. 

Meditací, oceňováním a všeobecně dosahování myšlenek s vyšší vibrací se osvobozujete od odporu. Umožňujete těmto buňkám, aby se sladily se svým požadavkem a vaše tělo se také sladí. Je to náš slib určený pro vás.

(potlesk)

Host: Děkuji vám.

Abraham: Velmi dobře.

Host: Děkuji vám mnohokrát.

Abraham: Je to pravda. 

Chtěli byste vědět o inteligenci vašich buněk?

Publikum: Ano.

Abraham: Nemáte rádi, když víte, že, když se jim přestanete plést do cesty, bude se buňkám dařit? 

Nevíte, že obavy je brzdí, 

strach je brzdí, 

protichůdné myšlenky, na které myslíte, 

je brzdí?

Abraham Hocks- Esther Hicks, fotografie: Maia Špačková

4 komentářů

  • Avatar photo

    Maia

    Když vezmete učení Abrahama
    a všechna vyjádření od Saint Germaina,
    zjistíte,
    že se do posledního detailu shodují.
    Jen každý z nich sladění předává lidstvu v jiné době
    a každý z nich přizpůsobuje této době jazyk. 😛

    Tedy,
    dle slov Saint Germaina,
    v každé buňce je elektron nositelem Dokonalé Plánu
    pro buňky tak, aby věděly,
    jak vytvořit Dokonalost,
    jež je již hotová díky našim požadavkům
    skrze všechna vtělení. 😇

    Buňky přesně vědí, jak se dostat do harmonie v každém stavu,
    ba co víc,
    jakmile jen trošku vědomí majitele těla dovolí,
    buňky tvoří více než jen zdraví a pohodu.
    Buňky se jako individuální vědomí
    chtějí také povznést,
    chtějí pro sebe více a více
    a touží po své Dokonalosti. 🌹

    A na rozdíl od lidí, kteří stále
    jen pozorují okolí
    a pouze opisují to, co je
    z toho,
    co většina vykazuje,
    buňky naprosto dokonale znají způsob,
    jak dosáhnout Dokonalého stavu,
    který ve své podstatě nikdy nekončí. 🥰😉

    • Avatar photo

      Leni

      Také cítím že je to stejné poselství jen trochu jinak podané ale ta podstata je tam ❤️ jak jsem si četla tento článek zaplavila mě láska k buňkám a touha držet s nimi 🙏
      Celkove co je předáváno v obsahu těchto stránek se mnou souzní ať už je to učení Já Jsem nebo Abraham
      a když už teď to mohu cítit že to se mnou takto souzní vím že tam směřuji a už to je jinak bych to nemohla ani cítit.
      Poslední dobou poslouchám Jiřího Ledvinku s to se mě na nějaké úrovni velice dotklo a dokážu si díky tomu jak působí ještě více navnímat. Tězko se to slovy popisuje. Ale když se cítím že nejsem ve vortexu jak by řekl Abraham nebo ve spojení sama se sebou v tom svém klidu tak se neladim na tohle co oni předávají a zase jsem zpět, je to pro mě hodně o tom vracet se zpět k sobě ❤️

  • Avatar photo

    Gabriel

    Moc krásná konverzace a já si dovolím parafrázovat :

    Příběh, který sobě chcete vyprávět, je…“ Mé fyzické tělo žije v nedostatku hojnosti a financí a zdraví a mládí, ale mé skutečné tělo je zdravé, silné, mladé, krásné, dokonalé, žije v hojnosti a nadbytku a blahobytu a cítí se velmi, velmi dobře.

    Neděláme si z vás srandu. Je to tak.

    Meditací, oceňováním a všeobecně dosahování myšlenek s vyšší vibrací se osvobozujete od odporu.

    Umožňujete těmto buňkám, aby se sladily se svým požadavkem a vaše tělo se také sladí. Je to náš slib určený pro vás. Umožňujete skrz vaše myšlenky udržovat si harmonii a tím i zdraví buněk a pro vás nadherný život.